ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 275
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 275 of 550 FirstFirst ... 175225265273274275276277285325375 ... LastLast
Results 4,111 to 4,125 of 8244
    Senior Member
    Ναι ναι να μας δειξεις...

Senior Member
    ναι αμε!!αλλα θα γελατε σιγουρα!χιχι:roll:

Senior Member
    Χαχα δεν πειραζει ας γελαμε. Καλο θα μας κανει...

Senior Member
    Penelope bows respectfully to Eleni.

Σημερα -100
    54.4...

Senior Member
    χαχαχα καλημέρα κοπέλες!!!
    έχετε πολλή πλάκα!! :P
    μπράβο penelope1985!!! :thumbup:
    eleni1201 υπολόγισα χθες τις θερμίδες που πήρες πάνω κάτω και εκπλάγηκα!!! ...και μετά σκέφτηκα πόσες φορές έτυχε να καταναλώσω και εγώ τόσο μεγάλες ποσότητες φαγητού και εκπλάγηκα ακόμα περισσότερο!!! ..σήμερα και αύριο προσπάθησε να περιοριστείς λίγο αλλά όχι να μην φας και καθόλου! νομίζω κινήσου γύρω στις 1000 θερμίδες πάνω κάτω... είσαι μόλις 4.5κιλά πριν το στόχο σου!!! άντεξε ακόμη λίγο!!!!

Senior Member
    Originally posted by Marry Poppins
    eleni1201 υπολόγισα χθες τις θερμίδες που πήρες πάνω κάτω και εκπλάγηκα!!! ...και μετά σκέφτηκα πόσες φορές έτυχε να καταναλώσω και εγώ τόσο μεγάλες ποσότητες φαγητού και εκπλάγηκα ακόμα περισσότερο!!! ..σήμερα και αύριο προσπάθησε να περιοριστείς λίγο αλλά όχι να μην φας και καθόλου! νομίζω κινήσου γύρω στις 1000 θερμίδες πάνω κάτω... είσαι μόλις 4.5κιλά πριν το στόχο σου!!! άντεξε ακόμη λίγο!!!!

Μarry εκπλαγηκα = εξεπλαγην. Το ξερω οτι ειναι χαζο αλλα ειμαι φιλολογος και εχω και εγω τα κολληματα μ... Καλημερα! Ελενη δυο μερες κανε υπομονη και θα επανελθεις!

Senior Member
    να σε παρεξηγήσουμε?? ούτε κατα διάνοια!!! και εγώ έτυχαν φορές να φάω τόσα πράγματα αλλά τώρα που είδα στο περίπου τη θερμιδική αξία του κάθετι εξεπλαγην!!! αλλά όταν τα τρώμε δε σκεφτόμαστε φυσικά θερμίδες!!! δυστυχώς!!! είναι τόσο ευκολο να πάρουμε 1 κιλό αλλά τόσο δύσκολο να το χάσουμε!!!

Senior Member
    Originally posted by penelope1985
    Originally posted by Marry Poppins

Μarry εκπλαγηκα = εξεπλαγην. Το ξερω οτι ειναι χαζο αλλα ειμαι φιλολογος και εχω και εγω τα κολληματα μ... Καλημερα! Ελενη δυο μερες κανε υπομονη και θα επανελθεις!
    χαχα ωχ!! κατα διστήματα κάνω και ορθογραφικά λάθη ελπίζω να μην τα βλέπεις και να νευριάζεις!!!
    ευχαριστώ γαι τη διόρθωση!!!! :thumbup: και συγγνώμη penelope1985 γενικά διότι σίγουρα θα υπάρξουν στο μέλλον και άλλα λάθη!!!
    ..και τι λίγη ορθογραφία που ξέραμε με τα grenglish τη ξεχάσαμε τελείως!!!!!

Senior Member
    Και εγω ολο ορθογραφικα κανω! Don't worry. Eτσι ειναι οταν γραφεις και τα βλεπεις...

Senior Member
    Καλημερα.Eleni μου ψυχραιμια.Ειδα τι εφαγες χθες.Τα εχω κανει κι εγω αυτα.Και καποια στιγμη θα τα ξανακανω.Το θεμα ειναι να μην αφηνομαστε και να ξαναμπαινουμε αμεσως σε προγραμμα.Θα ξεφουσκωσεις συντομα.
    Σημερα -100γρ.

Senior Member
    74,4 και σημερα...

Senior Member
    Κοριτσια χθές έκανα την δεύτερη γουρουνιτσα μου μετά απο ένα μήνα διατροφής!( η πρώτη ήταν ένα κρουασαν πριν 2 εβδομάδες :P) Πήρα κινέζικο ! Μια μερίδα τηγανητό ρύζι!Το καλό είναι πως τώρα με την οικονομική κρίση όλα τα μαγαζια έχουν ελαττώσει τις μερίδες:lol:Ετσι δεν νιώθω τύψεις , αστε που το είχα ανάγκη νομίζω να το κάνω. Σήμερα ξεκινάω πάλι την διατροφή μου!!!

Αποτέλεσμα γουρουνιας ->67.8 +(400 gr) Πάλι καλά!!

Το ευχαριστήθηκα όμως :P Αλλα απο σήμερα τα κεφάλια μέσα ξανά!!!

Καλή συνέχεια στις προσπάθειες όλων μας και ας έχουμε τα σκαμπανεβασματά μας.Το τελικό αποτέλεσμα όμως θα μας δικαιώσει, ελπίζω!!

Καλημέρα!

( το τικερακι δεν το αλλάζω :P )

Senior Member
    van van καλα εκανες,εφοσον ξαναμπαινεις σημερα παλι σε προγραμμα.Αξιζει μια στο τοσο.Κι εγω λατρευω κινεζικο!

Senior Member
    Καλημέρα σας,

-400 γραμμάρια σήμερα, 86,3!!!

Καλή συνέχεια να έχετε!!

Senior Member
    Originally posted by Constance
    Κι εγω λατρευω κινεζικο!
    Αχ αυτό το τηγανητό ρύζι κίνας μια κόλαση ήταν χθές!! Το απόλαυσα σπυρί σπυρί!!!Βασικά να σου πώ την αλήθεια ίσως και να ήταν η πρώτη φορά που το απόλαυσα τόσο , γιατί δεν έπεσα με τα μούτρα να το καταβροχθήσω μέσα σε 5' , αλλά το έφαγα σιγά σιγα σαν άνθρωπος!!

Princess μπράβο!!! Καλή συνέχεια!!!