ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 414
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 414 of 550 FirstFirst ... 314364404412413414415416424464514 ... LastLast
Results 6,196 to 6,210 of 8244
    Senior Member
    βρε δε λεω για την Κονστανς,το ξερω οτι εκανε πολυ καιρο πολυ καλη διατροφη!

γενικα ομως δεν ειναι λογικο να επηρεαζονται οι μετρησεις???αν σου λεει πχ πιες 1 τσαι το βραδυ και ελα το πρωι για μετρηση δε δειχνει αυτο οτι οι τιμες ειναι αρκετα ευμεταβλητες?

Senior Member
    τα χω, τα χω τα κιλακια μου :P
    αφου θελω να χασω 4 κ μετα αλλα 4*4=16, ε, δε θα μαι?:lol:

Senior Member
    ελενακι μας, το γεγονος οτι η κονστανς εχασε τοοοσα κιλα, αποδεικνυουν το ποτο συγκρατημενη ηταν για καιρο
    εγω απλα επι ευκαιρια εξεφρασα ενα προβληματισμο :question: που παντα ειχα

Senior Member
    Smart ο ιδιος ο γιατρος λεει οτι τη μερα πριν τις εξετασεις να φας συντηρητικα. δλδ οδηγιες ιατρου απλα ακολουθω.Αυριο παλι δεν ξερω τι σκατα θα φαω.

Senior Member
    ναι και αυτο να μου πεις ακουγεται λογικο...

Senior Member
    και βασικα κατι παραπανω θα ξερει ο γιατρος
    οποτε, λυθηκε εν μερει μια απορια μου!!!
    ξερω κατι παραπανω, ειμαυ πολυ χαρουμενη :bouncy:

Senior Member
    Μα ολοι οι γιατροι το λενε αυτο βρε παιδια ειναι γνωστο.Μια μερα πριν την εξεταση οτι εξεταση και αν κανεις σου δινει οδηγιες.Πως λεει πχ στο τεστ παπ μην κανεις σεξ, ενα τετοιο πραμα.Τεσπα.:P

γεια σας κοριτσια, θελω να ρωτησω κατι και αν ξερετε μου απαντατε

σας εχει τυχει ποτε μεσα σε μια βδομαδα η ζυγαρια να δειχνει τη μια μερα - 1 κιλα την επομενη -2 την τριτη +1,5 την τεταρτη -500 την πεμπτη +1,5 και την πεμπτη παλι -2? πως γινεται αυτο?

Senior Member
    ασχετο τωρα που το λες,πηγα και εκανα το δωρεαν τεστ παπ(σε 1 μηνα τα αποτελεσματα λεει,τεσπα μη σχολιασω...),μου λεει τελευταια επαφη???αααα,λεω δεν εχω κανει τις τελευταιες 2 μερες παντως(μεταφραση:που να θυμαμαι απο τοτε??γ@μησε τα κοπελιααα:lol::lol: )

Senior Member
    juliana δεν εχω ιδεα γιατι γινεται αυτο.Μπορω απλα να υποθεσω οτι 2 μερες εφαγες ελαχιστα την τριτη μερα εφαγες κανονικα η και παραπανω, την τεταρτη μερα εκανα λιγο διαιτα,την πεμπτη εφαγες παρα πολυ κοκ.:P

Senior Member
    Originally posted by Constance
    Μα ολοι οι γιατροι το λενε αυτο βρε παιδια ειναι γνωστο.Μια μερα πριν την εξεταση οτι εξεταση και αν κανεις σου δινει οδηγιες.Πως λεει πχ στο τεστ παπ μην κανεις σεξ, ενα τετοιο πραμα.Τεσπα.:P
    εμενα ρε παιδια δε μου το χει πει ποτε κανεις!
    αμα μου χαν πει δε θα ρωταγα...

η ζυγαρια ειναι καινουρια πριν λιγες μερες την πηρα επομενως δεν νομιζω να φταινε οι μπαταριες. ζυγιζομαι μονο το πρωι με εσωρουχα, αλλα το κουφο εγινε σημερα που ζυγιστηκα 1 φορα μετα την τουαλετα και εδειξε 79,5 και μετα ηπια καφε και πηγα ξανα τουαλετα και ξαναζυγιστηκα και εδειξε 77,6. πραγματικα δεν καταλαβαινω πως λειτουργει αυτο. και αναλυτικοτερα
    τριτη 80
    τεταρτη78,6
    πεμπτη 77,9
    παρασκευη 78,5
    σαββατο 80,3
    κυριακη 79,5 και μετα 77,6

Senior Member
    juliana κι εμενα συνηθως με δειχνει λιγοτερο μετα το πρωινο κ πριν το μεσημεριανο.Να ζυγιζεσαι παντα σταθερη ωρα.Απο κει και περα δν ξερω γιατι τοσες διακυμανσεις.Εμενα η ζυγαρια μου ειναι σταθερη κ ειναι και η μονη με την οποια μετραω αποτελεσμα γιατι ζυγαρια απο ζυγαρια διαφερει.

ισως φταιει η ζυγαρια η παιζει και η κατακρατηση που εχω εντονη νομιζω. την τριτη που θα παω στον διαιτολογο θα ζυγιστω στην δικη του για να μου φυγει η απορια, γιατι με εχει μπερδεψει αυτο το ανεβοκατεβασμα.

Senior Member
    Originally posted by absolute
    ασχετο τωρα που το λες,πηγα και εκανα το δωρεαν τεστ παπ(σε 1 μηνα τα αποτελεσματα λεει,τεσπα μη σχολιασω...),μου λεει τελευταια επαφη???αααα,λεω δεν εχω κανει τις τελευταιες 2 μερες παντως(μεταφραση:που να θυμαμαι απο τοτε??γ@μησε τα κοπελιααα:lol::lol: )
    να ρωτήσω κάτι of topic?
    πόσες μέρες πρίν δλδ πρέπει να έχεις έρθει σε επαφη, δλδ πιο είναι το minimum ημερων?