ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 444
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 444 of 550 FirstFirst ... 344394434442443444445446454494544 ... LastLast
Results 6,646 to 6,660 of 8244
    Senior Member
    πηνελοπη συμφωνω για την αποφαση σου!δεν ειναι φυσικα τα κιλα σου πολλα αλλα το ποσο διαφορετικο και "μαζεμενο" φαινεται το σωμα σε λιγοτερα κιλα.

εμενα επρεπε να φτασω εδω για να μαζεψει,και επιτελους μαζεψε!

αλλα σημερα με εχει πιασει η μαλακια...:cul::crazy:

Senior Member
    absolute τι εννοεις με το να μαζέψει? με τη γυμναστική μαζεύει θα έλεγα..

Senior Member
    εννοω σε ποντους!με τη γυμναστικη μαζευει αλλα πολυ πιο αργα

Senior Member
    Nομιζω το σωμα μαζευει με τη γυμναστικη περισσοτερο απο κατι αλλο... βεβαια η γυμναστικη χωρις διατροφη δεν κανει τπτ...

Senior Member
    το θεμα ειναι πανω στη φουρια να μαζεψουν καποτε τα ποδια μη γινει καχεκτικο το πανω μερος που ηταν ομορφο. και τοτε ποιος θα κοιταει τα ωραια ποδια αμα εισαι(οχι εσυ, γενικα μιλαω) καχεκτικη απο πανω?

ασκησεις υπαρχουν συγκεκριμενες που βοηθανε?
    ή ειναι λιγο μουφα να νομιζουμε οτι θα χασουμε τοπικα?

Senior Member
    εγω παντως κλίκ δε πιστεύω οτι αλλάζει η κατασκευή μας. πχ αν έχεις καμπύλες και αδύνατη να γίνεις πάλι δε πρόκειται να γίνεις στέκα.
    ή αν έχεις γενικά κάτι πιο έντονο πάνω σου (γενικά όλοι είμαστε διαφορετικοί )

εγω παντως μια περίοδο έκανα κάποιες ασκήσεις για τα πόδια αλλά όχι για να χάσω πόντους αλλά για να δυναμώσουν. Δε ξερω εγω αν υπαρχουν αλλά πιστευω οτι θα υπάρχουν και ανίστοιχες για να κάνουν τα πόδια πιο καλοσχηματισμένα.

Senior Member
    εννοειται οτι η ασκηση κανει τη διαφορα αλλα θελει χρονο για να φανει το αποτελεσμα...

εγω νομιζω οτι πιο πολυ βοηθαει η αεροβικη(τρεξιμο,στεπερ κλπ),καλα και οι ασκησεις βοηθανε γιατι σχηματιζεται ο μυς...
    αλλα αν δεν καει το λιπος δεν γινεται δουλεια..

Senior Member
    Nα σου πω κατι... τα ποδια τα ειπα ως παραδειγμα... θα ηθελα να μαζεψω γενικως... μονο στον κορμο δεν εχω θεμα και δεν με παιρνει και πολυ να μαζεψω κι αλλο... Εσυ κλικ μ'εχεις δει ξερεις πως ειναι το σωμα μου...

Senior Member
    δεν ειναι κακο να μαζευεις παντως...καλα κανεις και καλα κανουμε...καλοκαιρι ερχεται αλλωστε!!

Senior Member
    και εξαρτάται σε ποιο σημείο λες τοπικά. γιατί στα πόδια( γοφοί-γλουτοί) είναι πιο εύκολο να διορθώσεις κάποιες ατέλειες, γενικά θα υπάρχουν καλύτερα αποτελέσματα.
    Ενώ απο τη μέση και πάνω (πχ αν έχεις κοιλιά, σωσήβιο) είναι πιο δύσκολο γιατί τα πόδια τα κουνάς ενώ η κοιλιά χάνεται με το χρόνο.. και με αερόβια. απλά με αερόβια πιο εύκολα χάνεις στα πόδια νομίζω.

Senior Member
    ναι δε φαινεται να εχεις κανενα θεμα στον κορμο. στα ποδια φαινεται να ειναι το σκαρι πιο ανοιχτο αλλα οχι τοσο αντιαισθητικο οσο εσυ νομιζεις (Απλα υπερβαλλουμε. κι εγω βλεπω τραγικα σημεια πανω μου που αλλοι με κοιτανε σαν αλιεν οταν το λεω)
    το μεγα προβλημα για μενα ειναι το ξεχειλωμενο δερμα.
    απο κει και περα γυμναστικη και συντηρηση να χτιστει ο μυς.
    γιατι με διαιτα μπορει να χασεις απο αλλα σημεια που δεν πρεπει και να βγει χειροτερο αποτελεσμα.

στο φιναλε, ερχεται το καλοκαιρι - ναι ειναι λιγακι τρομακτικο απο αποψη ξεγυμνωματος - αλλα θα κολυμπαμε και αυτο θα βοηθησει ΠΟΛΥ το σωμα

Senior Member
    Μα και εγω στο ξεχυλωμενο δερμα ανφερομαι και οχι στο αν ειναι χοντρα... Δεν ειναι... Παντως εγω στα μπρατσα που ειχα και το μεγαλυτρερο προβλημα ειδα φοβερη διαφορα με τη γυμναστικη. Εχει μεζεψει το δερμα παρα πολυ και πιστευω μεχρι το καλοκαιρι να εχει μαζεψει κι αλλο...

Senior Member
    α οκ. στο θεμα ξεχειλωμενου δερματος γενικα ειμαι πολυ απαισιοδοξη. αν δεις διαφορά να ειδοποιησεις

Senior Member
    Originally posted by Ciciliana
    και εξαρτάται σε ποιο σημείο λες τοπικά. γιατί στα πόδια( γοφοί-γλουτοί) είναι πιο εύκολο να διορθώσεις κάποιες ατέλειες, γενικά θα υπάρχουν καλύτερα αποτελέσματα.
    Ενώ απο τη μέση και πάνω (πχ αν έχεις κοιλιά, σωσήβιο) είναι πιο δύσκολο γιατί τα πόδια τα κουνάς ενώ η κοιλιά χάνεται με το χρόνο.. και με αερόβια. απλά με αερόβια πιο εύκολα χάνεις στα πόδια νομίζω.
    ναι σε εμενα που ειμαι κλασσικο αχλαδι αποδιδει η αεροβια περισσοτερο,για περιπτωσεις μηλο οντως δε γνωριζω..

Senior Member
    Μα βλεπω ηδη σου λεω. Σταδιακα... αλλα οχι πολυ αργα...