ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 318
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 318 of 550 FirstFirst ... 218268308316317318319320328368418 ... LastLast
Results 4,756 to 4,770 of 8244
    Senior Member
    Καλημερα.-600 σημερα και συνεχιζω το συμμαζεμα γιατι θα πεσει πολυ φαι το επομενο ΣΚ.

Senior Member
    καλημέρα σκ , μ εεκλογές και πολύ φαί
    σήμερα προσεκτική διατροφή και απο αύριο ζύγισμα και επαναπροσδιορισμός στόχου για Δεκέμβρη!!

Senior Member
    52.5 σημερα,,, τρεμοπαικσε ομως και το 53αρι (καθοτι η ζυγαρια μου εχει ως υποδιαιρεση τα 500 γρ) . επιφυλασσομαι ομως να αλλαξω το τικερακι. Καλη βδομαδα σε ολους και καλα νεα ξεκινηματα

Senior Member
    Constance εκτος του οτι εχω πανικοβληθει γιατι η Penelope μ εκανε να καταλαβω οτι μπορει να παρω κανα δυο κιλα ακομα στη Θεσσαλονικη, σημερα ειμαι ακομα φουσκωμένη!και κουρασμένη!γενικα περναω μια χαλια φάση.ειμαι σχεδόν 62 κιλά και νοιώθω οτι ενω ειχα φτάσει τοσο καλα τα κανα σκ@τ@%@! κ το χειροτερο ειναι οτι δεν εχω καλη ψυχολογια!

Senior Member
    γρανιτα γιατι εχεις χαλια ψυχολογια?
    σχεδον 62 μια χαρα το βλεπω, δεν παρακολουθησα παραπανω αν βγηκες απ το προγραμμα σου κ γι αυτο αυτη η κατηφεια, αλλα οκ, συνεχιζεις

Senior Member
    Originally posted by granita
    Constance εκτος του οτι εχω πανικοβληθει γιατι η Penelope μ εκανε να καταλαβω οτι μπορει να παρω κανα δυο κιλα ακομα στη Θεσσαλονικη, σημερα ειμαι ακομα φουσκωμένη!και κουρασμένη!γενικα περναω μια χαλια φάση.ειμαι σχεδόν 62 κιλά και νοιώθω οτι ενω ειχα φτάσει τοσο καλα τα κανα σκ@τ@%@! κ το χειροτερο ειναι οτι δεν εχω καλη ψυχολογια!
    Κι εγω εχω φουσκωμα και χαλια ψυχολογια.Count me in στην χαλια φαση.Εχουν προκυψει προβληματα και κανεις δε νοιαζεται να ρωτησει.Μονο την παρτη τους κοιτανε δυστυχως ολοι.Με θυμουνται μονο για να ζητησουν καποια χαρη, αλλα πλεον δεν εχω ψυχικο αποθεμα και κουραγιο να κανω το κοροιδο για αλλη μια φορα.Τεσπα θα βγουμε εκτος θεματος τοπικ.Ελπιζω απο την επομενη Δευτερα να στρωσει το θεμα διατροφη για ολες.

Senior Member
    Γεια σας!
    Καλη εβδομαδα να εχουμε και να οχυρωθουμε εναντια σε παντως ειδους αρνητικη ενεργεια!
    Constance μου εχεις απολυτο δικιο,ολα θα μου φανουν διαφορετικα μολις δω το 6 μπροστα!
    Πλησιαζουμε!!

Πρωινο ζυγισμα:

-200 γρ.
    72 στρογγυλο.

Senior Member
    Καλημερα!
    -1200 σημερα
    Δοξα τω Θεω... αλλη μια μερα ξεφουσκωμα σημερα για να πεσω στο βαρος της Παρασκευης τουλαχιστον...

55 ολα

Senior Member
    Καλημερα! 93,4 δηλαδη -600. Βεβαια κανονικα δε θα επρεπε να χαιρομαι γιατι ειναι τα πρωτα ξεφουσκωματα, αλλα εγω χαιρομαι πολυ... Πειραζει;;;
    Μπραβο penelope, θεωρω οτι η συντηρηση ειναι το πιο δυσκολο κομματι της διαιτας επειδη κραταει για παντα! Να μην αφαιθεις ποτε, και παλι μπραβο!

Senior Member
    μπραβο nifitsa! εννοειται οτι καλα κανεις και χαιρεσαι

Senior Member
    Κοριτσια μπραβο για τις μεγαλες απωλειες.Εγω σημερα παρολη την σχεδον-συντηρηση τη χθεσινη (1700 θερμιδες) σημερα εχασα 100 γρ.Πααααλι καλα!

Senior Member
    Originally posted by smart
    σχεδον 62 μια χαρα το βλεπω, δεν παρακολουθησα παραπανω αν βγηκες απ το προγραμμα σου κ γι αυτο αυτη η κατηφεια, αλλα οκ, συνεχιζεις
    δε ξέρω γιατι πήρα πίσω 4-5 κιλά κ δεν εχω τη δυναμη που είχα για να αρχίσω πάλι.απλα συντηρούμαι εδω κ αρκετό καιρο.
    κ το 3μερο θα παμε Θεσσαλονικη με τα κορίτσια οπου θα φάμε σιγουρα πολύ οποτε φοβαμαι μη φτάσω και τα 65!!!

Senior Member
    Kαλημερα!
    -200 γρ. πρωινο ζυγισμα

71.8 kg

Senior Member
    Originally posted by granita
    Originally posted by smart
    δε ξέρω γιατι πήρα πίσω 4-5 κιλά κ δεν εχω τη δυναμη που είχα για να αρχίσω πάλι.απλα συντηρούμαι εδω κ αρκετό καιρο.
    κ το 3μερο θα παμε Θεσσαλονικη με τα κορίτσια οπου θα φάμε σιγουρα πολύ οποτε φοβαμαι μη φτάσω και τα 65!!!
    καλα, απο το 61,5 να φτασεις στο 65 σε ενα τριημερο ειναι αθλος!!!
    τι ηττοπαθειες ειναι αυτες?
    τοσα καταφερες, τι επαθες τωρα?
    ελα, να βλεπω να ανεβαινει η ομας!!!

(αντε, να χω κ εγω κινητρο κ παραδειγμα, μπας κ ξεκινησω καμια φορα!!!
    τωρα ειμαι στο σταδιο της ψυχολογικης προετοιμασιας ακομη!!
    σπευδε βραδεως ενα πραγμα... :P)

Senior Member
    γρανίτα συμφωνά με τους προλαλήσαντες ...

μην μασάς μάλλον δεν νιώθεις ακόμη δυνατή μάλλον δεν έχεις θέσει στόχους μάλλον θες λίγο χρόνο ακόμη!!
    αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πέφτει η ψυχολογία σου!!

θα πάς επάνω και εννοείται ότι δεν θα κάνεις δίατα και τέτοια και ούτε θα το σκέφτεσαι μετά το 3ήμερο βλέπεις τι πλάνα έχεις γενικά και απο εκεί και πέρα συνεχίζεις,....

αν είναι να πας κάπου πάντως να το ευχαριστηθείς!!