ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 477
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 477 of 550 FirstFirst ... 377427467475476477478479487527 ... LastLast
Results 7,141 to 7,155 of 8244
    Senior Member
    54 kg. (ειμαι ασχημη, χοντρη, απαισια. μισω το οτι ξανακυλησα σχεδον). δεν μου αξιζει να τρωω. μισω τον εαυτο μου, το φαγητο, το καταραμενο σωμα μου.

Senior Member
    vivian, μην εχεις τοσο αρνητικα συναισθηματα για τον εαυτο σου γιατι θα σου τα ανταποδωσει...
    +300 σημερα!!!

Senior Member
    θα συμφωνησω με τη προλαλήσασα. Οσο στρεσαρεσαι, τοσο μπλοκαρεις.

51,3 σημερα. Αυριο παιζει κατω απο 51... ελπιζω.

Senior Member
    Kαλημερα! Σήμερα το πιο ανεξηγητο ζυγισμα ever.
    +700

55.4

Senior Member
    καλημερα, -500 σημερα. 51 ολα.. κι αποψε εχει ταβερνα...

Senior Member
    Καλημερα.Σημερα στα ιδια.:smirk:

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια!!!!! Παράδειγμα προς αποφυγήν, μου αρέσει πολύ το σχόλιο σου κάτω από το τικερακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by vivian20
    54 kg. (ειμαι ασχημη, χοντρη, απαισια. μισω το οτι ξανακυλησα σχεδον). δεν μου αξιζει να τρωω. μισω τον εαυτο μου, το φαγητο, το καταραμενο σωμα μου.
    Βίβιαν, θα σου δώσω μια συμβουλή κούκλα μου. Οσο είσαι αρνητική με τον εαυτό σου, δεν θα καταφέρεις κάτι. Για να μπορέσεις να σε αλλάξεις, πρέπει πρώτα να σε αγαπήσεις όπως είσαι, και μετά να προσπαθήσεις να σε αλλάξεις.

Αν εσύ με 54 κιλά και 1.66 ύψος λες ότι είσαι χοντρή, και νιώθεις τόσο άσχημα με σένα, εμείς οι πιο γεματούλες τί θα έπρεπε να κάνουμε κούκλα μου?

Senior Member
    Καλέ τώρα το πρόσεξα!!!! Βίβιαν, συγνώμη, αλλά έχεις προσέξει πως με τον στόχο που έχεις, στα 51 κιλά θα είσαι ελλειποβαρής?

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Καλέ τώρα το πρόσεξα!!!! Βίβιαν, συγνώμη, αλλά έχεις προσέξει πως με τον στόχο που έχεις, στα 51 κιλά θα είσαι ελλειποβαρής?
    καλημερα. καταρχιν συγχαρητηρια για την απωλεια κιλων και την εγχειρηση που εκανες. μακαρι να απαλλαγεις μια για παντα απο τα περιττα κιλα που σε βαραινουν και να σου πανε ολα καλα στην ζωη σου. ^^

οχι. δεν θα ειμαι ελλειποβαρης στα 51 κιλα. θα ειμαι στο οριο φυσιολογικου-ελλειποβαρους ατομου. και δεν πιστευω καν οτι θα καταφερω να φτασω τα 51 κιλα. απλα ειπα να θεσω εναν ακραιο (οχι και τοσο ακραιο βεβαια) στοχο μηπως και παρακινησω τον εαυτο μου να προσπαθησει περισσοτερο.

και ναι, αισθανομαι απαισια. βριζω και καταριεμαι τον εαυτο μου μηπως και βαλει μυαλο. φυσικα δεν ειναι σωστο να τον αντιμετωπιζω ετσι απλα μερικες φορες με απογοητευει. ευχαριστω παντως. συντομα θα ειμαι καλυτερα.

Senior Member
    καλημερα!!!
    -200 σημερα! αμαν πια πανω-κατω-πανω-κατω....
    δεν αλλαζω το τικερακι αν δεν δω το 84 μπροστα για 3 συνεχομενες μερες

Senior Member
    Originally posted by vivian20
    Originally posted by polinaki1983
    καλημερα. καταρχιν συγχαρητηρια για την απωλεια κιλων και την εγχειρηση που εκανες. μακαρι να απαλλαγεις μια για παντα απο τα περιττα κιλα που σε βαραινουν και να σου πανε ολα καλα στην ζωη σου. ^^

οχι. δεν θα ειμαι ελλειποβαρης στα 51 κιλα. θα ειμαι στο οριο φυσιολογικου-ελλειποβαρους ατομου. και δεν πιστευω καν οτι θα καταφερω να φτασω τα 51 κιλα. απλα ειπα να θεσω εναν ακραιο (οχι και τοσο ακραιο βεβαια) στοχο μηπως και παρακινησω τον εαυτο μου να προσπαθησει περισσοτερο.

και ναι, αισθανομαι απαισια. βριζω και καταριεμαι τον εαυτο μου μηπως και βαλει μυαλο. φυσικα δεν ειναι σωστο να τον αντιμετωπιζω ετσι απλα μερικες φορες με απογοητευει. ευχαριστω παντως. συντομα θα ειμαι καλυτερα.
    Σε ευχαριστώ πολύ. Εγώ βρίσκω πως με 51 κιλά θα είσαι στο 18.5 ΒΜΙ και κάτω από 19 θεωρείτε ελλειποβαρείς με βάση τους πίνακες που εχω. Τώρα τί να σου πω, είναι δικιά σου επιλογή.

Αλλά με το να σε βρίζεις, και να σε υποτιμάς δεν κερδίζεις κάτι. αντιθέτως κάνεις το σώμα σου να αντιδράει εντελώς αντίθετα με αυτό που θες.

Εγώ επιμένω, για να μπορέσω να αλλάξω κάτι, πρέπει πρώτα να το δεκτώ όπως είναι...

καλή επιτυχία σε ότι και να κάνεις

Senior Member
    καλημέρα -1000 σήμερα :tumble:

Senior Member
    bravo karamelaaaaaaaaaa !!!!!!!:grin:

Senior Member
    -300 gr
    67,1 kg