ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 223
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 223 of 550 FirstFirst ... 123173213221222223224225233273323 ... LastLast
Results 3,331 to 3,345 of 8244
    Senior Member
    Εγω παντως εκανα report οπως μας ειχε προτεινει ο Nikos D.

Senior Member
    Παντως γελω απλα με αυτα τα ατομα που μπαινουν εδω μεσα και νομιζουν οτι θα τσιμπισουν τα ψαρια λες και ειμαστε πρωταριδες.Δηλαδη ελεος!Τοσα χρονια βασανιζομαστε με τα κιλα μας, τι θελει ο καθε ηλιθιος απο μας!Βαρεθηκα!

Senior Member
    Η μπαρα πρωτεινης μ'αρεσε εμενα!

Senior Member
    Kαι εγω εκανα report

Senior Member
    καλημερα!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=1JJSF...eature=related

78.6 σήμερα -300

Senior Member
    Καλημερα.Σημερα ξεκολλησα αλλα λιγο.-200.
    Καλο μηνα κιολας.Σε ενα μηνα ακριβως σταματαω τη διαιτα και αρχιζω συντηρηση οσα κιλα και να ειμαι.
    Λογικα απο 69,3 που ειμαι σημερα θα ειμαι καπου στο 65 και κατι, εκτος αν εχω φαει κολλημα παλι.Θα δειξει.:starhit:

Junior Member

Senior Member
    Originally posted by Constance
    Παντως γελω απλα με αυτα τα ατομα που μπαινουν εδω μεσα και νομιζουν οτι θα τσιμπισουν τα ψαρια λες και ειμαστε πρωταριδες.Δηλαδη ελεος!Τοσα χρονια βασανιζομαστε με τα κιλα μας, τι θελει ο καθε ηλιθιος απο μας!Βαρεθηκα!
    συμφωνώ, μερικοί συμπεριφέρονται σαν να ανακάλυψαν τον τροχό μόλις τώρα, έλεος πια δε μας αφήνουν ήσυχους....

Senior Member
    Μπράβο κορίτσια πετάει η ομάδα, κι εγώ σήμερα στα ίδια, τα σταθεροποιώ

Senior Member
    καλο μηνα κουκλιτσες μου.... σημεραα στα 200+ δυστυχως..θα μειωσω ομως λιγο για να χασω αυριο να πιασω το 66..εφαγα αρκετουτσικα το πρωι οποτε θα φαω σουπιτσα το μεσημερι και θα επιχειρησω να μεινω στο φρουτο το βρσδυ..ελπιζω να πεισω και τον γιωργο μου να παμε για τρεξιμο..να λιωσω αυριο!!!παντως βρε κριτσια ξερετε τι εχω παρατηρησει? κανω μια 2 μερες πολυ γερα και χανω αρκετα..και μετα τρωω λιγο παραπανω την 3η μερα .σαν να περνω δυναμη για να συνεχισω για μετα!!!για τις επομενες 2 -3 μερες..

Senior Member
    μπετυ συγχαρητηρια!!ελενι μου αντε και στα δικα μο...τοσα θελω να εχω φτασει μεχρι τελος αυγουστου....αχ μου ζηταει τωρα ο φιλος μου να του φτιαξω κορμο μωσαικο με καρυδα...αχ και τρελαινομαι με αυτο το γλυκο...

Senior Member
    Originally posted by sanelaki
    μπετυ συγχαρητηρια!!ελενι μου αντε και στα δικα μο...τοσα θελω να εχω φτασει μεχρι τελος αυγουστου....αχ μου ζηταει τωρα ο φιλος μου να του φτιαξω κορμο μωσαικο με καρυδα...αχ και τρελαινομαι με αυτο το γλυκο...
    Μωσαικο ψυγειου με μπισκοτο εχω επιθυμησει εγω εδω και πολλες μερες.Θα γεννησω.:P

Senior Member
    κονστανσ μου σε καταλαβαινω πληρως...απο τα αγαπημενα μου ειναι...αστα!!! να δω αν θα αντεξω να μην φαω..κκαι θελω να δω και το 6αρακι αυριο...:roll:

Κονστάνς μπράβο κορίτσι για το ξεκόλλημα!!! Και συχαρητήρια σε όλες για τις απώλειες! Μου έχει λείψει τόσο πολύ το καθημερινό ζύγισμα :sniff: Από τη Παρασκευή που θα απαγάγω τη ζυγαριά θα το ξανααρχίσω...ως τότε υπομονή :sniff:
    Για το μωσαικό που λέτε, περιττό να σας πω ότι πάντα το μισό μόνο έβρισκε το δρόμο προς το ψυγείο.. το υπόλοιπο το κατανάλωνα κατά το φτιάξιμο! ʼτιμο γλυκό, ίσως το μόνο που μπορώ να καταναλώσω σε μεγάλες ποσότητες χωρίς να με <λιγώσει>. Για αυτό και έχω να φάω χρόοοοοοοοοοοονια :P

Senior Member
    Λοιπόν εχω να πω τα εξής :
    1--- ΚΑΛΗΜΕΡΑ
    2---Καλο μήνα
    3---Αντε να φυγει ο Αυγουστος γιατι τον σιχαινομαι
    4--Dew χαιρομαι που γυρισες
    5-- Σήμερα είμαι -400 και ηπια και κοκτειλ το βραδυ και εφαγα και λιγα πατατακια γιατι ειχαμε αραξει σε μια παραλια με το αγορι μου αι γιορταζαμε τα 6 χρονια μιας υπεροχης σχεσης που εχουμε
    6-- αυτο το 119 με εχει βασανισει πολυ ΕΛΕΟΣ ατιμο ελα να σε δω