ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 329
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 329 of 550 FirstFirst ... 229279319327328329330331339379429 ... LastLast
Results 4,921 to 4,935 of 8244
    Senior Member
    Originally posted by lessing
    Κοριτσια δεν θελω να στενοχωρησω καμμια αλλα εχετε σκεφτει οτι το τοπικ απο μονο του δεν στεκει;Γιατι το να ζυγιζεσαι καθε μερα ειναι πλασματικο ως προς το βαρος που θα δειξει η ζυγαρια.Μπορει να ειναι υγρα.Μπορει να εχετε γυμναστει να εχετε παρει εικονικο βαρος λογω αυξησης των μυων αλλα να εχετε χασει σε ποντους.Μπορει να εχετε κατακρατηση υγρων λογω ορμονων.Δεν δειχνει το λιπος διοτι το ποσοστο λιπους ειναι που μετραει.Αρα τι νοημα εχει αυτη η διαδικασια η οποια σας δινει ψευδη εικονα κ αρκετες απο σας τις κανει να απογοητευονται χωρις λογο;Αν θελετε παρακαλω απαντηστε μου
    Τωρα κατι ειπες!!

Senior Member
    για κατω λες ή αθηνα?
    ειναι μακρυα πια το κατω, σαν φοιτητρια ειμασταν κοντα γμτ...
    να μη σε ηξερα τοτε.
    αθηνα ειμαι προαστιο, εσυ που?
    διαιτητικο περιβαλλον? εμας ειναι τιγκα σε ο,τι μπορεις να φανταστεις μαυτα που τρωει ο γιαννης αλλα δεν αγγιζω,
    αυτα που παιρνει απεξω ομως κ ερχονται ζεστα ζεστα δεν μπορω ναντισταθω....
    κ σημερα την εφαγα κρυα κρυα κυριως επειδη σκεφτηκα "το μαμησα που το μαμησα ας φαω κι αλλο"
    γυρισατε? δεν καταλαβα, μετα το ταξιδι θα τα πουμε απο πιο κοντα ΟΚ>?δε λεει απο εδω

Senior Member
    Από που να γυρισουμε βρε? Στη Κορινθο είμαστε, δε μειναμε Αθηνα καθολου... αεροδρομιο-Κορινθο... αλλα εγω το εχω για Αθηνα - Χαλανδρι .. μου φαινεται αστεια απόσταση

Senior Member
    Originally posted by spaceride
    Originally posted by lessing
    Κοριτσια δεν θελω να στενοχωρησω καμμια αλλα εχετε σκεφτει οτι το τοπικ απο μονο του δεν στεκει;Γιατι το να ζυγιζεσαι καθε μερα ειναι πλασματικο ως προς το βαρος που θα δειξει η ζυγαρια.Μπορει να ειναι υγρα.Μπορει να εχετε γυμναστει να εχετε παρει εικονικο βαρος λογω αυξησης των μυων αλλα να εχετε χασει σε ποντους.Μπορει να εχετε κατακρατηση υγρων λογω ορμονων.Δεν δειχνει το λιπος διοτι το ποσοστο λιπους ειναι που μετραει.Αρα τι νοημα εχει αυτη η διαδικασια η οποια σας δινει ψευδη εικονα κ αρκετες απο σας τις κανει να απογοητευονται χωρις λογο;Αν θελετε παρακαλω απαντηστε μου
    Τωρα κατι ειπες!!
    πολυ σωστο γιαυτο κ δεν γραφω παντα σαυτο παρα μονο οταν παιρνω την ανηφορα.
    κ αυτο για να το βλεπω κ να ξυπνω, αλλα προς το παρον σκατουλες.

Senior Member
    Originally posted by ria
    Από που να γυρισουμε βρε? Στη Κορινθο είμαστε, δε μειναμε Αθηνα καθολου... αεροδρομιο-Κορινθο... αλλα εγω το εχω για Αθηνα - Χαλανδρι .. μου φαινεται αστεια απόσταση
    α νομιζα οτι ειχατε μεινει αθηνα ρε συ χαχαχα αφου μου ειχες πει για καφε βρε αλλοπαρμενο χαχαχαχαχ
    λεω κ γω θαναι η κοπελα αθηνα...

Senior Member
    Ρε συ σου ειπα... εγω παω Αθηνα για καφε συχνα... μη κολλας... αμα θες να τον πιουμε -τον πινουμε ανετα

Senior Member
    χαχαχαχαχα καλο καλο θαμαι αθηνα ριακι μια εβδομαδα κ βαλε σιγουρα καθοτι θα βγαλουμε τις αμυγδαλες οποτε...
    επισης θελω να ψωνισω ρουχα (πρεπει ναδυνατισω αμεσααααααααααααααααααααα ααααααααααα)
    κ να παρουμε κ βαρακια κτλ που σου ελεγα, κ κανενα χαλι, γενικα πολλες δουλειες σημαντικες για μενα να τελειωνω,
    οποτε στανταρ θα κατσω,
    αλλα θα ξανανεβω μονη λιγο πιο μετα για γυναικολογο καθοτι ελπιζω οτι θα μου ερθει περιοδος τωρα κ δε θα μπορω...(αμην)

Senior Member
    Καλημέρα -300 σήμερα αλλα αυριο δεν ξερω γιατι σημερα το μεσημερι εχω πιτσα με λαχανικα να φαω και απο την μια με φοβιζει αλλα αφου το ειπε η διαιτολογος κατι θα ξέρει

Senior Member
    μην ακουω για πιτσες γμτ να μη σε φοβιζει εκτος κι αν φας ολο κουτι οπως {----------------------------

Senior Member
    paliokoritso exeis U2U

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    μην ακουω για πιτσες γμτ να μη σε φοβιζει εκτος κι αν φας ολο κουτι οπως {----------------------------
    εγω κανω πιτσουλα με την πιτα την αλαδωτη βαζω ντοματα-γαλοπουλα τυρι και ξεγελιεμαι ...δοκιμασε μπατ μου

Senior Member
    μπα δεν ειμαι τετοιο στυλ γμτ να ξεγελιεμαι, ή τρωω πιτσα ή δεν τρωω. καπως ετσι λειτουργω δυστηχως.
    ειμαι των ακρων τι να κανω, καιρος ομως να φτασω στο κατωτερο ακρο κιλων κ οχι στο ανωτερο παλι.
    προσοχη πολυ απο σημερα...
    ρια αργησα αλλα το ειδα!

Senior Member
    να σου πω μηπως τις λιγουρες τις εχεις..λογο...εκανες το τεστ?μην κανεις και εσυ σαν τη Σκορδα δηλ αμα εισαι πες το να χαρουμε:smilegrin:

Senior Member
    χαχαχαχα δεν ξερω δεν εκανα τεστ γιατι δεν με καιει κ τοσο πια, αφου εχω σταματησει γυμναστηριο κ δε σηκωνω βαρη ειτε ειμαι ειτε δεν ειμαι θα ξερω το πολυ σε 4-5 μερες...
    ετσι κι αλλιως μεχρι τοτε να αδυνατισω δε προλαβαινω κ το μωρο ειναι καλοδεχουμενο κτλ.
    απλα αν δεν ειμαι αρχιζω βαρη σπιτι αυτη τη φορα κ ΔΙΑΙΤΑ ουτε διατροφη ουτε τιποτε πανω απο 1600 θερμιδες.
    διαιτα μεχρι τις γιορτες να τελειωνω.

Senior Member
    ξερεις τι σε καταλαβαινω...εχει τοσο καιρο καπου κουραστηκαμε...αλλα τωρα ειναι που πρεπει να φανουμε δυνατες...μεχρι το καλοκαιρι πρεπει να ειμαι κοντα στο στοχο μου και χανω σαν χελωνα ελεος δηλαδη σπανε τα νευρα μου