ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 226
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 226 of 550 FirstFirst ... 126176216224225226227228236276326 ... LastLast
Results 3,376 to 3,390 of 8244
    Senior Member
    Originally posted by granita
    καλα κ μενα τα 4-5 μου φαινονται ΒΟΥΝΟ!!!
    μη συζητάς, έχασα δέκα χωρίς να το πολυκαταλάβω επειδή έγινε πολύυυ αργά, αλλά τα 4-5 είναι εφιαλτικά σχεδόν, χεχε

Senior Member
    καλά για εμένα διακοπές γενικότερα είτε καλοκαιρινές είτε χειμωνιάτικες ...είναι ελευθλερων ηθών,...

δηλαδή καμμία περικοπή και κανένα όριο θα φάω και θα πιώ συνήθως πολύ!!
    αλλά το καλοκαίρι, αν και δουλεύω, έχω και το πρόβλημα ότι δεν μπορώ να κάτσω σπίτι με τίποτα
    μου αρέσει η παρέα και αν είναι είτε να πάω είτε να έρθουν σπίτι μου δεν μπορώ να μη το συνδέσω και με φαγητό...

βλακεία το ξέρω γιατί αν μαζευτώ σε 1,5 μήνα θα είμαι οκ ....αλλά που τέτοια τύχη!!

Senior Member
    ναι καλα κ εγω σε ενα μηνα θα χα τελειωσει!αλλα θελει πολυ πεισμα αυτο κ αυτη τη στιγμη δε το χω!το ψαχνω ομως!

Senior Member
    Δυστυχως τα τελευταια κιλα ειναι τα πιο δυσκολα.Εχω φαει κι εγω κολλημα και σιγουρα θα ειμαι εκτος στοχου (δηλαδη να ειμαι 64 κιλα 1η Σεπτεμβρη).Αλλα δε με πειραζει.Θα συνεχισω σιγουρα ενα μηνα τη διατροφη και οσο χασω.Θελει επιμονη δυστυχως.Γρανιτουλα ομως αυτα τα 1,5-2 κιλα που εχεις παρει εσυ στις διακοπες,θα φυγουν ανευ κολληματος σιγουρα.Αντε να ξεφορτωνομαστε τα τελευταια.Κι εγω 5 κιλα εχω ακομη.

Senior Member
    ρε γμτ το θεμα ειναι οτι οι τελευταιες τρεις μερες ειναι λιγο δυσκολες κ απο ψυχολογια και μου χει ανοιξει η ορεξη.ελπιζω παντως να συνελθω,ηδη σημερα θα φαω συνολικα λιγοτερο απο χτες κ ελπιζω απο αυριο να βρω κανονικα το ρυθμο μου.θελω να κανω 2 μερες πρωτεινη να χασω ενα κιλακι να ηρεμησω.
    παντως πιστευω οτι αν συνεχισεις ετσι το πολυ να μη πιασεις τον στοχο παρα ενα κιλακι.δλδ θα σαι σιγουρα 65.

Senior Member
    Ναι πιστευω οτι 65 και κατι θα ειμαι σιγουρα 1η Σεπτεμβρη.
    Ναι ετσι ειναι, τρωγοντας ερχεται η ορεξη οπως λενε.Κι εγω γι'αυτο φοβαμαι την ελευθερη μερα γιατι δεν εχω και μετρο.Αλλα εχω υποσχεθει στον εαυτο μου μια ελευθερη μερα μεσα στον Αυγουστο και μια αμα πιασω το στοχο.Προσπαθησε σιγα σιγα να επανελθεις και βαλε πεισμα ξανα.Δεν ειναι τιποτα, 5 κιλακια ειναι μονο.Σκεψου οτι εχεις χασει 12.

Senior Member
    μερικοι χανουν κ νοιωθουν αναλαφροι μετα.εγω εχω παθει το εξης.εχασα κ αρχισα να νοιωθω καλυτερα αλλα μετα ξαφνικα αρχισα να "πνιγομαι"κ σ αυτα που ειμαι τωρα.ισως συνηθησε ο οργανισμος μου δε ξερω.παντως ειναι πολυ ασχημο.

Senior Member
    E αμα χασεις και αλλα 5 νομιζω δε θα νιωθεις ετσι.Νιωθεις κι αυτα τα φουσκωματα που μου ελεγες με το φαι ε;

Senior Member
    εμένα γενικά το χάσιμο κιλών μου φαίνεται βουνό είτε 4-5 είτε 10-20. μάλλον γιατί δεν μπορώ να χάσω ούτε 1

Senior Member
    Οσα και να εχει να χασει κανεις βουνο τα βλεπει, ειναι λογικο.
    Bouliana μου εχεις φαει κολλημα με τη ζυγαρια?

Senior Member
    όχι δεν φταίει η ζυγαριά.απλά δεν καταφέρνω να μπω καν σε δίαιτα,πεινάααω.
    η μάλλον τα καταφέρνω μες την εβδομάδα αλλά το πσκ πάντα ξεφεύγω εντελώς.

Senior Member
    Το πσκ και οι μερες αδειας ειναι δραμα πραγματικα.Κι εγω αυτη και την επομενη εβδομαδα δε δουλευω και θελω να φαω τα παντα ολα.

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    εμένα γενικά το χάσιμο κιλών μου φαίνεται βουνό είτε 4-5 είτε 10-20. μάλλον γιατί δεν μπορώ να χάσω ούτε 1
    κ εμενα μερικες φορες ετσι μου φαινεται.αλλα μετα ξαφνικα κατι γινεται κ το παιρνω αποφαση κ ολα πανε καλα και χαιρομαι!

ναι φουσκωνω παρα πολυ,δλδ πηρα 1.5 κιλο κ νοιωθω σα να χω παρει πισω 10!

Senior Member
    και εγω πειναιω συνεχεια...εφαγα εχθες 1000 θερμδες και εχασα μονο 300 γραμμαρια απο το επιπλεον που ειχα παρει απο προχ8ες..ειλικρινα ομιζω οτι δεν θα καταφερω τιποτα απο οσα θελω.μαρεσει που θελω να παω 62 μεχρι τελος αγουστου... ουτε 65 δεν θα φτασω..

Senior Member
    τι να πω κορίτσια. δεν είμαι σε φάση να ασχοληθώ άλλο με δίαιτα. από σεπτέμβρη πάλι. δεν έχω αρκετό σθένος να παλέψω με τα κιλά μου τώρα το καλοκαίρι. θέλω μόνο τώρα μια βδομάδα πριν την άδεια να ξεφουσκώσω λίγο να ξεπριστώ απτις κρεπάλες το πσκ που πέρασε.