ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 49
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 49 of 550 FirstFirst ... 3947484950515999149549 ... LastLast
Results 721 to 735 of 8244
    Senior Member
    Originally posted by Kate2
    -100 55,1 Kαλά πάμε όλες μου φαίνεται!
    semie τι φοβερό κατέβασμα έκανες μετά το Σαββατοκύριακο? Τελικά έχουν δίκιο που λένε όταν κολάς φάε παραπάνω...
    σε ευχαριστώ!Κ εγω απορω,μετα απο τετοια μασα,εφαγα σωστα 2 μερες κ επεσα!ελπιζω να συνεχισω ετσι!

Senior Member
    ευχαριστω γλυκες μου, ενα μεγαλο μπραβο κι απο μενα σε ολες! το πιο σημαντικο ειναι οτι προχωραμε κι οτι δεν το βαζουμε κατω, οσο για τον καταραμενο δεικτη, ε, που θα παει θα ξεκολλησει, δεν ειναι στο χερι του οσο κι αντιστεκεται!

Senior Member
    Εγώ να δείτε κόλλημα που έχω φάει. Κ δεν τρώω κ δεν χανω. Δεν ξέρω τι κάνω λάθος. Κ η κοιλιά φουσκωμενη αντί να κατεβ η ζυγαριά ανεβαίνει

Senior Member
    Κι εγω... ειμαι 83,8 σημερα... δεν αλλαζω ομως το τικερακι, εχω νευριασει με τον εαυτο μου. Θα το αλλαξω μονο οταν ειναι προς τα κατω!!

Senior Member
    Mtsekaki μου, που εισαι να μου πεις την πορεια σου??? Ποτε θα πας στην διαιοτολογο σου??

Senior Member
    Μόλις τελείωσα από τον ειδικό παθολογο που πηγαίνω. Μου είπε πως ευθύνεται ο υποθυρεοειδ που δεν έχω χάσει περισς κιλά. Αν δεν είχα θα είχα χάσει οκτώ με την διατροφή που κάνω. Μου είπε όχι φρέσκες τοματες μόνο στα φαγητά εκεί επαναστάτησα αλλά θα υπακουσω γιατί ο οργανισμός μου είναι πολύ καλύτερα

τι σχέση εχει η ντομάτα?

Senior Member
    ελα ντε!

Senior Member
    Ε-Π-Ι-Τ-Ε-ΛΟΥΣ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ μετα από 1.5 μήνα!!!!!

-1 Κg

αντε κουκλα μου ζυγαρια παρε το κατηφοροοοοοοοοοοοο

Senior Member
    Μπραβο petalouditsa.Αργησε αλλα τουλαχιστον ηταν 1 ολοκληρο κιλο.Αντε γρηγορη καθοδο απο δω και περα.

Senior Member
    τι σχέση εχει η ντομάτα?

Η ντομάτα κάνει μεγάλη κατακράτηση υγρών κ μια φίλη μου που πήγαινε σε άλλη διαιτολογο της την είχε απαγορεύσει Περιεχει κ ζάχαρη κ γω κάνω διατρφη χαμηλού γλυκαιμικου δείκτη

Senior Member
    Originally posted by Constance
    Μπραβο petalouditsa.Αργησε αλλα τουλαχιστον ηταν 1 ολοκληρο κιλο.Αντε γρηγορη καθοδο απο δω και περα.
    ευχαριστω γλυκια μου ελπιζω να συνεχισει να κατεβαινει και να μη μου ξανακανει πεισματα η που...να μια χαρουλα τα πας ε?μπραβοοοοο καλη συνεχειαα να εχουμε ολες

Senior Member
    Originally posted by chrisa74
    τι σχέση εχει η ντομάτα?

Η ντομάτα κάνει μεγάλη κατακράτηση υγρών κ μια φίλη μου που πήγαινε σε άλλη διαιτολογο της την είχε απαγορεύσει Περιεχει κ ζάχαρη κ γω κάνω διατρφη χαμηλού γλυκαιμικου δείκτη
    Λάθος τα λές η ντομάτα ανήκει στο χαμηλό προς μεσαίο γλυκαιμικό δείκτη και δεν είναι αυτός ο λόγος που σου την αφαίρεσε.
    Για την κατακράτηση μάλλον, πράγμα που ισχύει...

Senior Member
    -100 gr
    63,3

-400 σήμερα

Απο 64,3 στα 63,9