ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 43
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 43 of 550 FirstFirst ... 3341424344455393143543 ... LastLast
Results 631 to 645 of 8244
    Senior Member
    -100
    απο τα ολοτελα καλη κι η παναγιωταινα τι να πω!!!
    παντως αν δεν αδιαθετησω προκοπη δε θα δω, το ξερω!!!
    οσο για τη γνωμη των γυρω, μη μιλησω καλυτερα, γιατι θα φαω σουτ απο το φορουμ!!!
    εγω μαθαινω ραπτικη και αυτη τη βδομαδα εχουμε εργασια να φτιαξουμε ενα φορεμα
    ζητησα λοιπον απο τη δασκαλα μου να φτιαξω το δικο μου ενα νουμερο μικροτερο, για ευνοητους λογους, μια και θα το φορεσω τελος ιουνιου, στη βαφτιση του γιου μου.
    με κοιταζε σαν εξωγηινη, το ιδιο και οι συμμαθητριες μου.
    δε πα να φαν καμια σοκολατινα λεω γω και να μην ασχολουνται με τους αλλους ?

Senior Member
    Originally posted by loukoumaki
    -100
    απο τα ολοτελα καλη κι η παναγιωταινα τι να πω!!!
    παντως αν δεν αδιαθετησω προκοπη δε θα δω, το ξερω!!!
    οσο για τη γνωμη των γυρω, μη μιλησω καλυτερα, γιατι θα φαω σουτ απο το φορουμ!!!
    εγω μαθαινω ραπτικη και αυτη τη βδομαδα εχουμε εργασια να φτιαξουμε ενα φορεμα
    ζητησα λοιπον απο τη δασκαλα μου να φτιαξω το δικο μου ενα νουμερο μικροτερο, για ευνοητους λογους, μια και θα το φορεσω τελος ιουνιου, στη βαφτιση του γιου μου.
    με κοιταζε σαν εξωγηινη, το ιδιο και οι συμμαθητριες μου.
    δε πα να φαν καμια σοκολατινα λεω γω και να μην ασχολουνται με τους αλλους ?
    Oντως απο το καθολου καλα και τα 100.Κανε υπομονη γιατι κι εγω μεχρι να αδιαθετησω λιγο λιγο με πηγαινε κι οταν τελειωσε, εχασα μαζεμενα.
    Καλα ασε μη σχολιασω κι εγω καλυτερα θα φαμε ban.:P
    Aλλα εδω δικοι μας (υποτιθεται) ανθρωποι και φερονται ρατσιστικα, και περιμενουμε απο ξενους.Αστα να πανε.

Senior Member
    ναι ειδικα κατι θειοι και προπαντων θειες που νοιαζονται και καλα για το καλο μας...
    εγω δεν εχω γλιτωσει το χλευασμο κανενος, απο τοσο δα μικρο παιδακι, μεχρι και ροχαλα εχω φαει στα μουτρα, στην κυριολεξια, επειδη καποιον ηλιθιο τον ενοχλουσαν τα κι λα μου
    δεν πηγαινα σχολειο ακομα και η κορη του μπακαλη (παντρεμενη με παιδια μεγαλυτερα απο μενα) με φωναζε χοντροπατατα
    μεχρι και ενα κωφαλαλο παιδι στη γειτονια με κοροιδευε κανοντας τη χαρακτηριστικη χειρονομια με τα χερια ανοικτα για να δειξουμε οτι καποιος ειναι χοντρος...
    και στο σχολειο μια συμμαθητρια μου ειχε προβλεψει στην παλαμη μου οτι θα παντρευτω με προξενιο, καμαρωστε το σχολιο της: "εμ βεβαια, ετσι οπως εισαι ποιος θα σε παρει?" ενω αυτη! καρακαλλονα! τελικα η προβλεψη της αποδειχτηκε για τον >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>............@@@
    , οχι μονο ειχα παντα μεγαλη επιτυχια στο αντιθετο φυλο,οχι μονο δεν παντρευτηκα απο προξενιο, αλλα εχω κι εναν υπεροχο αντρα που με λατρευει με ολη τη σημασια της λεξης..
    γραμμενους τους εχω ολουςαυτους

Senior Member
    Δώστα όλα Λουκουμάκι μου, μη τους λαμβάνεις υπ'όψιν κάτι τέτοιους μίζερους!

Senior Member
    μπετυ μου παραδοξως τα τελευταια χρονια δε θυμαμαι να εχει καποιος σχολιασει τα κιλα μου με τοσο ωμο τροπο
    το μαρτυριο μου ηταν κυριως στο σχολειο
    αλλα αν καποιος το κανει δε με πειραζει πια οπως τοτε, τοσο πολυ εχω αναισθητοποιηθει
    απλα τους λυπαμαι που ο καθενας δεν κοιταζει τα χαλια του αλλα ασχολειται με τα στραβα των αλλων
    και στην ουσια πρεπει να γελαμε με τον καθε καραγκιοζη που βρισκει εναν ευκολο στοχο για να εκδηλωσει τον κομπλεξισμο του και την κατωτεροτητα που τον διακρινει

Senior Member
    κοριτσια μου ας μην αφηνουμε την αρνητικη αυρα να μας χαλαει την ημερα...χανουμε κιλα και μαζι φευγουν και ολα αυτα τα καταλοιπα απο τους κακοβουλους ανθρωπους...σκεφτειτε το θετικα...εγω οταν ακουσα αυτο σας πληροφορω ξεκινησα διαιτα και σε 20μερες εχασα 10κιλα και τα υπολοιπα αργα αργα τα πρωτα βεβαια ηταν με μονοφαγια...αν δεν ηταν και αυτοι δεν θα χαμε λογο να πεισμωσουμε και να αδυνατησουμε...στην τελικη εγω χαιρομαι που ξυπνησα αποτομα και ειδα οτι εγω μπορει να με βλεπω μια χαρα αλλα υπερεκτιμω τον εαυτο μου...

Senior Member
    Δεν έχεις άδικο Πεννου μου, αλλά τότε οι παχουλοί θα έπρεπε να τους στήνουμε κι εμείς στον τοίχο, αν έχουν στραβή μύτη, ή στραβά πόδια, παρ όλο που είναι αδύνατοι? Δεν το κάνουμε όμως γιατι είματε ευαίσθητοι, ενώ αυτοί είναι αντε να μην πω και με κάνουν μπαν και μένα..,.

Senior Member
    Originally posted by BettyG
    Δεν έχεις άδικο Πεννου μου, αλλά τότε οι παχουλοί θα έπρεπε να τους στήνουμε κι εμείς στον τοίχο, αν έχουν στραβή μύτη, ή στραβά πόδια, παρ όλο που είναι αδύνατοι? Δεν το κάνουμε όμως γιατι είματε ευαίσθητοι, ενώ αυτοί είναι αντε να μην πω και με κάνουν μπαν και μένα..,.
    ναι μονο που ειναι στο χερι μας να το αλλαξουμε ενω αυτοι δεν ειναι ευκολο...οποτε εμεις εχουμε αβαντα σε αυτο...

Senior Member
    Yes!!!!!

Senior Member
    παντως προτιμω να με λενε χοντρη μπροστα μου παρα να με θαβουν πισω μου, ετσι κανω πιο ευκολα ξεσκαρταρισμα.
    πεννου εχεις δικιο, εμεις μπορουμε να αλλαξουμε την εικονα μας, ενω εκεινοι οχι και το ξερουν, ισως για αυτο να βγαζουν τοση κακια

Senior Member
    Τα παιδια στο σχολειο ειναι σκληρα.Εγω στο σχολειο δεν ειχα πολλα κιλα αλλα ειχα απιστευτη ακμη και γυριζαν και μου ελεγαν οτι και σε σενα loukoumaki.Οτι ετσι οπως εισαι σιγα μη τα φτιαξεις ποτε με κανεναν.Και οντως δεν ειχα καμια σχεση μεχρι τα 18.Αυτο που λες loukoumaki καλυτερα να με λενε χοντρη μπροστα μου παρα απο πισω το εχω ζησει στο πετσι μου.Γιατι οταν παχυνα καποιες δηθεν φιλες μου μου ελεγαν μπροστα μου οποτε ελεγα πως θελω να αδυνατισω οτι ειμαι μια χαρα και απο πισω εριχναν τρελο θαψιμο με βαση το ποσο μπαζο και χοντρη ειμαι.Και μαλιστα επειδη ειμαι χοντρη οτι τις ζηλευω και και και...απιστευτα πραγματα που οταν τα εμαθα κλειστικα στον εαυτο μου για παρα πολλους μηνες.Εχω χασει κατα πολυ την εμπιστοσυνη μου στους ανθρωπους αλλα η pennou εχει δικιο.Αν δεν ηταν αυτοι δε θα ειχα πεισμωσει τοσο τωρα.Τελικα παντως μετα απο παρα πολλα χαστουκια που εφαγα στο θεμα φιλια, συνειδητοποιω οτι οι ανθρωποι ακομα κι αν τα εχουν ολα, θελουν να κοροιδευουν καποιον, για να νιωθουν ανωτεροι του και να αυτοεπιβεβαιωνονται...

Senior Member
    κονστανς μου ουτε κ τα δικα μου κιλα ηταν υπερβολικα τοτε, αλλα ενα παιδικο προσωπο ειναι πιο στρογγυλο απο αυτο ενος ενηλικου και το περιττο βαρος φαινεται περισσοτερο, ασε που ντυνομουν και χαλια κ τονιζα το παχος μου. παντως, το να κοροιδευει καποιος εναν ανθρωπο που εχει ενα ελαττωμα μονο επιδειξη iq και ανωτεροτητας που δε λεγεται αυτο, το αντιθετο μαλιστα. Αν θελουμε να ειμαστε καλυτεροι απο τους αλλους θα πρεπει να προσπαθουμε να υπερεχουμε σε αρετες και οχι να τους μειωνουμε για να νιωθουμε εμεις καλα. αυτο δε λεγεται υπεροχή αλλα κατωτεροτητα.

Senior Member
    Originally posted by loukoumaki
    παντως, το να κοροιδευει καποιος εναν ανθρωπο που εχει ενα ελαττωμα μονο επιδειξη iq και ανωτεροτητας που δε λεγεται αυτο, το αντιθετο μαλιστα. Αν θελουμε να ειμαστε καλυτεροι απο τους αλλους θα πρεπει να προσπαθουμε να υπερεχουμε σε αρετες και οχι να τους μειωνουμε για να νιωθουμε εμεις καλα. αυτο δε λεγεται υπεροχή αλλα κατωτεροτητα.
    Μακαρι να τα καταλαβαιναν αυτα πολλοι, και να προσπαθουσαν λιγο να δουλεψουν με τον εαυτο τους....

Member
    εγω που ζω σε μικρο χωριο και ειμαστε ολοι γνωστοι μεταξυ μας εχω ακουσει παμπολα!!!το χειροτερο??? στο πανηγυρι του χωριου μας μπροστα σε ενα τραπεζι με 20 ατομα λεει καποιος στο αγορι μου αλλα το ακουσαν ολοι : << ρε ποια ειναι αυτη? που παει να κατσει αυτη πιανει 3 καρεκλες απο μονη της δε χωραει εδω>> και καλα δεν με γνωρισε ( επειδη απο το 2005 εχω παρει 40 κιλα )ασχετα που το προηγουμενο βραδυ ( παραμονη) σε ενα αλλο τραπεζι στο ιδιο πανηγυρι ηρθε ο ιδιος βλακας και εκατσε μαζι μας κανενα μισαωρο!!! λετε αυτα τα κιλα να τα πηρα σε ενα βραδυ και γιαυτο δε με γνωρισε το παληκαρι?? και ηταν τυχαιο που απο τα τοσα ατομα που ειμασταν ρωτησε το αγορι μου? εγω παντως ηθελα να ανοιξει η γη να μπω μεσα κυριολεκτικα!!!

Senior Member
    Aυτήν την αυθάδεια έχω βαρεθεί στη κωλ...χώρα μας, την αγένεια του περιπτερά που εγώ του λέω ευχαριστώ που μου δίνει τα ρέστα κι αυτός....τίποτε, τον ενικό που χρησιμοποιεί ο αστυνομικός και ο δημόσιος υπάλληλος και άλλα πολλά...Α, ΡΕ ΔΙΕΘΝΕΣ που μας χρειάζεται....