ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 479
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 479 of 550 FirstFirst ... 379429469477478479480481489529 ... LastLast
Results 7,171 to 7,185 of 8244
    Senior Member
    κοριτσια συγνωμη που γραφω εδω γ αυτο το θεμα αλλα δεν μπορω να στειλω u2u σημερα.... constance μου αυτο που ελεγα ειναι οτι ειμαι στα κιλα που ησουν οταν αρχισες και θελω ν φτασω στα κιλα που εισαι.....αν δεν σ κανει κοπο πεσ μου πωσ τα εχασεσ????Σε ποσο χρονο???και φυσικα τωρα ποθ εφτασεσ στο στοχο σου εχεισ χαλαρωση απ την απωλεια????συγνωμη αν σε κουραζω.....

Senior Member
    Originally posted by AliceSante
    και πάμε πάλι από την αρχή ,για ακόμα μία και ελπίζω τελευταία ,φορά

ξεκινάω με 66.6

ʼντε να δούμε....
    ζε ναμπερ οφ ζε μπιστ! καλη αρχη =):starhit:

Senior Member
    Originally posted by dimitroula22
    κοριτσια συγνωμη που γραφω εδω γ αυτο το θεμα αλλα δεν μπορω να στειλω u2u σημερα.... constance μου αυτο που ελεγα ειναι οτι ειμαι στα κιλα που ησουν οταν αρχισες και θελω ν φτασω στα κιλα που εισαι.....αν δεν σ κανει κοπο πεσ μου πωσ τα εχασεσ????Σε ποσο χρονο???και φυσικα τωρα ποθ εφτασεσ στο στοχο σου εχεισ χαλαρωση απ την απωλεια????συγνωμη αν σε κουραζω.....
    dimitroula βασικα με καθε καλη διαθεση θα σου πω τα εξης.
    Ο καθενας απο μας ειναι διαφορετικος.Μην κοιτας να ακολουθησεις τη διατροφη καποιου γιατι ουτε το ιστορικο του ξερεις,ουτε αν εχει προβληματα υγειας(πχ ορμονικα,θυρεοειδή κλπ) και προπαντων δεν ξερεις αν ο τροπος που ακολουθησε ειναι οντως ο σωστος.Παρολαυτα θα απαντησω στις ερωτησεις σου.Πως τα εχασα? Με ραψιμο και υπομονη.Χωρις καποια μαγικη λυση.Απλα το εραψα!Και ετρωγα πλεον υγιεινα και ολοι ξερουμε τι σημαινει αυτο(ψαρια,φρουτα,λαχανικα) .Σε ποσο χρονο? Απο το 2005 που παχυνα προσπαθω να τα χασω με πολλα σκαμπανευασματα.Εξου και αυτο που αναφερω στην υπογραφη μου.Η συντηρηση ειναι το πιο δυσκολο πραγμα.Αν εχω χαλαρωση,οχι δεν εχω χαλαρωση παρα μονο στο στηθος, αλλα εχω πολυ κυτταριτιδα,ραγαδες και καποια κιλα λιπους ακομα που θελω να καψω.Θεωρω παντως πως η σωστη αντιμετωπιση ειναι να μην κοιταμε τι εκανε ο καθενας και να παρουμε τη γνωμη ειδικου αν δε το εχουμε ηδη κανει.Αυτα απο μενα και οχι δε με κουρασες εσυ προσωπικα.Αλλα ειναι κριμα να κανει κανεις πλεον τετοιες ερωτησεις θα πρεπε πλεον να ξερουμε πως να αντιμετωπισουμε το προβλημα μας.Μην εμπιστευεσαι το τι θα σου πει ο καθενας εδω μεσα γιατι ειναι φορουμ απλων καθημερινων ανθρωπων και οχι ειδικων.Ο οποιοσδηποτε μπορει να το παιξει παντογνωστης.Το θεμα ειναι αν οντως ξερει τι λεει πραγμα που δυσκολα αποδεικνυεται.

Senior Member
    συμφωνω καλη μου κι εγω προσωπικα εχω δοκιμασει το ραψιμο με υγειηνη διατροφη και δεν επιασε...εχασα 8 κιλα και μπλοκαρε....δεν ακους τους παντες εδω απλα περνεις γνωμες..... εξαλλου και οι πραγματικοι ειδικοι αποδειχθηκαν μετριοι οποτε θα το παλεψω μονη μου με ατκινσ που δουλεψε παλιοτερα σε μενα και επισης με γυμναστικη.....σε ευχαριστω παντως που μπηκες αστον κοπο!

Senior Member
    Ρωτησες καποιον ειδικο να σου πει αν μπορεις να κανεις ατκινς?Γιατι η πρωτη διαιτα που εκανα ηταν η ατκινς οταν ημουν μικρη για να χασω τα κιλα των Πανελληνιων κι απο κει ξεκινησαν ολα τα σκαμπανευσματα.Τεσπα, ο καθενας ξερει καλυτερα.Ολα αυτα τα ειπα οχι μονο για σενα αλλα και για πολλα αλλα μελη που κανουν την ιδια ερωτηση οχι μονο σε μενα αλλα σε πολλους που εχασαν πολλα κιλα.
    Επισης οταν κολλας απλα κανεις υπομονη.Καποια στιγμη ξεκολλαει, εκτος αν κουραστεις πριν γινει αυτο και παρεις παλι την ανηφορα.Καλη συνεχεια και κουραγιο.

Senior Member
    αγαπημενη μου constance το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι ο πατερς μου ειναι γιατρος και φυσικα περιστοιχιζομαι απο ολοκληρο επιτελειο.... το μονο που ζηταω εδω ειναι η κατανοηση και να ξερω πως δεν ειμαι μονη μου σε ολο αυτο....οπως και ιδεες..... ευχαριστω γι ατην υπομονη σου!

Senior Member
    E εχεις τον ειδικο μεσα στο σπιτι σου τοτε.

Senior Member
    Originally posted by dimitroula22
    αγαπημενη μου constance το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι ο πατερς μου ειναι γιατρος και φυσικα περιστοιχιζομαι απο ολοκληρο επιτελειο.... το μονο που ζηταω εδω ειναι η κατανοηση και να ξερω πως δεν ειμαι μονη μου σε ολο αυτο....οπως και ιδεες..... ευχαριστω γι ατην υπομονη σου!
    και ο αντρας μου γιατρος ειναι και με διαολοστελνει καθε φορα που κανω διαιτα. "φαε σαν τον ανθρωπο φρεσκα πραγματα και σταματα τα πειραματα" χαρακτηριστικα.

Αλλα οπως θα ξερεις και εσυ, ο,τι και να μας πουν, εμεις θα κανουμε αυτο που θελουμε ασχετος τι μας λενε :wink1:

Senior Member
    -300 γρ.
    66.8 kg

Senior Member
    Καλημερα!

Στα ιδια τριτη μερα... αντε να δουμε...

Senior Member
    Κι εγω στα ιδια.Καλημερα.

Senior Member
    Και εγω στα ιδια σημερα!

Senior Member
    καλημερα, 52 και σημερα