ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 38
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 38 of 550 FirstFirst ... 2836373839404888138538 ... LastLast
Results 556 to 570 of 8244
    Senior Member
    σημερα το πρωι στα 84,8!!!!!!! απιστευτο??????? τρωω τον αγλεορα και εχω ηδη χασει σχεδον 1 κιλο???? σουπερ σουπερ σουπερ!!! περιμενω να ερθει η Κυριακη για νορμαλ ζυγισμα!!!!!!!

καλημερα ! δεν ειναι καπωσ ασχημο να ζυγιζομαστε καθε μερα? δεν προκαλει αγχοσ????? ΕΓς ΖΥΓΙΖΟΜΑΙ Κ καθε κυριακη που ειμαι σπιτι κ εχω ολοκληρη βδομαδα μπροστα μ ...!!!

Senior Member
    ο καθενας οπως νιωθει μπουμπουλιτσα...
    γιαυτο εχει γινει και εβδομαδιαιο ζυγισμα και ημερας...

αααααα υπαρχει κ εβδομαδιαιο ε? ε τοτε θα μουβαρω εκει...χεχε...καλη επιτυχια στο στοχο σου μτσεκ85

Senior Member
    σε ευχαριστω πολυ!!! καλυ επιτυχια και σε σενα!!!

να σαι καλα !!!!

Senior Member
    σημερα ειπα θα δω τι εχω κανει κ ας ειχα υδατανθρακα χτες..κ μπερδευτηκα ακομα περισσοτερο!την πρωτη φορα με εδειξε 65 μετα απο 1 λεπτο ξανανεβηκα κ με εδειξε 64.5 κ επειδη εκνευριστηκα ξανανεβηκα κ ΤΡΙΤΗ φορα κ με εδειξε 64.6!!!! τα νευρα μου δε μπορω να καταλαβω!ουφ.θα ξαναδοκιμασω αυριο!

Senior Member
    Καλημερα κοριτσια μου!mtsek,loukoumaki και semie μπραβο για τις απωλειες σας.Semie μου τα εχουν αυτα οι ηλεκτρονικες οι ζυγαριες καμια φορα.Loukoumaki εχεις δικιο πρεπει να ζυγιζομαστε σε μια μονο ζυγαρια γιατι στανταρ εχουν αποκλισεις μεταξυ τους.
    Σημερα ακομα πιο κατω!Ειμαι χαρουμενη οσο δεν περνει με την απωλεια μου.
    80.7!!!Πλησιαζω τον πρωτο μου στοχο!))

Senior Member
    costance τον εχεις ανετα το στοχο εεεεεεεε!!!!!!!!!!
    semie αν δε πατα καλα η ζυγαρια ή αν καθε φορα πατας σε διαφορετικο σημειο, λογικο να σε δειχνει αλλα νταλλων..... υπομονη και ζυγισμα την Κυριακη!!!!!!!

Senior Member
    Ναι mtsek μου ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο μενα.Αλλα εχω δρομο ακομα μπροστα μου.Περνω κουραγιο απο την καλη πορεια μεχρι τωρα.Κι εσυ θα πας καλα, η διαιτολογος ηταν οτι χρειαζοσουν τελικα!

Senior Member
    Originally posted by mtsek85
    costance τον εχεις ανετα το στοχο εεεεεεεε!!!!!!!!!!
    semie αν δε πατα καλα η ζυγαρια ή αν καθε φορα πατας σε διαφορετικο σημειο, λογικο να σε δειχνει αλλα νταλλων..... υπομονη και ζυγισμα την Κυριακη!!!!!!!
    καθε μερα παταω 2 φορες κ παντα με εδειχνε ακριβως το ιδιο.κ σημερα πατησα λιγο διαφορετικα αλλα δε μπορω να καταλαβω ποιο απ τα διο μετραει!

Senior Member
    καλημερα φιλεναδες μου...μπραβο για την απωλεια σας μου φτιαξατε το κεφι...πριν που σηκωθηκα και ζυγιστηκα ημουν +100...71,9....αχ...και ημουν καπως αλλα τωρα πραγματικα χαιρομαιιι....μπραβο...φιλακ� �ααα

Senior Member
    pennou μου θα σε κολλησουμε και θα χασεις κι εσυ μεχρι αυριο.Μην απογοητευεσαι, ετσι να εισαι κεφατη.

Senior Member
    Originally posted by Constance
    pennou μου θα σε κολλησουμε και θα χασεις κι εσυ μεχρι αυριο.Μην απογοητευεσαι, ετσι να εισαι κεφατη.

αυτο σκεφτομαι constance μου οτι χανεται εσεις και θα χασω και γω γιατι παμε παρεα σε ενα κοινο στοχο..

Senior Member
    τελικα ναι αυτο χρειαζομουν!!!!
    ελπιζω φυσικα να εχω καλα αποτελεσματα....
    ενω ειμαι γεματη χαρα και επιδα, βλεπω παλι ποοοοσα γευμτα εχω μεσα στη μερα και λεω.. βρε μηπως παρω αντι να χασω τελικα.......? ουφ!!!!

Originally posted by Constance
    Ναι mtsek μου ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο μενα.Αλλα εχω δρομο ακομα μπροστα μου.Περνω κουραγιο απο την καλη πορεια μεχρι τωρα.Κι εσυ θα πας καλα, η διαιτολογος ηταν οτι χρειαζοσουν τελικα!