ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 243
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 243 of 550 FirstFirst ... 143193233241242243244245253293343 ... LastLast
Results 3,631 to 3,645 of 8244
    Senior Member
    καλημερα!σημερα εκανα σουπερ γυμναστικη,περπατούσα κανα 40λεπτο σε δουλειες.ουφ!ειμαι 57.9, -100γρ δλδ κατι ειναι κ αυτο τι να κανουμε!χιχι το χω παρει πολυ χαλαρα πλεον γιατι κουραστηκα λιγο να αγχωνομαι.
    constance ειμαι πλεον σιγουρη για την επιτυχία σου κουκλα μου.κ ασε τους αλλους να λενε οτι θελουν.παντα ετσι οι ανθρωποι με το που δουν καποια αλλαγη αμεσως να κανουν σχολια και τα περισσοτερα ειναι απο ζηλεια,λιγοι ειναι αυτοι που χαιρονται με το καλο μας.

Senior Member
    granitoula μου οντως, και ειδικα και απο ατομα που εχω δει 5-6 φορες ξερω γω δεν εχει νοημα να δινουμε και σημασια.Παλια με τα μυαλα που ειχα παιζει και να λεγα λες να εχει δικιο να σταματησω?(μου ειπε και οτι εχω κοψει πολυ στο προσωπο του τυπου οτι δε μου παει.:P).Aλλα τωρα εχω βαλει μυαλο σε πολλα.Παρτο χαλαρα κι εσυ γιατι ειναι πολυ λιγα τα κιλακια μας πλεον.Ολα θα γινουν.Προς το παρον παω για μαγειρεμα.

Senior Member
    παιδια τι λετε? μια χαρα κουκλες θαστε κ θα σταματησετε διαιτα οταν σε εσας αρεσετε, οχισ τους αλλους που κυριως ζηλευουν.
    εδω εμενα που ειμαι τοφαλος κ μου ελεγαν να μην αδυνατισω αλλο!
    ελεος δηλαδη

Senior Member
    Kαλα ναι κι εμενα οταν ημουν και 93 κιλα ακομα μου λεγανε καποιες οτι ειμαι μια χαρα.Ε ετσι δε γινεται δουλεια.:P

Senior Member
    ενταξει εμενα οι φιλοι μου μου λενε αδυνατησες κ μαυρισες κ τετοια αλλα γενικά ποτε δε μου ειπαν πχ στα 71 οχι μην κανεις διαιτα εισαι μια χαρα.μπορει να βγαιναμε κ να μου λεγανε πχ ωραιο φορεμα σου παει κ τετοια αλλα οχι ψεμματα οτι ειμαι καλη,πιστευω οτι απο διακριτικοτητα δεν ελεγαν τπτ για τα κιλα μου.παντως ακομα κ τωρα ολο κ καποιος θα βρεθει να μου πει οτι ειμαι χοντρη.απλα πλεον τους αγνοω ολους.κ αυτους που μου λενε να σταματησω κ αυτους που με λενε χοντρη.θα σταματήσω οταν θα νοιωσω εγω καλα κ τελος.

Senior Member
    Originally posted by granita
    ενταξει εμενα οι φιλοι μου μου λενε αδυνατησες κ μαυρισες κ τετοια αλλα γενικά ποτε δε μου ειπαν πχ στα 71 οχι μην κανεις διαιτα εισαι μια χαρα.μπορει να βγαιναμε κ να μου λεγανε πχ ωραιο φορεμα σου παει κ τετοια αλλα οχι ψεμματα οτι ειμαι καλη,πιστευω οτι απο διακριτικοτητα δεν ελεγαν τπτ για τα κιλα μου.παντως ακομα κ τωρα ολο κ καποιος θα βρεθει να μου πει οτι ειμαι χοντρη.απλα πλεον τους αγνοω ολους.κ αυτους που μου λενε να σταματησω κ αυτους που με λενε χοντρη.θα σταματήσω οταν θα νοιωσω εγω καλα κ τελος.
    χαχαχαχαχ εισαι χοντρη ρε granita πραγματικα δηλαδη απορω πως κυκλοφορεις στο δρομο!ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ! :P
    Οι φιλοι σου ειναι respect.

Senior Member
    χαχαχα αληθεια νοιωθω χοντρη μερικες φορες αλλα ειναι ψυχολογικο νομιζω.βασικα ειμαι στη φαση οπου στεναχωριεμαι οταν νοιωθω εγω φουσκωμένη.οχι οταν με κρινουν οι αλλοι.ακομα κ για μπανιο δε ντρεπομαι καθολου πια απλα ξενερωνω αν δε νοιωθω καλα το σωμα μου καποιες μερες.ελπιζω καποια στιγμη να βρω το σημείο που θα νοιωθω καλά.

Senior Member
    μείον 500 γρ...

Senior Member
    -1100 σήμερα πρεπει να χασω αλλα 1,200 για να ερθω στα κιλα που ημουν και περιμενω και περιοδο πφφ

Senior Member
    καραμελα εισαι γλυκα!!!\\χανεις παιδι μου χανεις!!!!!

μπραβοοοοοοοοοοο! ειχα καιρο να σε παρακολουθησω και ενθουσιαστηκα! μπραβο σου και καλες απωλειες!!!! ακομη πιο δυνατες!

Senior Member
    ρε κοριτσια εκανα μια αναζητηση σε παλια μου ποστ και συνειδητοποιησα οτι απο τις 23/6 εχω μπει στο 66ο κιλο. και μετα απο 2 μηνες ακομα με αυτο παλευω...μεχρι τωρα εχω φαει ηδη 1150 θερμιδες..και δεν επρεπε γιατι τι θα φαω για βραδυ τωρα...2 μηνεες ρε κοριτσια δεν εχω χασει ουτε ενα κιλο.. απαισιος απολογισμος...

Senior Member
    -400 γρ σημερα! 74,6 με την ελπιδα να μην τα ξαναπαρω το τριημερο που θα φυγω εκδρομουλα... Γιατι μεχρι στιγμης ο Αυγουστος ετσι μου εχει παει, χανω μεσα στην εβδομαδα και τα σαββατοκυριακα τα παιρνω. Για να δουμε!!

Senior Member
    +100 σημερα γιατι χθες εφαγα ενα μισολιτρο παγωτο μονη μ.... Το μεσημερι βεβαια και μετα δεν εφαγα τπτ αλλο...

55.5

Στα ίδια ΚΑΙ σήμερα! Έλεος... Ελπίζω όταν γυρίσω την Κυριακή να έχω έστω -100!
    Καλημέρα!

Senior Member
    Μακρια απο τα τριγωνα!