ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 239
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 239 of 550 FirstFirst ... 139189229237238239240241249289339 ... LastLast
Results 3,571 to 3,585 of 8244
    Originally posted by Constance
    Καλημερα.Οπως ηταν φυσικο μολις αδιαθετησα ηρθε και ο κατηφορος.Σημερα άλλα -300.
    Κονστάνς μου, μπράβο!!! Το βλέπω το 67, έεερχεται!!

γυρνωντας απο διακοπες 86...

Member
    Angelika κι εγω ετσι ...μετα απο διακοπες +2... Τωρα ο πρωτος μου στοχος ειναι να φτασω στα 88,5 που ημουν κ μετα να συνεχισω..

Αλλα πουυυυυυυ!!!uzzled: με τοσα τραπεζια κ φαγητα που θα εχουμε αυτες τις μερες...γιατι εκτος απο τις γιορτες θα εχουμε κ καλεσμενους στο σπιτι απο εβδομαδα οποτε.....βραστα Χαραλαμπε...:dork:

Ωρες-ωρες νιωθω οτι θελω να παω σε ενα βουνο να κατσω μονη μου κανενα-δυο μηνες να μην διαταρασσει κανεις το προγραμμα μου βαζοντας κατω απο τη μυτη μου ο,τι πιο λιγουρευτικο κ παχυντικο υπαρχει... να βρω λιγο την ισορροπια μου βρε παιδια πρωτα κ μετα δυναμωνει το ηθικο, παιρνουμε θαρρος!

Αν με το πρωτο ξεκινημα πρεπει να λες συνεχεια οχι κ οχι κ οι αλλοι να σε ρωτανε μα γιατι δεν εφαγες, κανεις διαιτα? ε, αυτο ειναι βασανο! Αμα πια!!!

Ασε που ερχονται μαλλον κι αλλες διακοπες....:roll:

Senior Member
    Originally posted by d3w
    Originally posted by Constance
    Καλημερα.Οπως ηταν φυσικο μολις αδιαθετησα ηρθε και ο κατηφορος.Σημερα άλλα -300.
    Κονστάνς μου, μπράβο!!! Το βλέπω το 67, έεερχεται!!
    Μακαρι να δω 7αρακι αυριο.
    Kραταμε γερα, πειθαρχια χιχι.

Member
    ʼσε αυτό το γιατί δεν τρως? Μηπως κάνεις δίαιτα... Και σου πετάει στην μούρη ότι έχεις ανάγκη να κάνεις δίαιτα, και θα πρέπει να έχεις έναν ακόμα λόγο για να αδυνατίσεις για να μην γελάνε μετά, και σε περίπτωση που δεν τα καταφέρεις, να τους αποφεύγεις για να μην γελάνε και παλι...
    Ετσι ακριβως! Και εγω που εχω ψιλοχασει την αυτοπεποιθηση μου και ξερω πως μια χανω δυο παιρνω, δεν τολμαω ΚΑΝ να τους πω για διαιτα γιατι ξερω οτι θα την σπασω και μαζι με αυτην κ τα μουτρα μου. Οποτε τρωω κανονικα- καμμια φορα κ λιγο παραπανω- οταν ειμαι στα τραπεζια, σπαω την διαιτα ομως κ αντε μετα ν α μπω στο προγραμμα...:sniff:

Μεγαλο κομματι η κριτικη των αλλων και περισσοτερο πιστευω της ιδιας της οικογενειας...Δυστυχως ειναι απολυτως υπευθυνη για την ασχημη διατροφικη συμπεριφορα τουλαχιστον του 70 με 80% των παχυσσαρκων ατομων.(προσωπικη μου αποψη)

Γι'αυτο λεω βουνο κ παλι βουνο!!! Πουντο ομως!!!!:smirk:

Senior Member
    Eleni μιας και λες για κριτικη της οικογενειας.Εμενα καποιοι απο το σοι ειχαν να με δουν πολυ καιρο,και σημερα τους ειδα σε τραπεζι.Και ενω παλια χοντρη με ανεβαζαν, χοντρη με κατεβαζαν και μπροστα μου ακομα με σποντες πολλες,μετραγαν τις μπουκιες μου, ελεγαν να παω γυμναστηριο, να μη φαω το ενα να μη φαω το αλλο...σημερα εριξα τοσο γελιο.Μου εδιναν συνεχεια να φαω, μια κουλουρακια, μια χυμους, μια παγωτο, μια ζελε, χωρια το φαγητο το μεσημεριανο που ηθελαν να μου βαλουν και δευτερο πιατο.Φυσικα ειπα οχι σε ολα αυτα κι εφαγα οσο επρεπε.Αλλα μπορω να πω επαθα σοκ.Και μου κανει μια θεια μου, ελα μωρε εδω ηρθες να κανεις διαιτα?Ε και παλια μου λεγατε να αδυνατισω βρε θεια,τι να κανω τελικα?(απαντησα εγω).Ειναι πολυ διασκεδαστικο και εκνευριστικο ταυτοχρονα δεν ξερω πως να το εξηγησω.:P Συμφωνω παντως με το σχολιο σου περι ευθυνης της οικογενειας, αλλα επειδη δε γινεται να αλλαξουμε τους αλλους, μπορουμε καλλιστα να αλλαξουμε τον εαυτο μας και τη διατροφη μας.

Member
    Constance εχεις δικιο.Δεν αξιζει να ασχολουμαστε με αυτα, παρα μονο να γελαμε..

Επειδη δεν σε εχω παρακολουθησει (δεν μπαινω κ τοσο συστηματικα στο φορουμ) πως εχασες τα κιλα?? Ησουν στα κιλα περιπου που ειμαι τωρα και πλησιαζεις τα κιλα που ημουν καποτε κ που ειναι ο μακρινος μου στοχος!
    εκανες μονη σου διαιτα? Ποσο καιρο σου πηρε?

Να ξερεις οτι περιπτωσεις σαν κ σενα που εχουν χασει τοσα κιλα ειναι παραδειγμα για εμας τους υπολοιπους κ πραγματικα μας δινεις θαρρος κ κουραγιο!:thumbup:

Senior Member
    Originally posted by ELENI33
    Constance εχεις δικιο.Δεν αξιζει να ασχολουμαστε με αυτα, παρα μονο να γελαμε..

Επειδη δεν σε εχω παρακολουθησει (δεν μπαινω κ τοσο συστηματικα στο φορουμ) πως εχασες τα κιλα?? Ησουν στα κιλα περιπου που ειμαι τωρα και πλησιαζεις τα κιλα που ημουν καποτε κ που ειναι ο μακρινος μου στοχος!
    εκανες μονη σου διαιτα? Ποσο καιρο σου πηρε?

Να ξερεις οτι περιπτωσεις σαν κ σενα που εχουν χασει τοσα κιλα ειναι παραδειγμα για εμας τους υπολοιπους κ πραγματικα μας δινεις θαρρος κ κουραγιο!:thumbup:
    Παραδειγμα δεν ειμαι γιατι προσπαθω να χασω τα κιλα μου απο το 2005.Και πιο πριν ειχα σκαμπανευασματα απλα το 2005 εφτασα κορυφη, δηλαδη τα 93.Εχω παει σε διαιτολογους και πλεον ξερω τι πρεπει να κανω μονη μου χωρις να χρειαζεται να τους πληρωνω αλλο.Δε θα συμβουλευα να ακολουθησει καποιος τη διατροφη μου ομως γιατι ειναι προσαρμοσμενη σε μενα και σε καποια θεματακια υγειας που εχω.Να πω απλα οτι απο το περασμενο πασχα που ημουν 83 και κατι κιλα ξαναξεκινησα σοβαρη (πρωτη φορα στη ζωη μου τοσο σοβαρη) προσπαθεια κι εχω φτασει εδω.Το ζητημα ομως δεν ειναι πως θα χασω τα κιλα.Σε αυτα τα κιλα εχω βρεθει ξανα πολλες φορες στο παρελθον.Το να χανω κιλα το κανω καλα.Το ζητημα ομως ειναι πως τα διατηρω μετα.Αλλο θεμα αυτο, ο χρονος θα δειξει πως θα παει.

Senior Member
    Σημερα ακομα πιο κατω.-400, δηλαδη 67.7!Πηρα φορα παλι, φτανει με τα κολληματα για μερες και εβδομαδες. O αγωνας τωρα δικαιωνεται.:P

Senior Member
    καλημερα και απο μενα..εκανα 6 μερες προσπα8εια χωρις ζυγισμα και εχασα 1,5 κιλο.στα 66.2 σημερα πρωτη φοορα!!θελω να πω κατι ομως..εχω παρατηρησει οτι οταν κανω καθημερινο ζυγισμα χανω πολυ λιγοτερο απο οταν εβδομαδιαιο καθως μολις δω οτι εχασα λιγο την επομενη μερα δεν ειμαι τοσο αυστηρη με την διαιατα μου.και βασικα εδω και εναμιση μηνα ειναι η πρωτη φοα που επεσα τοσο..εκανα καθημερινο ζυγισμα ολο αυτον τον καιρο. το εχω συνθισει τωρα το καθημερινο και μου ηταν πολυ δυσκολο ν μην κρυφοκοιταξω λιγο..το εχει παθει καμια αυτο?

kalimera!! Exw problem me to pc sto grafeio gia auto kai ta greeklish.. 94.7 simera (-500gr) kai poli poli xaroumeni!!

Senior Member
    konsτανς d3w συγχαρητηρια!!!!ελενακο μουυ παλι καλα οντως!!

Senior Member
    καλημέρα!
    σημερα ζυγίστηκα φαγωμένη και επαθα ενα ψιλοσοκ γιατι με εδειξε 58.5!
    βεβαια είμαι αυπνη,εχω φαει πατατάκια στις 3 το βράδυ και 1 μπαγκέτα για πρωί,επισής χτες αδιαθέτησα οποτε ελπίζω να ξεφουσκώσω αυριο.μόλις γύρισα απο Ανδρο κ ειμαι κομματια.αυριο θα αλλαξω το τικεράκι μου αν κ ελπίζω να μη πηρα 1 κιλό + μεσα σε 2 μέρες οπου ομολογούμένως δεν εφαγα καν πολύ.

Senior Member
    Καλημερα!!
    Σημερα 75,4 μετα απο ενα σαββατοκυριακο με αρκετο φαγητο για τα δεδομενα μου. Και να σκεφτειτε οτι το Σαββατο το πρωι πριν φυγω ημουν... 74,7 (πρωτοφανες για μενα) αλλα δεν κρατησε πολυ. Ξανα στην προσπαθεια τωρα!

Senior Member
    μου ηρθε περιοδος χτες αλλα σημερα μου σταματησε.τι πραγμα κ αυτο δε καταλαβαινω.το χει παθει καμια??