ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 491
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 491 of 550 FirstFirst ... 391441481489490491492493501541 ... LastLast
Results 7,351 to 7,365 of 8244
    Junior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης.

Καλημερα κοριτσακια μου,αν και νιωθω παρα πολλααααααααααααα κιλα μπροστα σε εσας (οχι οτι δεν ειμαι δηλαδη)ειπα κι εγω να τα γραψω.Ξεκινησα ατκινς την Δευτερα και μαλλον ημουνα πολυ τυχερη γιατι ξεκινησα 147,9,εχθες ημουνα 144,6 και σημερα 143,7,ελπιζω να μην σας ενοχλει το τοσοοοο μεγαλο νουμερο μου:spin:φιλια πολλα!!!

Senior Member
    καλημέρα! 76.400 σημερα..+200γρ απο χτες αλλα δεν αγχώνομαι ολα καλα!:love:

Senior Member
    σταθερα 82.7 σημερα

Senior Member
    ...δεύτερη βδομάδα...
    05/05 54.5 σταθερά, αλλά λιγότεροι πόντοι :thumbup: οπότε με καλύπτει!

Senior Member
    54.6 σημερα. αντε σιγα σιγα να φτασω το 54

Senior Member
    Γεια σας! Σημερα σταθερη στα 77,1!

Senior Member
    ...Πολύ "σταθερότητα" βρε παιδιά...! :tumble: κάποιος ας κάνει την αρχή προς τα κάτω!!!

Senior Member
    Originally posted by Αδαμαντια
    Καλημερα κοριτσακια μου,αν και νιωθω παρα πολλααααααααααααα κιλα μπροστα σε εσας (οχι οτι δεν ειμαι δηλαδη)ειπα κι εγω να τα γραψω.Ξεκινησα ατκινς την Δευτερα και μαλλον ημουνα πολυ τυχερη γιατι ξεκινησα 147,9,εχθες ημουνα 144,6 και σημερα 143,7,ελπιζω να μην σας ενοχλει το τοσοοοο μεγαλο νουμερο μου:spin:φιλια πολλα!!!
    Ειμαστε εδω να αλληλοβοηθησουμε ^_^, ειτε ειναι 5 κιλα ειτε ειναι 1005 κιλα. Χαιρομαστε (μιλαω πλυθηντικο γιατι πιστευω οτι δεν υπαρχει ατομο στο φορυμ που δεν θα χαιρεται) οταν βλεπουμε ατομα που προοδευουν. Μη μας ντρεπεσαι, ειμαστε πανω κατω μικροοικογενεια, με τις συμβουλες μας, τις διαμαχες μας, τις παρεξηγησεις και μικροτσακομους μας. Σ'αγαπαμε οπως και να εισαι =D (και εγω ακομα πιο πολυ αν τυχει και μου πεις τιποτα αριθμους του λοττο που να κερδισουν.. θελω να παρω μια καρεκλα μασαααααζ!!! >_< , ειναι ακριβες οι ατιμες!)

Senior Member
    Ακομα 49 αλλα μαζευεται το δερμα, ενα τζιν που πηρα τη περασμενη βδομαδα στενο, ψηλοσακουλιαζει.

Δευτερη μερα (νομιζω) ατκινς, χωρις κετοση ακομα.

Junior Member
    Είναι τεράστιο λάθος το καθημερινό ζύγισμα...Μια φορά την εβδομάδα ζυγιζόμαστε, κατά προτίμηση, πρωί πρωί, μετά το ξύπνηνα και αφού έχουμε πάει τουαλέτα...Θα μου πείτε, φυσικά, ότι δεν σας λέω κάτι καινούριο...κι εγώ, θα σας απαντήσω με ερώτηση..."γιατί, τότε, το κάνετε?"...Όχι τίποτα άλλο, αλλά αγχώνεστε χωρίς λόγο κι αιτία και το άγχος είναι πολύ κακός σύμβουλος όσο καιρό κάνουμε δίαιτα...:yes:

Senior Member
    Originally posted by Yiannis
    Είναι τεράστιο λάθος το καθημερινό ζύγισμα...Μια φορά την εβδομάδα ζυγιζόμαστε, κατά προτίμηση, πρωί πρωί, μετά το ξύπνηνα και αφού έχουμε πάει τουαλέτα...Θα μου πείτε, φυσικά, ότι δεν σας λέω κάτι καινούριο...κι εγώ, θα σας απαντήσω με ερώτηση..."γιατί, τότε, το κάνετε?"...Όχι τίποτα άλλο, αλλά αγχώνεστε χωρίς λόγο κι αιτία και το άγχος είναι πολύ κακός σύμβουλος όσο καιρό κάνουμε δίαιτα...:yes:
    ...:thumbup:Σωστά...μια "κακιά" συνήθεια που πρέπει να κοπεί...θα κοπεί όμως...?

Senior Member
    Originally posted by Yiannis
    θα το σταματαγα, αλλα αγχωνομαι. Χρειαζομαι βεβαιωση οτι δεν εκανα κατι λαθος τη προηγουμενη αλλιως με πιανει παρανοια.

Πιο πολυ κοιταζω για να ξερω οτι δεν ξεφυγα και εχω ακομα τον ελεγχο.

Senior Member
    Κι εγω το ξερω οτι δεν ειναι ενδεικτικο το καθημερινο ζυγισμα, αλλα οποτε δεν το κανω και το αφηνω για μια φορα την εβδομαδα καπου χανω τον ελεγχο! Γιατι να ειμαστε τοσο απολυτοι? Οτι ταιριαζει στον καθενα βρε παιδια!

Σημερα 76,7 και καλο Σαββατοκυριακο!

Senior Member
    79.7