ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 330
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 330 of 550 FirstFirst ... 230280320328329330331332340380430 ... LastLast
Results 4,936 to 4,950 of 8244
    Senior Member
    μπα εγω απο πριν το γαμο καν διαλειμμα πεταλουδιτσα μου, δηλαδη καπου απο τελη φλεβαρη!!!
    ενταξει σε λιγο θα κλεισω χρονο, καιρος να δρασω.
    μεσα συατο τον καιρο 2 φορες εχω παρει την ανηφορα κιλων κ την ανεκοψα,
    καιρος να παρω την κατηφορα, να φυγω απο αυτα τα 80 να δω πως ειναι το 7 ρε γαμωτο μου δηλαδη!
    εσυ δε ξεφευγεις καθολου? μηπως να ταρακουνησεις λιγο το μεταβολισμο σου παιρνοντας περισσοτερες θερμιδες κ αυξανοντας τις καυσεις?
    οταν εισαι πιστη στη διαιτα πεφτει ο ατιμος...

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    μπα εγω απο πριν το γαμο καν διαλειμμα πεταλουδιτσα μου, δηλαδη καπου απο τελη φλεβαρη!!!
    καιρος να παρω την κατηφορα, να φυγω απο αυτα τα 80 να δω πως ειναι το 7 ρε γαμωτο μου δηλαδη!
    εσυ δε ξεφευγεις καθολου? μηπως να ταρακουνησεις λιγο το μεταβολισμο σου παιρνοντας περισσοτερες θερμιδες κ αυξανοντας τις καυσεις?
    λεω να κανω μια μερα ελευθερο απλα φοβαμαι το μετα...το πως θα ξαναεπανελθω...και σκεφτομαι οτι τα χριστουγεννα θα φαω τα παντα και καλυτερα να το καθυστερησω αλλα πραγματικα ο οργανισμος μου εχει πια συνηθησει τις θερμιδες που τρωω και μαλλον γιαυτο χανω πολυ αργα...ισως κανω ελευθερο σημερα ή αυριο ...θα το σκεφτω καλα ομως

Senior Member
    Originally posted by lessing
    Κοριτσια δεν θελω να στενοχωρησω καμμια αλλα εχετε σκεφτει οτι το τοπικ απο μονο του δεν στεκει;Γιατι το να ζυγιζεσαι καθε μερα ειναι πλασματικο ως προς το βαρος που θα δειξει η ζυγαρια.Μπορει να ειναι υγρα.Μπορει να εχετε γυμναστει να εχετε παρει εικονικο βαρος λογω αυξησης των μυων αλλα να εχετε χασει σε ποντους.Μπορει να εχετε κατακρατηση υγρων λογω ορμονων.Δεν δειχνει το λιπος διοτι το ποσοστο λιπους ειναι που μετραει.Αρα τι νοημα εχει αυτη η διαδικασια η οποια σας δινει ψευδη εικονα κ αρκετες απο σας τις κανει να απογοητευονται χωρις λογο;Αν θελετε παρακαλω απαντηστε μου
    lessing στο καθημερινο ζυγισμα βλεπεις αμεσως πως αντιδρα ο οργανισμος σου στο περισσοτερο η στο λιγοτερο π τρως... δεν προκειται περι λιπους αλλα φουσκωματος. βλεπεις ομως τα νουμερα στα οποια παιζεις και μαζευεσαι κατευθειαν... το καθημερινο ζυγισμα ειναι μεγαλος συμμαχος οταν δεν το αφηνεις να σε επηρεασει αλλα το χρησιμοποιεις ως συμμαχο...

Senior Member
    Originally posted by petallouditsaa
    Originally posted by badgirl11
    λεω να κανω μια μερα ελευθερο απλα φοβαμαι το μετα...το πως θα ξαναεπανελθω...και σκεφτομαι οτι τα χριστουγεννα θα φαω τα παντα και καλυτερα να το καθυστερησω αλλα πραγματικα ο οργανισμος μου εχει πια συνηθησει τις θερμιδες που τρωω και μαλλον γιαυτο χανω πολυ αργα...ισως κανω ελευθερο σημερα ή αυριο ...θα το σκεφτω καλα ομως
    giati να κανεις ελευθερο?
    απλα καποιες μερες αυξησε λιγο τις θερμιδες αλλα κ την δραστηριοτητα σου,
    αλλιως ο οργανισμος συνηθιζει,
    ακομα κ στη γυμναστικη με βαρη συνηθιζει, στο ελλειπτικο, σε ολα.
    ποσο μαλλον οταν τρωμε ιδιες θερμιδες καθε μερα, ιδια ειδη τροφων κτλ.
    εγω τοχω τσεκαρει οτι οταν κρατω διαιτα πολλες μερες μετα μολις ξεφυγω κ φαω πεφτει η ζυγαρια...
    εαν συνεχισω να τρωω ομως ανεβαινει...

Senior Member
    Originally posted by onelifeonechance
    Kαλημερα!Συμπασχω με την καραμελα, +400 σημερα χωρις κανενα μα κανενα λογο!
    Για ποιο λογο τις τελευταιες μερες παιρνω αντι να χανω ή εστω να μενω σταθερη; Αν ξερει καμια ας με διαφωτισει πλιζ γιατι δεν αισθανομαι καλαααα!!

70.2 kg
    Aπο την Πεμπτη σε σημερα Παρασκευη,πρωινο ζυγισμα:
    -700 γρ.
    69.5 kg
    ολεεεεε :smilegrin:

Καλημερα κι από εμένα!

76.3 (-200)

πολύ σιγά πάω...

Μακάρι να είναι ετσι και απλα εγω να ανυπομωνω

Senior Member
    68 σημερα.

Senior Member
    Originally posted by penelope1985
    Κοριτσια δεν θελω να στενοχωρησω καμμια αλλα εχετε σκεφτει οτι το τοπικ απο μονο του δεν στεκει;Γιατι το να ζυγιζεσαι καθε μερα ειναι πλασματικο ως προς το βαρος που θα δειξει η ζυγαρια.Μπορει να ειναι υγρα.Μπορει να εχετε γυμναστει να εχετε παρει εικονικο βαρος λογω αυξησης των μυων αλλα να εχετε χασει σε ποντους.Μπορει να εχετε κατακρατηση υγρων λογω ορμονων.Δεν δειχνει το λιπος διοτι το ποσοστο λιπους ειναι που μετραει.Αρα τι νοημα εχει αυτη η διαδικασια η οποια σας δινει ψευδη εικονα κ αρκετες απο σας τις κανει να απογοητευονται χωρις λογο;Αν θελετε παρακαλω απαντηστε μου
    lessing στο καθημερινο ζυγισμα βλεπεις αμεσως πως αντιδρα ο οργανισμος σου στο περισσοτερο η στο λιγοτερο π τρως... δεν προκειται περι λιπους αλλα φουσκωματος. βλεπεις ομως τα νουμερα στα οποια παιζεις και μαζευεσαι κατευθειαν... το καθημερινο ζυγισμα ειναι μεγαλος συμμαχος οταν δεν το αφηνεις να σε επηρεασει αλλα το χρησιμοποιεις ως συμμαχο...
    Τοτε γιατι υπαρχουν μερες που η ζυγαρια χωρις να εχεις φαει σε δειχνει + Χγραμμαρια κ αλλες που ενω εχεις φαει σε δειχνει μειον;Επισης τι βαρομετρο ειναι αυτο αφου την ιδια μερα το βαρος αλλαζει -αλλο το πρωι αλλο το βραδυ.Τα ρωταω γιατι το εκανα κ γω το ζυγισμα καθε μερα οταν εκανα κατι παλαβες διαιτες στα 16 μου κ κατι νηστειες-αποτοξινωσεις κ ενω ελεγα στον εαυτο μου πως δεν θα επηρεαστω απο τα αποτελεσματα χαιρομουν παρα πολυ οταν μειωνα κ απογοητευομουνα οταν οχι.

Senior Member
    Καλημερα
    +1 κιλο σημερα!
    56.1

Senior Member
    Originally posted by penelope1985
    Τοτε γιατι υπαρχουν μερες που η ζυγαρια χωρις να εχεις φαει σε δειχνει + Χγραμμαρια κ αλλες που ενω εχεις φαει σε δειχνει μειον;Επισης τι βαρομετρο ειναι αυτο αφου την ιδια μερα το βαρος αλλαζει -αλλο το πρωι αλλο το βραδυ.Τα ρωταω γιατι το εκανα κ γω το ζυγισμα καθε μερα οταν εκανα κατι παλαβες διαιτες στα 16 μου κ κατι νηστειες-αποτοξινωσεις κ ενω ελεγα στον εαυτο μου πως δεν θα επηρεαστω απο τα αποτελεσματα χαιρομουν παρα πολυ οταν μειωνα κ απογοητευομουνα οταν οχι.
    Για τις διακυμανσεις εντος της μερας η απαντηση για μενα ειναι προφανης... Αν ζυγιστεις αυτη τη στιγμη και εισαι 55 και πας και πιεις ενα ποτηρι νερο και ζυγιστεις παλι θα εισαι 55,2 απλα γιατι η ζυγαρια ζυγιζει και το νερο π εχεις στο στομαχι...

Το εγκυρο ζυγισμα ειναι το πρωινο μετα την τουαλετα... Εκει ειναι και το πραγματικο σ βαρος... οι διακυμανσεις απο τη μια μερα στην αλλαη δειχνουν 2 πραγματα:
    α) τι εφαγεςτο βραδυ και ποσο... πχ εγω χτες ετρωγα μεχρι τη μια το πρωι ενα σωρο σκατα και τωρα μετα απο 6 ωρες υπνου ειμαι πανω+1 κιλο. Αυτο δεν ειναι λιπος π εχω παρει ειναι αποτελεσμα του σαβουρωματος. Η κοιλια μ ειναι ακομα φουσκωμενη απο το πολυ φαι... Αν ομως κανω το ιδιο 3-4 μερες καποιο απο το φουσκωμα θα γινει λιπος...

β) οταν εισαι σε διαιτα εστω και τα 100 γρ που σου δειχνει οτι εχασες σου δειχνουν οτι επιβραβευονται οι κοποι σ... αν παλι εχεις σωμα το οποιο κανει φοβερες κατακρατησεις και δεν δειχνει κατευθειαν την απωλεια ισως το καθημερινο ζυγισμα να μην κανει για τα νευρα σ... αλλα ειναι και αυτο μια ενδειξη του πως δουλευει ο μεταβολισμος σ...

Το καθε σωμα ειναι διαφορετικο. Εμενα το δικο μ σωμα δειχνει και τη παραμικρη αλλαγη στο βαρος... παιζει δλδ - 100 +100 καθε μερα. Αλλα επειδη και εγω δεν τρωω ποτε σταθερα...

Senior Member
    Originally posted by eleni1201
    Καλημέρα!
    -500
    62.7
    :thumbup: μπραβοοο!!
    Θα συμφωνησω με την Ελενη PowerGirl , μια χαρα τα πας!
    Σημερα στα ιδια.
    69.5 kg

Senior Member
    Καλημέραα +200 σήμερα

Senior Member
    Kalhsperes! lessing :thumbup:
    ειναι περιοδοι που δεν κανει καλο το καθημερινο ζυγισμα
    αλλα κ αλλες που σε ξυπνα! εμενα οταν εχω παρει την ανω βολτα με ξυπναει (λεμε τωρα)
    ενω οταν περιμενω να δω απωλεια με ριχνει γιατι φυσικα δε φαινεται με τη μια.
    δε ζυγιστηκα σημερα καθοτι το ξεχασα νηστικη, επισης λογω ταξιδιου κ επικειμενης περιοδουδε θα ζυγιζομαι, εχουμε αλλη ζυγαρια εδω κ δε θελω να μπω στο τρυπακι ποσο θαμουν στην δικια μου κτλ κτλ αρρωστια!

λεσσινγκ μεσωσες!

Senior Member
    Kαλημερα!
    +400 σημερα
    56.5
    Αλλα το φχαριστηθηκα χθες...