ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 313
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 313 of 550 FirstFirst ... 213263303311312313314315323363413 ... LastLast
Results 4,681 to 4,695 of 8244
    Senior Member
    ναι καμιά φορά ζυγίζομαι πριν πάω γυμναστήριο και μετά που θα γυρίσω για να δω αν χάνω κάτι αλλα τώρα τελευταία απογοήτευση. Καλά εντάξει εγώ είμαι σε φάση που παίρνω κιλά και γυμναστήριο πάω κυρίως για μυϊκή ενδυνάμωση αλλά ρε παιδί μου μου τη σπάει τόσο πολύ να κάθομαι και να χτυπιέμαι τόσες ώρες και να μην καίω τίποτα απολύτως. Τόσο πολύ πια έχω διαλύσει το μεταβολισμό μου; Βέβαια είναι και θέμα υγρών δεν ξέρω πως αλλιώς να το ερμηνεύσω. Εγώ με τα υγρά έχω φοβερό πρόβλημα. Δε σκέφτομαι θερμίδες να φάω πχ παστίτσιο και βασανίζομαι αν πιω ενα ποτήρι γάλα για παράδειγμα. Κουλαμάρα σκέτη.
    Πάντως το καθημερινό ζύγισμα είναι μεγάλη πίκρα. Θέλω και πρέπει να το κόψω. Είναι τραγικό η ψυχολογία της μέρας μου να εξαρτάται από το τι έδειξε η ζυγαριά. Αν ξεκόλλαγε το μυαλό μου από αυτό θα μουν πιο ευτυχισμένη. Τώρα ειδικά στη φάση που είμαι που πρέπει να βάλω κιλά βασανίζομαι. Αχ και πήρα 100 γραμμάρια, και έχασα 200 και ξαναπήρα 400.

Senior Member
    Originally posted by mariafc
    Καλά εντάξει εγώ είμαι σε φάση που παίρνω κιλά και γυμναστήριο πάω κυρίως για μυϊκή ενδυνάμωση αλλά ρε παιδί μου μου τη σπάει τόσο πολύ να κάθομαι και να χτυπιέμαι τόσες ώρες και να μην καίω τίποτα απολύτως. Τόσο πολύ πια έχω διαλύσει το μεταβολισμό μου;
    Ο Χ Ι
    με τη γυμναστικη καις πολυ λιπος και χτιζεις μυες. ΑΡΑ η ζυγαρια πεφτει πολυ πιο αργα.
    μπορεις να διαλεξεις

1) κανεις διαιτα και αεροβικη, η ζυγαρια τρεχει προς τα κατω, αδυνατιζεις αλλα γινεσαι λαπας.

ή

2)κανεις διατροφη, κανεις γυμναστικη ενδυναμωσης, χανεις ποντους, σφιγγεις και η ζυγαρια πεφτει με πιο αργο ρυθμο.

διαλεγεις και παιρνεις

Senior Member
    Originally posted by click
    παρατηρησα και το πενταπλοτσεκαρα κιολας, οτι καθε μερα το πρωι οταν ξυπνησω -ακομα και μετα την τουαλετα- η ζυγαρια δειχνει 800γρ-1κιλο παραπανω απο ο,τι δειχνει το απογευμα.
    λιγο κουλο δεν ειναι?

το πρωι που ειμαι νηστικη δεν επρεπε να δειχνει λιγοτερο?
    σας συμβαινει?
    ισως να φταιει το βραδυνο φαγητο. ανεφερες οτι ζυγιζεσαι απογευμα. μετα απο το απογευματινο ζυγισμα τρως φανταζομαι. οποτε ισως για αυτο. εγω οταν εκανα διαιτα ειχα συζητησει το θεμα με τον διαιτολογο μου. του ειχα αναφερει οτι καποιοι διαιτολογοι στην Αυστραλια ειχαν πει στον θειο μου που μενει εκει να μην τρωει μετα τις 7 το βραδυ γιατι αλλωστε εκεινες τις ωρες δεν κανουμε μεγαλες καυσεις, η φυσικη δραστηριοτητα μας ειναι μειωμενη. ο διαιτολογος μου μου ειχε προτεινει να τρωω μετα τις 7 λιγο. πχ ενα γιαουρτι ή 1-2 κριτσινια. ετσι και ο μεταβολισμος μου θα συνεχιζε να λειτουργει και δεν θα εβαζα κανενα κιλο. και πραγματικα καθε πρωι ξυπνουσα και ημουν -500 γρ απο το βραδυνο ζυγισμα.

σημερα ζυγιστικα το πρωι και εμεινα: :P 51 kg ακριβως. δεν το πιστευω. ^^ μακαρι να μπορεσω να διατηρηθω σε αυτα.

Senior Member
    ρε παιδιά θα πάω γιατρό δεν πάει άλλο κάτι πάει λάθος με μένα. γίνεται 3 οκτωβρίου να είμαι χ πόντους και χ κιλά και 3 νοεμβρίου τους ίδους χ πόντους και +2 κιλά χωρίς επεισόδια με λίγους υδατάνθρακες και αερόβια? ίσως έχω κάτι ορμονικό ή δεν ξέρω. ας έτρωγα κάθε μέρα μισή πίτσα το ίδιο θα ήτανε, τσάμπα κόπος.

Senior Member
    καλημέερα +600 σήμερα αλλα δεν πτοουμαστε ισως ειναι επειδη ειμαι στις γονιμες μερες μου, δεν ξερω

Junior Member
    γεια σας!ζυγιστηκα το πρωι και ειμαι παλι 65 οπως ημουν κ χτες. παλι καλα να λεω γιατι το βραδακι εφαγα μια κρεπα αλμυρη και αμεσως μετα κοιμηθηκα.

Senior Member
    Kαλημερα!

+100 σημερα, χωρις κανενα λογο...
    54.1

Senior Member
    Σημερα 74,8... ολο μια πανω - μια κατω ειμαι, δεν μπορω να χασω αλλα κιλα μου φαινεται...

Senior Member
    καλημέρα ...
    εμένα μου συνέβει το εξής τρελό ζυγίστηκα εχθές το βράδυ 52 και σήμερα το πρωί 51,5..
    είδα και 51 αλλά κρατάω το 51,5

την άλλη Παρασκευή θα έχω επανέλθει κανονικότατα στα 50!!

σήμερα ξεκινάω και λάτιν χορούς!!
    αντε να κουνιόμαστε και λίγο..
    πάντως γιαυτά που έχω φάει δεν έχω πάρει πολλά περισσότερα υπολόγιζα!!

το μόνο που φοβάμαι είναι ότι σκ θα είμαι για ψήφο εκτός αλλά θα κρατηθώ μόνο το ποτό μπορεί να με βαρύνει !!

Junior Member
    Καλημέρα μετά από μια βδομάδα με τρελά σκαμπανεβάσματα λόγω περιόδου -200 σήμερα

Senior Member
    51.200 σημερα. χαλια. επειδη δεν κινηθηκα πολυ χθες.

Junior Member
    65.200 σημερα.πηρα 200 αν και χθες το βραδυ κοιμηθηκα με ενα στομαχι που γουργουριζε

Senior Member
    84 ακριβως, εφαγα πολυ αργα χθες.

Senior Member
    Originally posted by mariafc
    πως μετρας ποσες θερμιδες καις στο 2ωρο της γυμναστικης?
    κανεις καποιο οργανο που μετραει?

Συγνώμη γραμμάρια ήθελα να γράψω. Ζυγίζομαι πριν και μετά το γυμναστήριο και ενώ παλιά με έβγαζε και μισό κιλό πιο κάτω τώρα 100 γραμμάρια και αν.
    Πάντως σε αυτό που με ρωτάς στα αερόβια μηχανήματα που κάνω πχ διάδρομο και ελλειπτικό πάνω αναγράφουν τις θερμίδες που υποτίθεται καις αν και να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια δεν ξέρω κατά πόσο ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Μπορεί να ρωτάω χαζομάρα αλλά θερμίδες= και γραμμάρια? Γιατί αν είναι έτσι και με βάση τα αναγραφόμενα στα μηχανήματα εγώ έπρεπε να χάνω γύρω στα 800 γραμμάρια μετά την άσκηση.
    Δεν το κατέχω πολύ το θέμα ίσως κάποιος περισσότερο μυημένος στο θέμα της άσκησης να μπορεί να μας διαφωτίσει καλύτερα.
    οταν λες παλια μηπως εννοεις το καλοκαιρι που εχει 800 βαθμους κ ο ιδρωτας ετρεχε ποταμι?
    γιατι το αντιλαμβανεσε κ εσυ πιστευω οτι αυτο που χανεις την ωρα της γυμναστικης ειναι υγρα κ οχι κατευθειαν λιπος ε?

Senior Member
    καλησπερα +100 σημερα ελπιζω συντομ να ειναι -