ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 381
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 381 of 550 FirstFirst ... 281331371379380381382383391431481 ... LastLast
Results 5,701 to 5,715 of 8244
    Senior Member
    Originally posted by penelope1985

Maraki κυριλε ειμαι... Πηγα για φαι και για παγωτο το μεσημερι και τωρα θα κατεβω Γκαζι για ποτο...
    :thumbup: Δε μασας ουτε με γριππη εσυ δε σε φοβομαστε. :spin:

Senior Member
    άσχετο αλλα τι πραγμα ειναι αυτό με την ίωση/γρίπη παλι?
    μιλαμε οπου κ να παω ειναι ολοι άρρωστοι!εγω είμαι κομματια εδώ και 4 μέρες κ το πιο άσχημο είναι οτι εχω απο τη Πέμπτη 4μερο κ δεν το ευχαριστιέμαι καθόλου!
    ασε που ολο τρωω μλκς!Τη μια μονο σουπες κ την επομενη μονο βλακείες!ουφ

Senior Member
    Καλημερα!

+500 σημερα. Δεν τη γλιτωσα τελικα...
    56.4 αλλα νταξ μωρε... απο Δευτερα θα μπω σε προγραμμα...

granita μια απο τα ιδια στο θεμα αρρωστιας... χαπακωνομαι για να μπορω να βγαινω εξω...

Senior Member
    περαστικα σε ολες κοριτσια!

και εμενα με περιτριγυριζει, εχω ενα μπουκωμα στο λαιμο και στη μυτη αλλα οκ προς το παρον!

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια!

Εγώ τί να πω που έχω 1,5 μήνα το παιδάκι άρρωστο. Μόλις γίνεται καλά ξανακολάει καινούργια ίωση. Βγάζει και δόντια και πέφτει το ανοσοποιητικό του. Κολλάω και εγώ κολλάει και ο άντρας μου (τώρα είναι χάλια με ιγμορίτιδα και αντιβίωση). Φρίκη ο χειμώνας φέτος .... Όταν είναι άρρωστο το παιδί δεν μπορώ να βγω και απο το σπίτι και φυσικά .... τρώω το καταπέτασμα.

Τελοσπάντων.... ζυγίστικα και είμαι -800. 51 κιλά ... μένουν άλλα τρία για να ξαναγυρίσω στα κανονικά μου .... Δεν ξέρω αν θα ζυγιστώ αύριο γιατί θέλω να φάω κάτι πολύ αλμυρά γαριδάκια:roll:

Senior Member
    περαστικουλια στο παιδακι σου τατο!

καλε πως τα χανεται ετσι αυτα τα καταραμενα γραμμαρια τοσο ευκολα??
    μονο τα δικα μου δεν λενε να παρουν με τιποτα δρομοοοοο???uzzled:

Senior Member
    Τύχη ... μην νομίζεις δεν χάνω γενικά έτσι εύκολα ... Δυστυχώς σύντομα θα σταματήσει ο ρυθμός αυτός και θα πάω ...(καλώς εχόντων και βουλιμίας απεχόντων) στο 1 κιλό την εβδομάδα.

Senior Member
    καλημεραα~!τι κανουμε??καλα??106,9 σημερα....απο 108 απο την δευτερα που αρχισα....να σας ρωτησω...πως αλλαζω νουμερο στο τικερακι?

Senior Member
    καλημερα καιι απο μενα!! περαστικα στις αρρωστουλες του φορουμ...εγω εχ8ες τεελικα πηγα και εκανα 3 ωρες προπονηση και τελικα αδιαθετησα κιολας το βραδυ..
    οποτε δεν αντεξα και ζυγιστηκα και το αποτελεσμα?-1200! 69.7 σημερα κα ι παμε ξανα βουρ για τα 66 για να συνεχισουμε την διαιτα μεχρι τελους αυτη τη φορα!!

Senior Member
    Ειμαι τοσο θυμωμενη σημερα.Χθες το πρωι πηγα τουαλετα μετα απο μερες (εχω δυσκοιλιότητα).Με δειχνει -600!Χαιρομαι και λεω οκ συνεχιζω τη διαιτα γιατι πηρα φορα.Χθες εφαγα 1300 θερμιδες, οσο και να τις ξεχυλώσει κανεις δεν μπορει να εφαγα στην τελικη πανω απο θερμιδες συντηρησης.Το μεσημερι χθες επισης αδιαθετησα που συνηθως οταν γινεται αυτο ξεφουσκωνω κι αλλο.Σημερα το πρωι με εδειξε +800.Καθομουν πανω στη ζυγαρια κι εκλαιγα απο τα νευρα μου.Δεν αντεχω αλλο...

Senior Member
    Ελενη πραγματικα κι εγω που κανω διαιτα δεν ειδα να κερδιζω κατι.Ολη τη βδομαδα εχω μαζευτει και αποτελεσμα 0.Και ειμαι ενα τσακ πριν παω και παρω πιτσα και τουρτα και τα φαω ολα μονη μου!

Senior Member
    οχι οχι κονστανσ. μην το κανεις.και εγω 2 μερεσ τωρα πηρα 800 γρ ενω προσπαθουσα φουλ και σημερα εχασαα 1200. κρατησου και ζυγισου σε 2 3 μερες παλι.εισαι πολυ ψηλα τωρα και αν το κανεις αυτο θα πας πανω απο 70. κριμα δεν ειναι?

Senior Member
    σανελακι ειναι κριμα αλλα κριμα ειναι που χθες πειναγα και υπεφερα ολη μερα και πηγα σε ακυρη συναυλια και χαλασα 15 ευρω για να μην κατσω σπιτι και παραγγείλω....Και εφαγα κρυο και ταλαιπωρήθηκα και πειναγα και ειχα μια απιστευτη χαρα οτι σημερα θα ζυγιστω και θα εχω πεσει τρελα...Ποση απογοητευση ακομα....

Senior Member
    Κορίτσια καλημέρα. Γιατί δεν κάνετε λίγο κράτι χορίς να μη ζυγήζεστε για 3-4 μέρες? μπορεί να υπάρχει μια κατακράτηση, μπορεί κάτι να σας άνχωσε και να σας δίχνει πιο βαριές, μπορεί να είναι και η θέση της ζυγαριάς λάθος βρε παιδί μου (μην γελάτε, μουχει συμβεί!!!! Σε ένα συμείο στο δωμάτιό μου η ζυγαριά με δείχνει πάντα 99!!!!!! ναι ναι!!!)

Senior Member
    polinaki προσωπικα δε μου κανει καλο το μη ζυγιζεσαι.Οσες φορες το εκανα παλιοτερα το μη ζυγιζεσαι διαιωνιζοταν και ξαναπαιρνα πισω τα κιλα επειδη εθελοτυφλουσα.Δεν προκειται να ξανακανω το λαθος.Και ο μονος λογος κιολας που ζυγιστηκα σημερα ειναι επειδη ημουν σιγουρη οτι θα με δειξει πολυ πιο κατω.Μεχρι και σε 67αρι ηλπιζα η ηλιθια.Τεσπα αφηστε το πρεπει να το παρω αποφαση οτι ο οργανισμος μου αρνειται να με δειξει κατω απο 68 πλεον...