ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 257
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 257 of 550 FirstFirst ... 157207247255256257258259267307357 ... LastLast
Results 3,841 to 3,855 of 8244
    Senior Member
    Originally posted by Fay
    giati opws lene eimaste oti trwme,kai egw de thelw na me fwnazoun mpeikon!
    χαχαχα :tumble:

πάντως πολύ καλό πρόγραμμα έχεις!!! μπράβο σου!!! πολλά δεν είναι όμως 20 κιλά μέχρι τα χριστούγεννα??

Senior Member
    Fay γραφε με ελληνικους χαρακτηρες σε παρακαλω. Καλως ηρθες! Καλη αρχή

Σημερα +100 γρ 54,8

Senior Member
    Καλημερα.Σημερα στα ιδια.Δε λεω να πεσω απο τα 68.

Senior Member
    καλημέρα και απο εμένα ...
    εχθές το βράδυ κοιμήθηκα σπίτι και το πρωί είπα να ζυγιστώ ...τι και αν απο δευτέρα εντατικό πρόγραμμα

εχθές κορίτσια πήγα 5-6 φορές τουαλέτα κάτι με πείραξε η με γυρνάει καμμιά αρρώστια γιατί και τώρα το στομάχι μου είναι χάλια
    τέλοσπάντων το πρωί το θάυμα έγινε
    54,5 ...έλα δίπλα είναι το 50αρι μια ανάσα σε ένα μήνα θα τρίβουν μάτια λέμε ..

και η μεγαλύτερη χαρά είναι ότι πίστευα ότι θα έβλεπα κανένα 57 ...μετά απο τις διακοπές κιόλας..
    ανέλπιστη η χαρά μου!!

Κι εγώ 2 μέρες τώρα είμαι στα 58.7 :S Αλλά θα πέσει, που θα πάει, δεν έχει επιλογή! Είναι αυτό που είχε πει μια κοπέλα νωρίτερα, πως τα κιλά δε χάνονται απόλυτα γραμμικά.. Μπορεί για 1 βδομάδα να μη χάσεις τίποτα, και ξαφνικά τσουπ, να πέσεις ένα κιλο.. Αλλά δε θα ναι ξαφνικά, θα ναι προσπάθεια ημερών.. Δεν απογοητευόμαστε λοιπόν! Συνεχίζουμε ακάθεκτες!!! :bouncy::bouncy:

Senior Member
    Μπραβο Σασα! Αν βρεις τροπο να χασεις 4 κιλα σε ενα μηνα σε αυτη τη δεκαδα πεστον μ και μενα.

Senior Member
    καλημέρα πηνελοπάκη ...

κοίτα εγώ ΑΝ το τονίζω το ΑΝ κάνω δίαιτα κανονικά.....του στυλ
    1κ κορν φλεικσ
    1 φρούτο
    σαλάτα με ψητό/ όσπρια με μαι φέτα ψωμί του τοστ
    2φρούτα
    1 γιαούρτι + 1φρούτο
    μόνο και μόνο επειδή κανονικλα τρώω ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥ
    δλδ 2 κανονικότατα γεύματα
    απλά τώρα που προσέχω δεν τρωω ψωμί
    πάντα χάνω 1κιλό την εβδομάδα
    υπάρχουν βέβαια και φάσεις που μπορεί να μην χάσω 1 αλλά 0,5 οκ δεν τρελένομαι
    παλότερα που είχαπάει 54 έκανα δίατα ακριβώς 5 εβδομάδες και πήγα 49
    προβλεπόμενο....
    τα κανονικλα δλδ

νομίζω είναι θέμα οργανισμού αυτο, σε εμένα πιάνει το ότι κόβω το ψωμί και στο ότι τρώω ναι μεν πολύ δλδ η διαιτιτικλη σαλάτα μου είναι για 5 άτομα αλλά σωστά !!!
    γενικά το πρόβλημα το έχω και με την ποσότητα...μου λείπει το ξεκοίλιασμα ώρες ώρες απο διάφορα πραγματάκια!!

Senior Member
    Εγω για να παω απο 56 σε 55 δυνοπαθησα ρε Σασα...

Senior Member
    68.6 (-300) χμμμ... κάτι χάσαμε σήμερα...Πάλι καλά μπας και αποκτήσω την ευδιαθεσία μου σήμερα ...

Senior Member
    ρε συ πηνελοπάκη τι να πω πραγματικά ...
    αποτι ξέρω έκανες πάρα πολύ καλή διατροφή...

ειλικρινά δεν ξέρω
    παλότερα είχες κάνει ποτέ δίαιτα ??
    ο οργανισμός σου πως είχε συμπεριφερθεί ??

άσε που νομίζω δίαιτα στην δίαιτα κάνουμε ένα μεταβολισμό κουρέλι..

Senior Member
    Οχι δεν εχω κανει αλλη φορα σοβαρη διαιτα. Αλλα ενταξει εγω ειχα ηδη χασει 28 κιλα στα 56. Μπορει και γι'αυτο...

Senior Member
    Αφού ρε παιδιά κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και καίει διαφορετικά! Εμένα π.χ. με μέτρησε η διαιτολόγος και καίω 1700 την ημέρα αν παίρνω λοιπόν λιγότερες τότε χάνω κιλά. Μπορεί η Πηνελόπη να καίει διαφορετικά. Μην κοιτάς που όταν είσαι παχύς πέφτεις πιο γρήγορα. Είναι ότι από εκεί που έπαιρνες 2000-3000 θερμίδες την μέρα τώρα τρως κανονικά 1500 θερμίδες max.Όταν έχεις χάσει το περιττό βάρος και μετά, ο οργανισμός διαφορετικά καίει..

Senior Member
    εγώ φέτος πήγα για μέτρηση μεταβολισμού ξέρετε αυτό με την μάσκα και σε ακινησία
    και σας πληροφορώ ότι ήταν κανονικός ο μεταβολισμός μου 1200 θερμίδες σε πλήρη ακινησία...

μου είπε τότε ότι έπρεπε να αυξήσω τις καύσεις μου με γυμναστική κ συχνά γεύματα ...
    οπότε
    άβυσσος ο μεταβολισμός του ανθρώπου

Senior Member
    Ναι , μόνο με την γυμναστική αυξάνεις τις καύσεις και ιδίως αν προσθέσεις και λίγα βάρη στην άσκηση σου θα δεις περισσότερα αποτελέσματα, γιατί μπορεί με την αερόβια γυμναστική μπορεί να χάνεις αρκετα εκείνη την ώρα αλλα όταν κάνεις βάρη τότε ο οργανισμός σου συνεχίζει να καίει και αφού έχεις φύγει απτό γυμναστήριο. Εγώ πάντως όταν έκανα γυμναστική και άρχισα να κάνω και μυική ενδυνάμωση έχασα πολύ πιο γρήγορα κιλά!! Και μιλάω για τα δύσκολα κιλά αυτά ακριβώς που λες και εσύ από 55 σε 54 και 53 :wink1:

Senior Member
    γαι εμένα η αεροβική είναι τοπ

τα βάρη όμως με καταστρέφουν με κάνουν αν φαίνομαι σαν παλαιστής είμαι απο την φύση μου σφιχτή οπότε καταλαβαίνεις πως γίνομαι