ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 270
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 270 of 550 FirstFirst ... 170220260268269270271272280320370 ... LastLast
Results 4,036 to 4,050 of 8244
    Senior Member
    Eleni μου εμενα με βοηθαει πολυ αυτο που βλεπω στον καθρεφτη.Ειναι φασεις που θελω να φαω το καταπετασμα και λεω οχι, εκανα τοσο κοπο να το δω αυτο.

fuxia μου μπραβο κοριτσι μου επιτελους!

Εγω τι να πω παλι με την περιοδο.Περιμενω την Κυριακη (και ελπιζω να αδιαθετησω τοτε και να μην ειμαι αδιαθετη στο ταξιδι μου λογο καθυστερησης), αλλα παρολαυτα και μεγαλη απωλεια ειχα σημερα και πρησμενη δεν ειμαι.Μη καθυστερησει μονο δε θα το αντεξω.:P:P

Senior Member
    ευχαριστώ κορίτσια! Μarry είδες που φτάσαμε? χαχα
    όταν η ζυγαριά δείχνει μέσα σε λίγες μέρες 4 κιλά πάνω(παραμονές περιόδου, υπερφαγικά λόγω αναμονής,θέματάκι με την τουαλέτα) τι κουράγιο ναχα να προσέχω! θα του δώσω να καταλάβει τώρα

Senior Member
    Kοριτσια συγχαρητηρια σε ολες!

Senior Member
    Και σημερα 75... μα τετοιο κολλημα πια??????? Εναν μηνα και προσπαθω να πεσω κατω απο τα 75!!!

Senior Member
    Γειααα!!!

Έχω ξεκινήσει δίαιτα από προχτές και δεν έχω χάσει γραμμάριο...

Υποθέτω θα είναι κάποια κατακράτηση αν και δεν περιμένω περίοδο... (εκτός και αν χάλασε η ζυγαριά)

Senior Member
    Originally posted by ^princess^
    Γειααα!!!

Έχω ξεκινήσει δίαιτα από προχτές και δεν έχω χάσει γραμμάριο...

Υποθέτω θα είναι κάποια κατακράτηση αν και δεν περιμένω περίοδο... (εκτός και αν χάλασε η ζυγαριά)
    Γειά σου κ εσένα
    τι διατροφή κάνεις?

Senior Member
    Όχι κάτι συγκεκριμένο, απλά προσέχω να μην ξεπερνάω τις 1300 θερμίδες και να μην τρώω αργά το βράδυ και μεγάλη ποσότητα.

Πίνω όμως πολύ νερό και γενικά υγρά γι αυτό λέω μήπως είναι κάποια κατακράτηση...

Senior Member
    μαλλον αυτό θα είναι! αλλά δεν νομίζεις ότι είναι νωρίς ακάμα για να δεις τι διαφορά στα κιλά? περίμενε καμιά βδομάδα... και αν δεν αλλάξει κάτι μάλλον θα πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που τρέφεσαι... πχ. πιο συχνά γεύματα κτλ...

Senior Member
    Αυτό λέω και εγώ να κάνω, να περιμένω να δω τι γίνεται!!

Σε ευχαριστώ Marry Poppins:smilegrin:

Senior Member

Senior Member
    Kαλημερα!
    -400γρ
    55 στρογγυλα.

Δεν ειμαι πολυ ευχαριστημενη...

Senior Member
    -400 gr στα 67.8 σήμερα!

και επιτέλους αρχίζω να νιώθω πως τα ρούχα δεν είναι έτοιμα να εκραγούν.Επιτέλους φοράω το σουτιεν μου και μπορώ να ανασαίνω χωρις να με πίανει η καρδιά μου απο το σφίξιμο!! Πολύ ωραίο συναίσθημα αυτο ρε παιδιά, γιατί πανω απ'όλα το χάσιμο κιλών πρέπει να συνδέεται με την υγεία μας και μετά με την εμφάνισή μας.....

Καλημέρα!

Senior Member
    Καλημερα.Μπραβο για τις απωλειες παιδια.van van αυτο το συναισθημα με τα ρουχα συν οτι μπορεις να περπατας και να κανεις δουλειες χωρις να κουραζεσαι πλεον τοσο ευκολα, ειναι πολυ καλα σημαδια.Προχωρα πας καλα,χιχι!

Σημερα στα ιδια, σταθεροποιηθηκα στα 67.Συν το γεγονος οτι ειμαι αδιαθετη.Αρα καλα παω.

Senior Member
    Καλημερα!
    Πηνελοπη γιατι δεν εισαι ευχαριστημενη? Αφου εισαι ακριβως στον στοχο σου!!

Costance, τα πας πραγματικα πολυ καλα!

Εγω σημερα, -500γρ ε-π-ι-τ-ε-λ-ο-υ-ς!!! 74,5! Αντε να με δω να κατεβαινω τωρα!

Senior Member
    Constance φέτος το καλοκαίρι ήταν απο τα πιο δύσκολα μου. Ποτέ δεν είχα τόσα κιλά και στις διακοπές κουραζόμουν πάρα πολύ στις ανηφόρες, στις εξορμήσεις.Ηταν ότι πιο δύσκολο έχω περάσει φέτος.Ουτε να αναπνεύσω καλά δεν μπορούσα !! Υγεία πάνω απ'ολα!! Η χελωνίτσα μια ανάσα είναι απο τον τερματισμό πάντως!!! Μπράβο!!:duh::wink2::wink2: