ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 492
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 492 of 550 FirstFirst ... 392442482490491492493494502542 ... LastLast
Results 7,366 to 7,380 of 8244
    Senior Member
    75.600 σήμερα...ευχαριστώ πολύ Κε Ατκινς!!!!:lol:
    Στα 75 θ'αλλάξω και τικεράκι

Senior Member
    πφφφ 4η μερα στα ιδια .. λετε να φταιει που δεν εχω παει τουαλετα?

Senior Member
    54 kg!! επιτελους. αλλα θα αλλαξω tickerακι στις 10 μαιου ^^ (deadline). τι ωραια παντως. μακαρι αυριο να ειμαι ακομη 54 kg.

Senior Member
    Originally posted by zwhtsa
    ναι, παιζει. Εγω εχω πεσει και εναμισι κιλο μετα απο δραση τσαι σεννας.. (τη αλλη μερα το πρωι)

Senior Member
    Originally posted by MerryMaker_Misery
    Originally posted by Yiannis
    Είναι τεράστιο λάθος το καθημερινό ζύγισμα......:yes:
    θα το σταματαγα, αλλα αγχωνομαι. Χρειαζομαι βεβαιωση οτι δεν εκανα κατι λαθος τη προηγουμενη αλλιως με πιανει παρανοια.

Πιο πολυ κοιταζω για να ξερω οτι δεν ξεφυγα και εχω ακομα τον ελεγχο.
    ...αχ και εγώ... Σήμερα το πρωί έκανα προσπάθεια να μην ζυγιστώ, αλλά δεν τα κατάφερα... την κοιτούσα και με κοιτούσε :spin:!!!... και ναι!!!54 σήμερα!!!

Senior Member
    Originally posted by pumyra
    Originally posted by Yiannis
    Είναι τεράστιο λάθος το καθημερινό ζύγισμα......:yes:
    θα το σταματαγα, αλλα αγχωνομαι. Χρειαζομαι βεβαιωση οτι δεν εκανα κατι λαθος τη προηγουμενη αλλιως με πιανει παρανοια.

Πιο πολυ κοιταζω για να ξερω οτι δεν ξεφυγα και εχω ακομα τον ελεγχο.
    ...αχ και εγώ... Σήμερα το πρωί έκανα προσπάθεια να μην ζυγιστώ, αλλά δεν τα κατάφερα... την κοιτούσα και με κοιτούσε :spin:!!!... και ναι!!!54 σήμερα!!!
    Γεια. ^^ Επειδη θελουμε πανω κατω να φτασουμε στα ιδια κιλα, αναρωτιομουν ποσο υψος εχεις. Αντε να βρω συντροφισες στο αγωνα για τα τελευταια κιλακια.

Senior Member
    1.63, και θέλω να φτάσω τα 51.5 (βασικά να μειώσω το ποσοστό λίπους μου που για το ύψος μου είναι πολύ και με ενδιαφέρει κυρίως να χάσω πόντους, όχι τόσο κιλά, οπότε αν στα 52-53 είμαι ok, δεν θα το επιδιώξω για παρακάτω. Απλά επειδή ήμουν 51.5 πριν από λιγότερο ένα χρόνο και... τα ρούχα μου είναι για 51.5, έβαλα αυτόν τον στόχο!). Εσύ? (sorry σε κάποιους που αυτό το post ξεφεύγει λίγο από το topic...)

Senior Member
    Originally posted by pumyra
    1.63, και θέλω να φτάσω τα 51.5 (βασικά να μειώσω το ποσοστό λίπους μου που για το ύψος μου είναι πολύ και με ενδιαφέρει κυρίως να χάσω πόντους, όχι τόσο κιλά, οπότε αν στα 52-53 είμαι ok, δεν θα το επιδιώξω για παρακάτω. Απλά επειδή ήμουν 51.5 πριν από λιγότερο ένα χρόνο και... τα ρούχα μου είναι για 51.5, έβαλα αυτόν τον στόχο!). Εσύ? (sorry σε κάποιους που αυτό το post ξεφεύγει λίγο από το topic...)
    εγω εχω υψος 1.66 m και ελπιζω να φτασω τα 51 κιλα. (εχω να υπαρξω 51 κιλα απο το δημοτικο γιατι παντοτε ημουν παχουλη). και μενα οι ποντοι με ενδιαφερουν κυριως και το να καταφερω να πηγαινω για ψωνια χωρις να εχω το αγχος αν θα να μπω στα ρουχα που θα δοκιμασω και χωρις να αισθανομαι οτι με στενευουν. (ειναι απαισιο συναισθηματα αυτο). ^^ μια χαρα παντως. καλη συνεχεια στην προσπαθεια σου. θα μιλησουμε και με u2u.

Senior Member
    καλησπερα!
    τα ιδια και σημερα! σπαστικο ειναι!
    εγω προτιμω το καθημερινο ζυγισμα συνειδητα γιατι και τις 2 φορες που πηγα να το κανω εβδομαδιαιο ανεβηκα με μεγαλες προσδοκιες στη ζυγαρια και δεν ειχα χασει γραμαριο! Η Aπογοητευση! αλλιως ειναι νε λες δεν εκανα τιποτα σημερα κι αλλιως δεν εκανα τιποτα οοολη την εβδομαδα!!!
    οπως βλεπετε ειμαι η αισιοδοξια προσωποποιημενη!!!

Member
    Originally posted by zwhtsa
    ναι, παιζει. Εγω εχω πεσει και εναμισι κιλο μετα απο δραση τσαι σεννας.. (τη αλλη μερα το πρωι)
    και εγω το εχω παθει αυτο... ασε το φουσκωμα ... ανυποφορο!
    εγω παιρνω χαπια σεννας.

Senior Member
    53 και σήμερα. Παιδιά σέννα που μπορώ να βρω; Είμαι πρησμένη αυτές τις μέρες και δεν λέω να ξεφουσκώσω.. Υπάρχει στα φαρμακεία; Δεν αντέχω άλλο με το έντερο.

Senior Member
    Λογικα σε μαγαζι με ειδη υγιεινης διατροφης , με βοτανα ...

Senior Member
    Δεν έχει κάτι τέτοιο κοντά μου. Δηλαδή όχι σε φαρμακείο ε; Πω τι θα κάνω θα σκάσω δεν μπορώ άλλο.

Senior Member
    ...και τα ακτινίδια βοηθάνε πολύ... καθώς και αποξηραμένα δαμάσκηνα...

Senior Member
    Τα ακτινίδια δεν με βοηθάνε και τόσο. Και αποξηραμένα δαμάσκηνα δεν βρίσκω πουθενά. Σέννα λέω να δοκιμάσω. Πόσο να κοστίζει; είναι ακριβό;