ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 469
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 469 of 550 FirstFirst ... 369419459467468469470471479519 ... LastLast
Results 7,021 to 7,035 of 8244
    Senior Member
    Originally posted by MerryMaker_Misery
    Originally posted by penelope1985
    Αμμος ειναι ψαροταβερνα στο Μικρολιμανο. Μαζι με τον λογαριασμο ερχεται και ενα πιατο λουκουμαδες με παγωτο...

Νταξ τσουρεκι Τερκενλης απ'οξω λευκη σοκολατα απο μεσα καστανο.... respect...

Δεν κανω πλακα για τον Χριστο... τωρα τον ρωταω γιατι μας εχει στησει τοσους αιωνες...
    Μαλλον ηταν AFK.

lol

Senior Member
    Kαλημερα!

-100 σημερα...

54.9

Senior Member
    Originally posted by marou_laki
    Originally posted by penelope1985
    Μ.Παρασκευη : Αμμος
    Μ.Σαββατο: Τερκενλης - Max Perry
    Πασχα: να μας βοηθησει ο Θεος

+5
    Αχαχαχαχαχχααχα ουρλιαξα!

Μην γελας... 6-8 Μαιου σε ταιζω για προεορτια και μεθεορτια αμα θες... Θα φυγεις με +10 κιλα (τα 8 κουπα)

Senior Member
    One ζεις εσύ μας οδηγείς. Καλέ παιδί μου τι είσαι εσύ? Καθημερινή απώλεια και αυτοσυγκράτηση μέχρι θανάτου. Ζηλεύωωω. Μέχρι το καλοκαίρι σε βλέπω 60 και του χρόνου σταρ ελλάς στα καλλιστεία.

Νιώθω ότι δεν μπορώ να περιμένω άλλο το ρημάδι το ʼγιο Πάσχα. Σαν τους φυλακισμένους κάνω. Σβήνω κάθε μέρα τις μέρες από το ημερολόγιο. Εχω πει πως δε θα κάνω υπερφαγικό μέχρι τότε αλλά δεν το κόβω. Πολλοι οι πειρασμοί να πάρει η ευχή. Από τώρα μυρίζω το τσουρέκι

Senior Member
    One ζεις εσύ μας οδηγείς. Καλέ παιδί μου τι είσαι εσύ? Καθημερινή απώλεια και αυτοσυγκράτηση μέχρι θανάτου. Ζηλεύωωω. Μέχρι το καλοκαίρι σε βλέπω 60 και του χρόνου σταρ ελλάς στα καλλιστεία.

Νιώθω ότι δεν μπορώ να περιμένω άλλο το ρημάδι το ʼγιο Πάσχα. Σαν τους φυλακισμένους κάνω. Σβήνω κάθε μέρα τις μέρες από το ημερολόγιο. Εχω πει πως δε θα κάνω υπερφαγικό μέχρι τότε αλλά δεν το κόβω. Πολλοι οι πειρασμοί να πάρει η ευχή. Από τώρα μυρίζω το τσουρέκι

Senior Member
    Καλημερα, στα ιδια σημερα!! :sniff:

Senior Member
    Καλημερα, κι εγω στα ιδια αν και απο αυριο αρχιζουν τα συν λογω περιοδου. πφφφφ

Senior Member
    Originally posted by mariafc

Mαρακι,απλα τυχαινει αυτες τις μερες να μην ειμαι πολυ στα καλα μου,γι'αυτο εχω μια μινι αυτοσυγκρατηση..Βλεπω πως παει να στρωσει και λιγο η ρημαδα η κοιλια μου με το γυμναστηριο οποτε ειπα για λιγο καιρο να μην τρωω τα παντα ολα,μπας και "μπει" λιγο μεσα..
    Το Πασχα φιλη μου ομως,ειναι τρομακτικα κοντα..
    Μ.Παρασκευη-Μ.Σαββατο-Κυριακη Πασχα-Δευτερα Πασχα-Τριτη Πασχα ειναι οι μερες του φαγητου..
    Ποιος μας σωνει;;;;

Σημερα στα ιδια.
    65.9 kg

Senior Member
    Υπάρχει σωτηρία για όσους αντιπαθούν το αρνί και τα εντόσθια. Από τις μυρωδιές και μόνο μπορώ να χάσω κιλά. Όσο για το τσουρέκι... αν θέλετε σας φτιάχνω ένα με τα χεράκια μου και, πιστέψτε με, θα το σκεφτείτε πολύ πριν το δοκιμάσετε!

Senior Member
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ εισαι η σωτηρια μας!!
    Αν και εγω το Πασχα σεληνιαζομαι με τα καλιτσουνια....

Senior Member
    Εγώ σεληνιάζομαι με το τσουρέκι του Τερκενλή, αλλά φροντίζω να υπάρχει μόνον ένα για όλους, οπότε τι θα περισσέψει για μένα? Επίσης φροντίζω αυτό που μου αναλογεί να το φάω δίπλα στο αρνί, οπότε μένω με το τσουρέκι στο χέρι! Φέτος σκέφτομαι να ακολουθήσω ακόμη πιο δραστικά μέτρα: Να είμαι παρούσα στην παρασκευή της μαγειρίτσας, ένα βίωμα που πιστεύω πως θα με ακολουθεί για πέντε-έξι χρόνια. Να με δω μετά, θα φάω ή όχι? Να για πότε κάποιοι γίνονται κορμιά λόγω Πάσχα!

Senior Member
    οχι ρε πηνελόπη τα χα ξεχάσει τα καλιτσούνια και τα φτιαχνε και η μανα μου χτες. Δε μου λες εσείς κρεατότουρτα με κρέας και μυζηθρούλα κάνετε?ʼλλο μεγάλο μου θέμα. Εντάξει εντάξει πότε θα περασουν οι δύο κωλοβδομάδες? Θα αρχίσω να μετράω και τα δευτερόλεπτα.

Πρεπει να σου ρθω καμια βολτα απο κει να μετράμε μαζί γιατί μόνη δεν την παλεύω.

Senior Member
    OMG!One τωρα το ειδα αυτο!Εισαι θεα!Οτι εξακολουθεις και χανεις με τετοιους ρυθμους σε αυτα τα κιλα που ειναι τα τελευταια ειναι φοβερο πραγματικα!Συνηθως πεφτει αγριο κολλημα στα τελευταια.Μπραβο!:smilegrin::thumbu p::thumbup:

Εγω σημερα στα ιδια παρολο που χθες ημουν κιουρια.Τεσπα επιμενουμε!

Senior Member
    Ναι αντε ελα να κλαιμε μαζι.Μαρια τετοια τουρτα,οχι,δεν κανουμε.Παντως σου λεω,τα καλιτσουνια 10-10 τα τρωω!!!!

Αβα,εμενα και η μαγειριτσα μ'αρεσει,ολα μ'αρεσουν..Αχ!!!

Senior Member
    Μιας που λεμε για το Αγιον Πασχα να πω οτι δε με συγκινουν ουτε τα κουλουρακια, ουτε τα πασχαλινα αυγα,ουτε το αρνι που το σιχαινομαι μπορω να πω ουτε τιποτα.Το μονο που θελω ειναι να φαω τα θαλασσινα μου την Παρασκευη και μετα να κανω αυτο που λεει η Αβα.Τσουρεκι Τερκενλης....Α ναι η μαγειριτσα.Η μαγειριτσα καλη ειναι αλλα δεν εχω κανει και υπερφαγικο με αυτην.Γενικως τα φαγητα το Πασχα δε με τρελαινουν.Θελω ΤΣΟΥΡΕΚΙΑΑΑΑ!:P