ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 493
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 493 of 550 FirstFirst ... 393443483491492493494495503543 ... LastLast
Results 7,381 to 7,395 of 8244
    Senior Member
    Originally posted by chocolate
    Τα ακτινίδια δεν με βοηθάνε και τόσο. Και αποξηραμένα δαμάσκηνα δεν βρίσκω πουθενά. Σέννα λέω να δοκιμάσω. Πόσο να κοστίζει; είναι ακριβό;
    χωρις να κανω διαφημιση σε καποιο προιον και ουτε εχω καποιο οφελος, εγω θα σου προτεινα τα δισκια dulcolax. εγω τα χρησιμοποιω οταν παρουσιαζω περιστασιακα προβλημα δυσκοιλιοτητας. δεν κοστιζουν ακριβα (κατω απο 5 ευρω τα 40 δισκια) και δρουν μεσα σε 6-12 ωρες. ή αν θελεις καποια πιο αμεση λυση υπαρχουν και τα υποθετα αλλα δεν θα τα συνιστουσα γιατι δεν καθαριζουν το εντερο εντελως ενω τα χαπια, το .... εμμμ.... αδειαζουν πληρως. :P

Senior Member
    Ξέρεις τι; δεν τα εμπιστεύομαι τα χάπια και προτιμώ να δοκιμάσω κάτι φυσικό πρώτα. Πάω κανονικά χμμ.. για την ανάγκη αλλά έχω πάθει τυμπανισμό γιατί έφαγα βλακείες αυτές τις μέρες και πρήστηκα και δεν νιώθω άδεια..

Senior Member
    Δεν έχει κάτι τέτοιο κοντά μου. Δηλαδή όχι σε φαρμακείο ε; Πω τι θα κάνω θα σκάσω δεν μπορώ άλλο.
    Εγω περνω τουτο
    http://www.tsai.gr/senna-p-243.html?byorigin=2
    και επισεις εχω δει στο σουπερ μαρκετ, στο τμημα με τα τσαι, με το ονομα "τσαι αιγιπτου".

Λεει 4 ωρες και τα σχετικα, αλλα εγω βαζω καμια 10αρια φυλλαρακια στη κανατα του καφε για γαλλικο, βαζω νερο στη καφετιερα, και το αφηνω και γινεται. Μεχρι να αδειασει ολο το νερο, εχει κανει τη εκχυληση του. Αναλογα ποσο δυνατο το χρειαζομαι, το αφηνω. Στη καφετιερα δεν κρυωνει κιολλας και μπορω να το αφησω για καμια ωρα. Το ιδιο κανω με ολα τα τσαι, το χυμα παει σε φιλτρο κανονικα αντι για τον καφε, τα φακελακια τα βαζω μεσα στη κανατα.

Senior Member
    Θα πάω σήμερα να ψάξω.Ευχαριστώ!
    Με τη κανάτα ε; Μακάρι να βρω να δοκιμάσω σήμερα γιατί δεν την παλεύω είναι πολύ εκνευριστικό.

Senior Member
    54.100 σημερα. ελπιζω αυριο να ειμαι λιγοτερο.

Senior Member
    Τα ίδια και σήμερα 53.

Βρήκα φύλλα αιγύπτου κάναβος σήμερα. Στις οδηγίες χρήσης λέει σε 1 ποτήρι κρύο νερό να βάλω 8-10 φύλλα. Να τα αφήσω 20 λεπτά και μετά το πίνω. Εγώ νόμιζα ότι ζεσταίνω το νερό. Να το βάλω σε κρύο λέτε;

Senior Member
    82 ολα σημερα!
    -700!!!
    καποια στιγμη πρεπει να αλλαξω και το τικερακι...:bisou:

Senior Member
    75 σήμερααα!!! :bouncy:

Senior Member
    Με τη κανάτα ε; Μακάρι να βρω να δοκιμάσω σήμερα γιατί δεν την παλεύω είναι πολύ εκνευριστικό.
    σε καταλαβαινω απολυτα. Το καλο ειναι οτι επειδη δεν ειναι καθαρκτικο δεν κανει ανοχη, δηλαδη μπορεις να πινεις καθε μερα χωρις να πρεπει να αυξανεις τη δοση, σε αντιθεση με τα χαπια.

Υπαρχουν διαφοροι τυποι υπακτικων. Κοιταξε αυτο

http://www.dyskoiliotita.gr/page.asp?pid=16

Senior Member
    Originally posted by MerryMaker_Misery
    σε καταλαβαινω απολυτα. Το καλο ειναι οτι επειδη δεν ειναι καθαρκτικο δεν κανει ανοχη, δηλαδη μπορεις να πινεις καθε μερα χωρις να πρεπει να αυξανεις τη δοση, σε αντιθεση με τα χαπια.

Ευχαριστώ! ξέρεις πως δημιουργήθηκε το φούσκωμα; Έφαγα τις προάλλες κλαμπ κοτόπουλο από την πίτα του παππού και από τότε είμαι σαν έγκυος! δεν ξεφουσκώνω με τίποτα!!! Και μου φαίνεται άλλη μια φορά μου είχε ξαναγίνει με την πίτα του παππού. Είναι πρησμένη η κοιλιά όσο δεν πάει!:sniffle:

Senior Member
    Originally posted by MerryMaker_Misery

Ευχαριστώ! ξέρεις πως δημιουργήθηκε το φούσκωμα; Έφαγα τις προάλλες κλαμπ κοτόπουλο από την πίτα του παππού και από τότε είμαι σαν έγκυος! δεν ξεφουσκώνω με τίποτα!!! Και μου φαίνεται άλλη μια φορά μου είχε ξαναγίνει με την πίτα του παππού. Είναι πρησμένη η κοιλιά όσο δεν πάει!:sniffle:
    εγω το γυρισα απο νηστεια σε ατκινς διοτι εχω κολιτιδα, παντα ψωμι και βαρυα υδατανθρουχα φαγητα με κανανε σαν εγκυο. Στη αποτοξινωση που εκανα με φρουτα, παλι ειχα το ιδιο φουσκωμα. Μηπως εχεις το ιδιο; Για απεφυγε για λιγο υδαντανθρακες και φαε καθαρα φαγητα (οχι επεξεργασμενα), κρεας, αυγο, ψαρι κτλ, και δες τι γινεται. Και πολυ νερο (η τουλαχιστον πρασσινο τσαι, το οποιο ενυδατωνει καλυτερα απο ολα τα αλλα μη-νερα)

Senior Member
    Μάλλον θα με πείραξε το λάδι από αυτό γιατί έχω παρατηρήσει ότι το λάδι υπερβολικό με πειράζει. Ίσως ήταν πολυχρησιμοποιημένο 'ή πάρα πολύ.. ποιος ξέρει. Πάντως είναι χάλια αίσθηση..:no:

Senior Member
    79,2 σήμερα υπόλοιπο 9!!!!!!!

Senior Member
    81,7
    -300 σημερα!

Senior Member
    Τα ίδια και σήμερα 75