ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 470
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 470 of 550 FirstFirst ... 370420460468469470471472480520 ... LastLast
Results 7,036 to 7,050 of 8244
    Senior Member
    Το τσουρεκι απ'την αλλη,με λιγωνει,δεν μπορω να φαω πολυ εκτος κι αν δοκιμασω γεμιστο με σοκολατες κτλ. οποτε θα κατεβαινει πιο ευκολα...:wow:
    Παντως, και αρνι που το τρωω ας πουμε,δεν μπορω ουτε απ'αυτο να φαω πολυ.Με τα καλιτσουνια κανω το υπερφαγικο,ειναι αντιστοιχα των μελομακαρονων των Χριστουγεννων..

Senior Member
    Kala one εννοειται γεμιστο τσουρεκι.Το σκετο επισης δε μου λεει τπτ δε το τρωω καν!:P Α επισης ωραια ειναι τα μικρα πασχαλινα αυγοσοκολατακια.Mπορω να φαω απειρα!
    Τα καλτσουνια ειναι πολυ ωραιο γλυκο αλλα δε το συνηθιζουμε εδω το Πασχα.

Senior Member
    Μαζί σου Constance! Θαλασσινά ναι, τσουρέκι με χίλια, αυγά μόνο σοκολατένια, όσο για τα λοιπά, και μόνο που τα ακούω ανακατεύομαι. Σκέφτηκα και καινούρια εδέσματα, που μπορεί κάποιους να τους δελεάζουν, αλλά εμένα μου φαίνονται άσχημα ακόμη και ως άκουσμα: τζιγεροσαρμάδες, γαρδούμπες, και άλλα με βάση τα εντόσθια και μάλιστα τα αρνίσια και τη σκέπη.

Senior Member
    Αχ για καλο την ξεκινησατε αυτην την κουβεντα???:smirk:

Senior Member
    Τα εδεσματα που λες Αβα,εδω δεν τα συνηθιζουμε..
    Σοκολατοαυγουλακια,θεϊκα..
    Φετος το αυγο μου θα ειναι ή Φερρερο Ροσε ή Ιον Αμυγδαλου που ειδα χθες σε διαφημιση..
    Μου το παιρνει το αγορι μου καθε Πασχα και περυσι δεν το ειχα φαει λογω της διαιτας αλλα φετος,θα γινει χαμος!!! :P

Senior Member
    θα συμφωνήσω με τη φίλη Costance. Και εγώ δεν πολυσυγκινούμαι με τα πασχαλινά κουλουράκια και τα αρνιά (τα τρώω απλά μπορώ να δείξω εγκρατεια) αλλά με τα τσουρέκια και τα καλιτσούνια έχω τρελό πρόβλημα. Εμείς τις κουλούρες μας τις ψήνουμε σε φούρνο και μας τις κάνει τέλειες. Εν τω μεταξύ η μάνα μου είναι από τα ατομα που δίνει δεξιά και αριστερά και πέρσι η γραφική είχα μετρήσει τις κουλούρες πριν τις πάμε για ψήσιμο και τις είχα δηλώσει ότι έτσι και λείπει μισό ψίχουλο θα σφαχτούμε.
    Το κακο πάντως είναι ότι εδώ κάτω έχουμε ένα σωρό σκατοορεκτικούλια που σου παίρνουν το μυαλό. Καλιτσούνια από δω, λυχναράκια από κεί, κρεατότουρτα πόσο να αντέξω η υπερφάγος?

Ονε εσύ τι καλιτσουνάκια εννοείς? Με μυζηθρούλα τα κάνετε η σπανακερά?

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Μαζί σου Constance! Θαλασσινά ναι, τσουρέκι με χίλια, αυγά μόνο σοκολατένια, όσο για τα λοιπά, και μόνο που τα ακούω ανακατεύομαι. Σκέφτηκα και καινούρια εδέσματα, που μπορεί κάποιους να τους δελεάζουν, αλλά εμένα μου φαίνονται άσχημα ακόμη και ως άκουσμα: τζιγεροσαρμάδες, γαρδούμπες, και άλλα με βάση τα εντόσθια και μάλιστα τα αρνίσια και τη σκέπη.
    Εχουμε τα ιδια Πασχαλινα γουστα Αβα, χεχε!

Απο τα αλλα δε νομιζω καν να φαω φετος και δε θα με χαλασει και καθολου μπορω να πω.Τα εντοσθια δε με χαλανε τα τρωω αλλα ποτε δεν εκανα υπερφαγικο με τετοια φαγητα.Ποσο συκωτι να φας πια!

Senior Member
    Δεν ξέρω αν νηστεύετε όλες τις μέρες, αλλά για μένα είναι και αυτός ένας τρόπος για να πάρει κάποιος βάρος. Λόγω στέρησης, τρώμε ότι να'ναι, ψωμιά, μαρμελάδες, με αποτέλεσμα να παχαίνουμε στερημένοι. ʼσχετα με το βάρος, φέτος είπα να ακολουθήσω τη νηστεία για άλλους λόγους, αλλά η λαιμαργία μου δεν με άφησε. Τα παράτησα στη δεύτερη μέρα. ʼνθρωποι είμαστε με αδυναμίες.. Θα νηστέψω μόνο τη Μεγάλη Εβδομάδα, όπως κάθε χρόνο.

Senior Member
    Originally posted by brazil
    Αχ για καλο την ξεκινησατε αυτην την κουβεντα???:smirk:
    Αστα brazil! Και το κακο ειναι οτι εχω στρωσει διατροφη τελευταια (ειδα κι επαθα να συνελθω απο τα Χριστουγεννα).Και τωρα ερχεται το Πασχα.Τι να πω.

Ava δε νηστευω αλλα ισχυει αυτο που λες.

Senior Member
    AVa μαζί σου. Για μένα είναι τεράστιος μύθος ότι την περίοδο της νηστείας χάνει κανείς βάρος. Οι πειρασμοί είναι μεγαλύτεροι και τα σαρακοστιανά φαγητά είναι πολύ πιο παχυντικά. Μόνο ο χαλβάς που τρώω μετα μανίας φτάνει. Εγώ συνήθως νηστεύω τη Μεγάλη Εβδομάδα άλλωστε δε μπορώ και περισσότερο την εν λόγω περίοδο γιατί πρέπει να προσέχω την πρωτείνη μου και δε μπορώ να αποκλείσω το κρεας για καιρό από τη διατροφή μου.

Senior Member
    Αααααχ, τα Χριστούγεννα! Τι πειρασμός! Όλα, μα όλα μου αρέσουν! Ανεπίκαιρο, αλλά τότε ζω το δικό μου Γολγοθά!

Senior Member
    σημερα 53.4 kg. αλλα δεν μπορω να αλλαξω τικερακι. ελπιζω αυριο να ειμαι 53 kg.

Senior Member
    Καλημέρα +1400 αλλα εκανα μια παρασπονδια χθες + το λαδερο εφαγα και 2 σοκολατες και ηρθε και εδεσε

Senior Member
    -300 σημερα
    παμε γεραααα!

Ποιος Τερκενλης κοριτσια...Ελατε Καλαματα και δοκιμαστε τα τσουρεκια του Αθανασιου....Η Πηνελοπη μπορει να ξερει.
    Και τωρα παω να λθποθυμισω!