ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 44
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 44 of 550 FirstFirst ... 3442434445465494144544 ... LastLast
Results 646 to 660 of 8244
    Senior Member
    Καλά μη πάτε σε γνωστούς κ φίλους. Στην οικογ που από ενδιαφέρον πάντα μπορεί να
    ξεστομιζουν τα ανειπωτα ακόμη κ μπροστά σε
    τρίτους κ άλλους δίνοντας το ελεύθερο να κρίνουν. Οι γονείς δεν πρέπει να σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους για τα παιδιά τους κοντά χοντρά έξυπνα νομίζω πως είναι θέμα κουλτούρας κ παιδείας όλων

Senior Member
    -500 gr
    Επιτελους! Κατω απο τα 64. Επομενος στοχος τα 57 πριν τις 30 Ιουνιου.

Μπραβο Penelope και σε ολα τα κοριτσια που προσπαθουν! Εγω εδω και λιγες μερες ζυγιζομαι καθε πρωι γιαυτο μπηκα στην παρεα σας εδω στο καθημερινο ζυγισμα.... Δε ξερω, παλια νομιζα οτι με αγχωνε αυτο - σιγουρα ειναι καλυτερα να το αφηνω καθε δευτερα που πηγαινω στο διαιτολογο - αλλα μπαινω στον πειρασμο. Σημερα ημουν 57.3 (με τη δικη μου ζυγαρια). Ειμαι ικανοποιημενη

Senior Member
    fairy μου κι εγω παλια ελεγα δε θελω να ζυγιζομαι καθημερινα, αλλα βλεπω τελικα οτι αυτο με κραταει απο πιθανη παρεκτροπη.Λεω κριμα ειναι αυριο θα χαρω αμα με δω εστω και στα ιδια κιλα.

Σημερα πετυχα τον πρωτο μου στοχο (νωριτερα απο οτι υπολογιζα) να δειξει η ζυγαρια πρωτο ψηφιο 7.
    79,9 κιλα λοιπον!Και αλλαζω τικερακι και στοχους τωρα!Ειμαι ικανοποιημενη που αντισταθηκα και δεν εφαγα γλυκο χθες, αν και ειναι βασανιστικο και θελω να κανω ακομα δουλεια με μενα ωστε να μη στριφογυριζει το μυαλο μου ενα ολοκληρο βραδυ σε ενα κουτι γλυκα.(Ξημερωματα κοιμηθηκα απο τη λιγουρα αλλα δεν ενεδωσα).Καλη καθοδο σε ολες.

Senior Member
    μπραβο constance μου...εγω ειμαι στα ιδια...βεβαια μου φαινεται καπως λογικο μιας και την προηγουμενη εδειξε -1,300 κατω...

Senior Member
    Originally posted by bikaki69
    εγω που ζω σε μικρο χωριο και ειμαστε ολοι γνωστοι μεταξυ μας εχω ακουσει παμπολα!!!το χειροτερο??? στο πανηγυρι του χωριου μας μπροστα σε ενα τραπεζι με 20 ατομα λεει καποιος στο αγορι μου αλλα το ακουσαν ολοι : << ρε ποια ειναι αυτη? που παει να κατσει αυτη πιανει 3 καρεκλες απο μονη της δε χωραει εδω>> και καλα δεν με γνωρισε ( επειδη απο το 2005 εχω παρει 40 κιλα )ασχετα που το προηγουμενο βραδυ ( παραμονη) σε ενα αλλο τραπεζι στο ιδιο πανηγυρι ηρθε ο ιδιος βλακας και εκατσε μαζι μας κανενα μισαωρο!!! λετε αυτα τα κιλα να τα πηρα σε ενα βραδυ και γιαυτο δε με γνωρισε το παληκαρι?? και ηταν τυχαιο που απο τα τοσα ατομα που ειμασταν ρωτησε το αγορι μου? εγω παντως ηθελα να ανοιξει η γη να μπω μεσα κυριολεκτικα!!!
    καλα τη νοοτροπια του χωριου την ξερω απο πρωτο χερι! δεν κοιταν να σουλουπωθουν λιγο και να κανουν κανα μπανιο (βασικο) παρα κοιταν τα στραβα του διπλανου... και αν παρατηρησεις, αυτοι που κοροιδευουν ειναι πιο μπαζα κι απο τα μπαζα...

Senior Member
    -400
    111.1 ουφ! αυτον τον αριθμο στη ζυγαρια εχω να τον δω 13 μηνες!

Senior Member
    Originally posted by loukoumaki
    -400
    111.1 ουφ! αυτον τον αριθμο στη ζυγαρια εχω να τον δω 13 μηνες!

μπραβο γλυκια μου...αντε να κανουμε βηματα προς το στοχο μας...

Senior Member
    Ευχαριστω pennou μου.Πως παει η διατροφη σου με τα δημητριακα?
    χαχαχ loukoumaki αυτο με το να κανουν μπανιο ξαναπεστο.:P
    Mπραβο και για την απωλεια σου νομιζω πας καλα με τη διατροφη σου.

Senior Member
    καλημερα πεννου μου! ενα μεγαλο μπραβο και σε σενα! προχωραμε εεε???

Senior Member
    κοριτσια χθες η μονη παρασπονδια ηταν οτι δεν αντεξα και εβαλα αλλη μια φορα δημητριακα...καλα ειναι αλλα πειναω...

Senior Member
    Originally posted by pennou
    κοριτσια χθες η μονη παρασπονδια ηταν οτι δεν αντεξα και εβαλα αλλη μια φορα δημητριακα...καλα ειναι αλλα πειναω...
    Kι εγω πειναω καποιες μερες αρκετα.Αλλα ειναι παντα απο χαζομαρα και κρατιεμαι.

Senior Member
    Originally posted by fairy_
    Μπραβο Penelope και σε ολα τα κοριτσια που προσπαθουν! Εγω εδω και λιγες μερες ζυγιζομαι καθε πρωι γιαυτο μπηκα στην παρεα σας εδω στο καθημερινο ζυγισμα.... Δε ξερω, παλια νομιζα οτι με αγχωνε αυτο - σιγουρα ειναι καλυτερα να το αφηνω καθε δευτερα που πηγαινω στο διαιτολογο - αλλα μπαινω στον πειρασμο. Σημερα ημουν 57.3 (με τη δικη μου ζυγαρια). Ειμαι ικανοποιημενη
    Σ'ευχαριστω πολυ. Ναι εγω για τον ελεγχο ζυγιζομαι καθε μερα γιατι αν ζυγιζεσαι καθε βδομαδα δεν ξερεις τι διακυμανσεις υπηρχαν...

Senior Member
    πεννου μου μην τρελαινεσαι! δεν ειμαστε και ρομποτ! και γω εχθες ειχα γαμο και τσιμπησα μια φωλιτσα λαχανικων, 3 μπουκιες κρεατοπιτα και λιγο σταμναγκαθι (ω ναι, λες και το ηξεραν οτι θα παω κ ειχαν χορταρακια χεχεχε) το πρωι λεω τι να ανεβω τωρα στη ζυγαρια να κανω? και ομως!
    κονστανς μου αυτο με το μπανιο βλεπω οτι δεν ειμαι η μονη που το εχει παρατηρησει χαχαχαχα

Senior Member
    penelope συμφωνω, δε βλεπεις τις διακυμανσεις,και επισης μπορει να ξεφυγεις παραπανω απο οτι θα ξεφευγες αν το αφηνες το ζυγισμα για μια βδομαδα.Βεβαια εχει να κανει και λιγο με το χαρακτηρα του καθενος.
    loukoumaki εχω ανεπτυγμενη την αισθηση της οσφρησης μαλλον τι να πω.lol! :P:P
    Παντως μπραβο loukoumaki που πηγες καλεσμενη και στο μπουφε εκανες ωραιες επιλογες.