Results 5,716 to 5,730 of 8244
-
08-01-2011, 11:34 #5716
αχ το ξερω... κανε ενα κουραγιο ακομα ομως.. φτιαξε σημερα και μια απλη σουπιτσα μαζι με το φαι σου να σε φουσκωσει.. με καροτο σελινακι λεμονακι και μια παταουλα..θα δε φουσκωσει αν πεινας.. κρατα μια 2 μερε ς ακομα.. τοσες μερες τρωγαμε στις γιορτες. για αυτο μας κανει τετοια παιχνιδια τωρα.. υπομονη
- 08-01-2011, 11:36 #5717
Originally posted by Constance
polinaki προσωπικα δε μου κανει καλο το μη ζυγιζεσαι.Οσες φορες το εκανα παλιοτερα το μη ζυγιζεσαι διαιωνιζοταν και ξαναπαιρνα πισω τα κιλα επειδη εθελοτυφλουσα.Δεν προκειται να ξανακανω το λαθος.Και ο μονος λογος κιολας που ζυγιστηκα σημερα ειναι επειδη ημουν σιγουρη οτι θα με δειξει πολυ πιο κατω.Μεχρι και σε 67αρι ηλπιζα η ηλιθια.Τεσπα αφηστε το πρεπει να το παρω αποφαση οτι ο οργανισμος μου αρνειται να με δειξει κατω απο 68 πλεον...
Φυσικά τώρα εσύ ξέρεις τον εαυτό σου καλήτερα. Παιδιά έχει κάτι πολύ ωραίο στο μεστην καλή χαρά. Αν έχετε τηλεώραση βάλτε το αν το προλάβετε.
08-01-2011, 11:36 #5718
Δε θα φτιαξω τπτ.Στο σπιτι εχει φρουτα και λαχανικα.Θα κανω καμια σαλατα σκετη, θα φαω και κανα φρουτο.Δε μπορω να καταλαβω, το σκ της πρωτοχρονιας με εδειξε +800, σημερα παλι +800....Δεν εφαγα τα ιδια ομως!!!!!!!!!!!!!!!!!!
08-01-2011, 11:38 #5719
Ελενη αυριο φευγεις τουλαχιστον και σιγουρα θα σκεφτεσαι τα λεφτα.
08-01-2011, 11:45 #5720
polinaki προσωπικα δε μου κανει καλο το μη ζυγιζεσαι.Οσες φορες το εκανα παλιοτερα το μη ζυγιζεσαι διαιωνιζοταν και ξαναπαιρνα πισω τα κιλα επειδη εθελοτυφλουσα.Δεν προκειται να ξανακανω το λαθος.Και ο μονος λογος κιολας που ζυγιστηκα σημερα ειναι επειδη ημουν σιγουρη οτι θα με δειξει πολυ πιο κατω.Μεχρι και σε 67αρι ηλπιζα η ηλιθια.Τεσπα αφηστε το πρεπει να το παρω αποφαση οτι ο οργανισμος μου αρνειται να με δειξει κατω απο 68 πλεον...
να μη ζυγιζομαι για πολυ καιρο και τελικα να βαζω κιλα. αλλα δεν ζυγιζομουν ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ.
εχω καταληξει οτι το καλυτερο διαστημα μεταξυ μετρησεων, ειναι οι 7-10 μερες. οταν δεν ζυγιζεσαι καθημερινα αλλα σε συγκεκριμενο διαστημα , ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ, εχεις μια καλυτερη εικονα και μια πολυ ομαλοτερη πορεια.
κι αυτο γιατι η συνολικη εικονα ειναι πανω-κατω η πραγματικη αν παρεις 2-3 μετρησεις διαδοχικες, αλλα αποφευγεις να βλεπεις τις ενδιαμεσες διακυμανσεις που δεν ειναι σημαντικες παντα, παντα ομως σε αγχωνουν, η σε κανουν να κολλας με την ζυγαρια και ν αναπτυσσεις σιγα σιγα αλλου ειδους προβληματα απο το αρχικο του υπερβαρου, αλλα οπυτε και σου δινουν την πραγματικη εικονα για τους 1000 λογους που ολοι ξερουμε και μας αυξομειωνουν το βαρος ακομα και μεσα στην ιδια μερα.
εγω εχω αποφασισει οτι οταν κανω διατροφη θα ζυγιζομαι 1 φορα την εβδομαδα. τα σημειωνω, βλεπω την πορεια μι οταν κολλαω, βλεπω 1-2 μετρησεις μεχρι να ξεκολλησω (γιατι παντα ξεκολλας) δεν βλεπω 10 μετρησεις να απογοητευομαι.
νομιζω χρειαζεται οριο σε αυτο. στο ποσο συχνα ζυγιζεται κανεις.
μην απογοητευεσαι, τωρα μολις ακουσα οτι το αγχος παχαινει...και να μην εκπλαγεις, αν φας την τουρτα και την πιτσα που ονειρευεσαι (οχι ολο το μαγαζι, απο ενα κομματι λεμε) χαλαρωσεις και την αλλη εμρα εχεις χασει βαρος.
δεν το δοκιμαζεις για μια φορα αντι να σκας?
08-01-2011, 11:53 #5721
Originally posted by 2sweet2b4go10
να μη ζυγιζομαι για πολυ καιρο και τελικα να βαζω κιλα. αλλα δεν ζυγιζομουν ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ.
εχω καταληξει οτι το καλυτερο διαστημα μεταξυ μετρησεων, ειναι οι 7-10 μερες. οταν δεν ζυγιζεσαι καθημερινα αλλα σε συγκεκριμενο διαστημα , ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ, εχεις μια καλυτερη εικονα και μια πολυ ομαλοτερη πορεια.
κι αυτο γιατι η συνολικη εικονα ειναι πανω-κατω η πραγματικη αν παρεις 2-3 μετρησεις διαδοχικες, αλλα αποφευγεις να βλεπεις τις ενδιαμεσες διακυμανσεις που δεν ειναι σημαντικες παντα, παντα ομως σε αγχωνουν, η σε κανουν να κολλας με την ζυγαρια και ν αναπτυσσεις σιγα σιγα αλλου ειδους προβληματα απο το αρχικο του υπερβαρου, αλλα οπυτε και σου δινουν την πραγματικη εικονα για τους 1000 λογους που ολοι ξερουμε και μας αυξομειωνουν το βαρος ακομα και μεσα στην ιδια μερα.
εγω εχω αποφασισει οτι οταν κανω διατροφη θα ζυγιζομαι 1 φορα την εβδομαδα. τα σημειωνω, βλεπω την πορεια μι οταν κολλαω, βλεπω 1-2 μετρησεις μεχρι να ξεκολλησω (γιατι παντα ξεκολλας) δεν βλεπω 10 μετρησεις να απογοητευομαι.
νομιζω χρειαζεται οριο σε αυτο. στο ποσο συχνα ζυγιζεται κανεις.
μην απογοητευεσαι, τωρα μολις ακουσα οτι το αγχος παχαινει...και να μην εκπλαγεις, αν φας την τουρτα και την πιτσα που ονειρευεσαι (οχι ολο το μαγαζι, απο ενα κομματι λεμε) χαλαρωσεις και την αλλη εμρα εχεις χασει βαρος.
δεν το δοκιμαζεις για μια φορα αντι να σκας?
Βλέπεις μεστην καλή χαρά?Εγώ έχει καιρό που το κατάλαβα πως το άνχος παχαίνει και βασικά φουσκώνει. Ενώ έχω χάσει μόνο 1 κιλό, όλοι μου λεν πως έχω αδυνατίσει και πως φένετε πολύ. και αυτό γιατί? επιδή απόβαλα το άνχος και είπα ότι είναι να γίνει θα γίνει.
08-01-2011, 12:01 #5722
κι εγω το εχω παρατηρησει οτι το αγχος 'παχαινει" δεν ξερω αν παχαινει πραγματικα η αν εισαι απλα ταραγμενος και τα βλεπεις ολα μαυρα και εισαι και στην τσιτα με την ζυγαρια, παντως οταν ειμαι χαλαρη, κανω σωστη διατροφη και δεν κολλαω το μυαλο μου στην ζυγαρια (χωρις ομως να παραταω την διατροφη, ΒΑΣΙΚΟ ΑΥΤΟ) παντα, αλλα παντα, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ, αδυνατιζω σταθερα και χωρις προβληματα.
08-01-2011, 12:01 #5723
Συμφωνω απόλυτα... Γλυκιά μου Constance ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ... Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ...τα λέω για να τα ακούω .... ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΥΓΡΑ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ----ΥΠΟΜΟΝΗ ---
Είναι αλήθεια ότι και εγώ εάν απομακρύνομαι για μεγάλα διαστήματα απο τη ζυγαριά παχαίνω γιατί νιώθω πιο ελεύθερη και τρώω πολύ. Βέβαια έχω καταφέρει να μην έχω ζυγιστεί και μήνα και να μην έχω βάλει ... βέβαια ... μετρούσα τα μπούτια μου με μεζούρα ....
Συμπέρασμα: τελικά δεν μπορώ χωρίς έλεγχο... σε όλη μου τη ζωή θα μετράω θερμίδες, πόντους, κιλά .... ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΝΕΥΡΩΣΗ .... ΣΟΥΠΕΡ.... :grind:
08-01-2011, 13:05 #5724
καλημέρααα
Κονστανς δεν θελω ηττοπάθειες, ελα παρε τα πανω σου μην φας ξυλιές :P
εγώ -1100 σ'ημερα :smilegrin:
άλλα 2200 να φτάσω εκει που ημουν :yes:
08-01-2011, 13:34 #5725
κοριτσακια μου μην αγχωνεστε!!!ολοι οι διαιτολογοι και παρα πολυ γιατροι μου εχουν πει πως δεν φαινεται στην ζυγαρια οτι χανεισ καθε μερα.....εχουμε τρελες αυξομειωσεις απο μερα σε μερα.....εσυ συνεχισε να τρως αυτα που ετρωγες στην διαιτα ...και δεις 8α ανταμοιφθουν οι κοποι σου!!!!
08-01-2011, 13:35 #5726
.Και ειμαι ενα τσακ πριν παω και παρω πιτσα και τουρτα και τα φαω ολα μονη μου!
Μην ακουω μαλακιες! Οσο τα γραφεις δεν θα τα κανεις κιολας... Ασε που αμα φας την πιτσα θα κλαψεις και πανω απ΄το κουτι... Γιατι δεν θες να την φας... απλα σ'εχει πιασει τωρα που κρατιεσαι και εχεις και ολα τα υπολοιπα...
08-01-2011, 14:16 #5727
Γεια σας κοριτσια μου..
Σημερα βλεπω ομαδικως το κλιμα ειναι αστα να πανε..
Περαστικα στις αρρωστουλες..
Γλυκια μου Constance, ξερω πως νιωθεις και το μονο που μπορω να σου πω ειναι υπομονη..
Και εγω την Πεμπτη εφαγα πολυ (κανενα 3χιλιαρο θερμιδες χαλαρα) και με εδειξε την Παρασκευη -100 και χθες το πααααααρα πολυ 1200 και με εδειξε σημερα +500 γρ. αλλα:
α)χωρις τουαλετα β)2η μερα περιοδου γ)με πολυ αγχος δ)μαλλον αναδρομικα απο την Πεμπτη:P
69 kg σημερα και τα νευρα κροσια..
08-01-2011, 14:28 #5728
Καλα βλακεια που ζυγιστηκα και χαλαστηκα..Απο τις 11 το βραδυ κ μετα ηπια μισο μπουκαλι νερο..
08-01-2011, 15:48 #5729
ψυχραιμια κοριτσια!!!δεν μπορουμε να κανουμε κατι,αμα θελει να κολλησει θα κολλησει..
φταινε οι ορμονες που συνεχως μεταβαλλονται, η ψυχολογια και οι κατακρατησεις αλλα σιγουρα οχι η διαιτα...
Οταν συνεχιζεις κανονικα καποια στιγμη ξεκολλαει,απλα σου σπαει τα νευρα, το ξερω...
08-01-2011, 18:49 #5730
Με πηρατε λιγο απο τα μουτρα σημερα.Δεν εφαγα παραπανω πλακα εκανα.Και σημερα 1300 θερμιδες.Απλα θα ηθελα να ανταμοιβομαι.Πιστευω κι εσεις ιδια αντιδραση θα ειχατε αμα τρωγατε 1300 και περνατε 1 κιλο.:smirk:
Και ολα αυτα περι ορμονων και αγχους προσωπικα δε μου λενε κατι.Τον Ιουνιο που περασα τρελο λουκι και μερικοι απο δω το ξερετε, απο αποψη απωλειας και διαιτας ολα πηγαν κανονικα.Τεσπα.Αντε να δουμε και αυριο....
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία