ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 32
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 32 of 550 FirstFirst ... 2230313233344282132532 ... LastLast
Results 466 to 480 of 8244
    Junior Member
    [/quote]
    ναι αλλά έχετε 11εκ. διαφορά ύψους...
    εσύ όταν φτάσεις τον τελικό σου στόχο
    θα θεωρείσαι ελλιποβαρής[/quote]

Στα 60 μια χαρα θα ειμαι και αν ειδες σε αυτα τα κιλα αναφερομουν, οσο για τα 56 ισως και να μην τα φτασω και ποτε ξανα και ουτε με πειραζει, αλλα παλιοτερα που ημουν,ημουν μια κανονικη αδυνατη,οχι κατι το κοκαλιαρικο...

Οσο για το υψος της κοπελας δεν το ειδα καπου, μονο τα κιλα και το στοχο ειδα και θεωρησα πως θα ηταν εμψυχωτικο και για εκεινη και για εμενα να το αναφερω... Αντε και εχουμε τοση διαφορα υψους και παλι τι να λεει? Τα ιδια κιλα εχουμε βαλει στοχο και μπορουμε να παρουμε κουραγιο η μια απο την αλλη οπως και να χει,οπως και με ολους εδω μεσα... Αλλος θελει να χασει περισσοτερα, αλλος λιγοτερα ,ολοι ομως ενα θεμα με το φαγητο και τις διαιτες εχουμε και αυτο ειναι κοινο... Δεν καταλαβαινω το σχολιο σου...

Senior Member
    72.2 σημερα -500...και εχω ενα τρεμουλο αυτες τις μερες...ελπιζω να κατεβει και αυριο γιατι δεν αντεχω να νιωθω ετσι χαλια για το τιποτα.....θα ξεκινησω και βιταμινες

Senior Member
    pennou μηπως εχεις ελλειψη σιδήρου.Στο λεω γιατι κι εγω εχω και αμα χανω κιλα και τρεμω και με πιανουν λιποθυμιες.:/

Senior Member
    Originally posted by Constance
    pennou μηπως εχεις ελλειψη σιδήρου.Στο λεω γιατι κι εγω εχω και αμα χανω κιλα και τρεμω και με πιανουν λιποθυμιες.:/
    μαλλον αγαπη αυτο πρεπει να ναι...πηρα μια πολυβιταμινη πριν λιγο...αλλα να χανα και κιλα καλα θα ταν

Senior Member
    Ειναι πικρα αυτο γιατι αμα νιωθεις ατονια και τρεμεις πρεπει να φας μη παθεις και τιποτα.Καλα εκανες και πηρες βιταμινη.

Senior Member
    Ειναι πικρα αυτο γιατι αμα νιωθεις ατονια και τρεμεις πρεπει να φας μη παθεις και τιποτα.Καλα εκανες και πηρες βιταμινη.

καταφερα και ηπια ενα καφε μονο...δεν θα κερδισει αυτο...πηρα μια αποφαση και θα γινει οπως και να χει...καποια στιγμη θα παραδωθει....

Senior Member
    δεν αντεχω αλλο γαμωτο δεν μου κανουν τα ρουχα μου...σταματησα να δουλευω και πηρα το κατηφορο ολη μερα σπιτι...και τωρα τι να πρωτοφτιαξω???
    δεν βλεπω και προοδο και δεν αντεχω αλλο...οποτε πρεπει να βγω βαζω κολαν γιατι ειναι το μονο που μου μπαινει...με εχει παρει πολυ απο κατω γαμωτο

Senior Member
    Ax pennou μου σε νιωθω.Εχω μια πραγματικα μεγαλη ντουλαπα τιγκα στα ρουχα, και ωραια ρουχα και φοραω μονο ενα μαυρο παντελονι που μου κανει.Μου κανουν και τα κολαν που λες αλλα δε μαρεσω καθολου με κολαν και τα αποφευγω.Για μπλουζες δε σου συζητω.Ειδικα τωρα που αρχιζουν τα κοντομανικα σιγα σιγα, λιγες ειναι αυτες που με κολακευουν.Τι να πεις.Πρεπει να επιμεινουμε στην προσπαθεια μας οπως και να χει.

Senior Member
    Ax pennou μου σε νιωθω.Εχω μια πραγματικα μεγαλη ντουλαπα τιγκα στα ρουχα, και ωραια ρουχα και φοραω μονο ενα μαυρο παντελονι που μου κανει.Μου κανουν και τα κολαν που λες αλλα δε μαρεσω καθολου με κολαν και τα αποφευγω.Για μπλουζες δε σου συζητω.Ειδικα τωρα που αρχιζουν τα κοντομανικα σιγα σιγα, λιγες ειναι αυτες που με κολακευουν.Τι να πεις.Πρεπει να επιμεινουμε στην προσπαθεια μας οπως και να χει.
    εγω ευτυχως δεν παιρνω στα ποδια...αλλιως ουτε κολαν δεν θα φορουσα....δεν εχω προβλημα να κανω διαιτα αρκει να χανω γιατι αυτες τις μερες ολο μια πανω μια κατω και με στεναχωρει

Senior Member
    Ειναι εκνευριστικο!Ο μεταβολισμος κανει τα τρελα του.Θα ακουσει ομως που θα παει δε μπορει.

Senior Member
    Ειναι εκνευριστικο!Ο μεταβολισμος κανει τα τρελα του.Θα ακουσει ομως που θα παει δε μπορει.

ελπιζω μονο γρηγορα γιατι με βλεπω φετος το καλοκαιρι να τη βγαζω σπιτι

Senior Member
    Το καλοκαιρι για χρονια ηταν ο εφιαλτης μου.Ελεγα παλι ηρθε ρε γμτ και τι θα φοραω παλι πως θα την παλεβω με τη ζεστη οταν ολοι θα φορανε σορτσακια κι εγω θα ειμαι παλι με τα τζην για να με μαζευουνε.Φετος εχω χαρει που ερχεται γιατι το εχω παρει αποφαση, θα αδυνατισω και τερμα.Οτι και να γινει.Δεν παει αλλο.Οσο και να κολλησει και παλι η ζυγαρια (γιατι ειμαι σιγουρη οτι παλι θα κανει τα τρελα της οπως παντα) δε θα τα παρατησω.Καμια δεν πρεπει, ολες το ιδιο να σκεφτομαστε.

Senior Member
    Pennou μου μην τα λες αυτά. Γιατί να μεινεις σπίτι;
    Πρώτο είσαι μια κούκλα και έπειτα είναι πολύ ωραία η ζωή για να τη χάνουμε για λίγα χαζοκιλά.

Senior Member
    Constance μπράβο που το πήρες απόφαση. Και εγώ ρε γμτ όλο φοβάμαι ότι θα ξανακυλίσω. Βαρέθηκα αυτό το φόβο. Και δε μου αρέσει που όλα εξαρτώνται από το πόσα κιλά είμαι.

Senior Member
    Originally posted by Danai20
    Pennou μου μην τα λες αυτά. Γιατί να μεινεις σπίτι;
    Πρώτο είσαι μια κούκλα και έπειτα είναι πολύ ωραία η ζωή για να τη χάνουμε για λίγα χαζοκιλά.

βρε δαναη μου αμα δεν θα χω τι να βαλω πως θα βγω...απο καλοκαιρια ημουν παντα γυρω στα 60 με 10 κιλα πανω ουτε το μαγιο μου δεν θα μου πηγαινει...ας ελπισουμε να χασω τιποτα