ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 409
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 409 of 550 FirstFirst ... 309359399407408409410411419459509 ... LastLast
Results 6,121 to 6,135 of 8244
    Senior Member
    -900 :crazy:

Senior Member
    είδες τα θρεπτικά γαριδάκια?
    Μα πως ξεφουσκώνετε έτσι θα μου πείτε το μυστικό; Και το μπαλόνι πιο αργά ξεφουσκώνει.

Senior Member
    μαρακι, μη ζηλευεις το ξεφουσκωμα, γιατι τετοια ξεφουσκωματα προϋποθετουν τα αντιστοιχα φουσκωματα!!!
    αυριο πχ μπορει να ειμαι +2 κιλα, ενω εχω φαει νορμαλ!!
    θα με ζηλευεις κ σε τετοια περιπτωση η θα τα παθεις τα απανωτα εγκεφαλικα?:crazy:unk::grind::borg:

Senior Member
    Originally posted by POZ
    Originally posted by onelifeonechance
    Ε μα αστα να πανε!Που καταντησαμε!Να ζηλευουμε το χεσιμ*!!!!!
    υπάρχουν και χειρότερα!Μαζί με το χέσι@ να ζηλεύεις και την περίοδο!Αστα βράστα(να είναι και light)
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!! Ροζιτα υπομονη βρε κοριτσι μου,για το αλλο θεμα..

MKEH78 μονο αν εισαι δυσκοιλια,μπορεις να καταλαβεις γιατι ζηλευουμε..Σου ευχομαι ποτε να μην καταλαβεις την αξια του μεσω της δυσκοιλιοτητας:lol::lol:

Καλα και η Πενελοπε μας τρελαινει με τα ξεφουσκωματα της αλλα κ εσυ σμαρτ δεν πας πισω!!-900?!:wow:

Εγω +100 γρ. σημερα
    68.5 kg οπου κι αν παω,εκει καταληγω!:spin:

Senior Member
    smartaki δεν είναι ότι ζηλέυω ακριβώς, ζηλεύω δηλαδή αλλά περισσότερο προσπαθώ να κατανοήσω το φαινόμενο. Προφανώς γίνομαι κουραστική να το επαναλαμβάνω συνέχεια απλά μου κάνει τρομερή εντύπωση επειδή δε μου χει συμβεί ποτέ. Τι δικό μου ξεφούσκωμα με πολύ ή λίγο φαγητό δεν έφτανε ποτέ πάνω από 400 γραμμάρια. Δηλαδή σε μένα ποτέ δεν έπιανε το εντάξει ξεσκίστηκα σήμερα θα κάνω 2-3 μέρες συντήρηση και θα πέσω.
    Πραγματικά πάντως αυτή η ζυγαριά είναι ικανή ώρες ώρες να σε οδηγήσει στην τρέλα.

Senior Member
    μαρακι δε γινεσαι καθολου κουραστικη φυσικα
    μη λες χαζομαρες :P
    κ εγω με τη σεειρα μου απλα σου δειχνω την αλλη οψη του νομισματος... εχεις ανεβει εσυ ποτε σε μια μερα 2 κιλα?
    ε? ε? ε? εεεεεεεεεεε?????
    ζηλειαααααααααααααα:lol:

Senior Member
    Originally posted by smart
    κ εγω με τη σεειρα μου απλα σου δειχνω την αλλη οψη του νομισματος... εχεις ανεβει εσυ ποτε σε μια μερα 2 κιλα?
    ε? ε? ε? εεεεεεεεεεε?????
    ζηλειαααααααααααααα:lol:
    χαχα ζηλεια ψωρα ε!
    εγω παντως εχω ανεβει 2κιλα σε 1 μερα..:thumbup:

Senior Member
    εχεις ανεβει εσυ ποτε σε μια μερα 2 κιλα?

Με προκαλείς κοπελιά αυτή τη στιγμή. Μέχρι 1,5 έχω φτάσει αλλά έχω και άλλα.
    -Έχεις ανέβει ποτέ 1,5 κιλό μετά από 3 ποτήρια νερό;
    -5,5 κιλα σε 9 μέρες χωρίς κατανάλωση γλυκών και λοιπόν σαβουροτροφών;
    Αν αυτό δεν είναι κατακράτηση και αν δίπλα στο λεξικό δεν υπάρχει η φωτογραφία μου θα διαμαρτυρηθώ στον Μπαμπινιώτη.
    Εχω φτάσει σε σημείο να προτιμώ να φάω σαβούρες να τοευχαριστηθώ κιόλας παρά να πιω νερό του Θεού γιατί μετά θέλω 1 μήνα να ξεφουσκώσω. Ημαρτον δηλαδή. Γι αυτό γαριδάκι και πάλι γαριδάκι

Senior Member
    Originally posted by onelifeonechance
    MKEH78 μονο αν εισαι δυσκοιλια,μπορεις να καταλαβεις γιατι ζηλευουμε..Σου ευχομαι ποτε να μην καταλαβεις την αξια του μεσω της δυσκοιλιοτητας:lol::lol:
    ααααααααααααααα τώρα το πιασα.....
    γιαυτό το λέτε εεεεεεεεεεεεεε
    οκ τότε με το δίκιο σας.... καλέ
    εγώ κατάλαβα για την ζυγαριά.

Senior Member
    καλημέρα αγαπημένα μου ...
    μια χαρά σας βρίσκω όλα ..
    εγώ ξεκίνησα την Δευτέρα ..
    δεν ζυγίστηκα γιατί είμαι και προ περιόδου και φοβάμια πάαααρα πολύ το τι θα δείξει ..
    την Δευτέρα θα σας πω όμως..
    άντε καλή μου αρχή!!
    φιλιά σε όλες-ους!

Member
    εδω και 2 εβδομαδες θελω να ζυγιστω αλλα τρεμω......Κανω την διαιτα κατα γραμμα αλλα φοβαμαι τοσο πολυ την ζυγαρια. Εσεις με το καθημερινο ζυγισμα πως την παλευετε??? Σας δινει δυναμη??
    Μακαρι να βρω κι εγω το κουραγιο να ανεβω στην ζυγαρια.......

Senior Member
    βασιακ δεν εχω ζυγιστει ποτε για να δω αν κ ποσο ανεβηκα επειδη ηπια νερο!
    α, ολα κ ολα!
    την αμαρτια μου τη λεω!
    οσογια τα λοιπα... ναι εχω παρει σε 2 μερς 4 κιλα χωρις να τρωω σχεδον (επειδη δεν προλαβαινα, μη φανταστεις τππ αλλο :P )... κ δεν τα χασα.. δεν ηταν καν κατακρατηση

Senior Member
    άβυσσος παιδί μου. Εχω παρατηρήσει να πάω σε ταβέρνα να φάω αργά το βράδυ και να ξεσκιστώ και την επόμενη μέρα λίγο το κακό και έχω παρατηρήσει να τρώω σεμνά και ταπεινά και μόλις θα φάω βραστό αυγό που λεει ο λόγος κατευθείαν συν. Ειναι σκαμπανεβάσματα που ποτε δε μπορεσα να εξηγήσω αλλά που πάντα μου προκαλούσαν απορία
    ʼσε που ναι και πολύ ύπουλο. Πχ τρως ΄πολύ βλέπεις ότι δεν πήρες πολύ ή όσο περίμενς και λες έλα μωρέ θα φάω και άλλο και μετά ξεφεύγεις εντελώς και έρχεται αναδρομικά η πίκρα.

Senior Member
    οι αυξομοιωσεις ειναι μεσα στο προγραμμα ομως, γι αυτο κ δεν πρεπει να τρελαινομαστε

Senior Member
    μωρε το δίκιο σου βουνό δεν το συζητώ. Είναι όμως να μην τρελαίνεσαι όταν βλέπεις το συν με βραστό κοτόπουλο και όταν βλέπεις μείον με πίτσα για παράδειγμα. Υπερβολικό το παράδειγμα μου αλλά δεν παύει στιγμές να με νευριάζει και να με αποσυντονίζει.