ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 496
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 496 of 550 FirstFirst ... 396446486494495496497498506546 ... LastLast
Results 7,426 to 7,440 of 8244
    Senior Member
    Originally posted by pumyra
    53.6 --> Πάλι καλά γιατί και εγώ περιμένω να αδιαθετήσω...
    μπραβο. ^^ και οταν αδιαθετησεις η ζυγαρια θα κατεβει ακομη περισσοτερο. συνεχισε ετσι, τα πας πολυ καλα.

σημερα: 53.4 kg. ας ειναι καλα η βραδια euruvision κατα την οποια ενω ημουν περιτριγυρισμενη απο πιτσες, μπυρες (και φιλους :P) εγω επινα χαμομηλι. τραγικο. lol.

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by vivian20
    ας ειναι καλα η βραδια euruvision κατα την οποια ενω ημουν περιτριγυρισμενη απο πιτσες, μπυρες (και φιλους :P) εγω επινα χαμομηλι. τραγικο. lol.
    πέρα από πλάκα,,,είναι τραγικό!!!κανείς δεν χάθηκε αν φάει μία μέρα πίτσες....

Senior Member
    Originally posted by MerryMaker_Misery
    Originally posted by loukouloukou
    θα παρατηρησεις, αν εισαι σαν εμενα, θα'σαι στασημη μια βδομαδα/δυο πριν τη περιοδο και με το που ερθουν τα ρουχα σου θα πεφτεις γρηγορα :grin: Εγω αναρωτιεμαι αν η δικη μου σταση εχει να κανει με τον κυκλο μου, ααααααααααντε να ερθει το ατιμο να τελειωνω!
    εγώ που δεν ξέρω αν πρεπει να χαρώ ή οχι??????
    από την μια θέλω πρώτα να χάσω τα κιλά και μετα να μείνω έγκυος (αν σκεφτείς οτι στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν 85, γέννησα 109 και σε 6 μήνες έφτασα 68 οπου τα κράτησα για αρκετό καιρό) και από την άλλη μόλις είδα τα στραβωμένα μουτσουνάκια άντρα και παιδιού οτι αδιαθέτησα, λέω γαμώτο....
    στη αρχη χαιρομουν που ειχα καθυστερηση, ελεγα να κανω τεστ σε μια βδομαδα, αλλα ημουν ανυπομονη και ηθελα να ξερω για να κοψω τη ατκινς και εντελως το καπνισμα και τον καφε (τωρα κανω 2-3 τσιγαρα τη μερα, απο 10-15) και να παρω φολικο οξυ. Να κοψω και τη γυμναστικη, οποτε εκανα τωρα τεστ, βγηκε αρνητικο και τωρα ειμαι απλα μουτρωμενη.
    σε καταλαβαίνω.αδιάθετη εγώ από χτες!!!!πάμε για τον επόμενο μήνα....έχεις άλλο η το πρώτο σου?

Senior Member
    θα παρατηρησεις, αν εισαι σαν εμενα, θα'σαι στασημη μια βδομαδα/δυο πριν τη περιοδο και με το που ερθουν τα ρουχα σου θα πεφτεις γρηγορα :grin: Εγω αναρωτιεμαι αν η δικη μου σταση εχει να κανει με τον κυκλο μου, ααααααααααντε να ερθει το ατιμο να τελειωνω!
    από την μια θέλω πρώτα να χάσω τα κιλά και μετα να μείνω έγκυος (αν σκεφτείς οτι στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν 85, γέννησα 109 και σε 6 μήνες έφτασα 68 οπου τα κράτησα για αρκετό καιρό) και από την άλλη μόλις είδα τα στραβωμένα μουτσουνάκια άντρα και παιδιού οτι αδιαθέτησα, λέω γαμώτο....
    στη αρχη χαιρομουν που ειχα καθυστερηση, ελεγα να κανω τεστ σε μια βδομαδα, αλλα ημουν ανυπομονη και ηθελα να ξερω για να κοψω τη ατκινς και εντελως το καπνισμα και τον καφε (τωρα κανω 2-3 τσιγαρα τη μερα, απο 10-15) και να παρω φολικο οξυ. Να κοψω και τη γυμναστικη, οποτε εκανα τωρα τεστ, βγηκε αρνητικο και τωρα ειμαι απλα μουτρωμενη.
    σε καταλαβαίνω.αδιάθετη εγώ από χτες!!!!πάμε για τον επόμενο μήνα....έχεις άλλο η το πρώτο σου?
    α!!!το ξέχασα!! 78,6 σήμερα (-300)

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    Originally posted by vivian20
    ας ειναι καλα η βραδια euruvision κατα την οποια ενω ημουν περιτριγυρισμενη απο πιτσες, μπυρες (και φιλους :P) εγω επινα χαμομηλι. τραγικο. lol.
    πέρα από πλάκα,,,είναι τραγικό!!!κανείς δεν χάθηκε αν φάει μία μέρα πίτσες....
    φυσικα. απλα δεν μου αρεσει πλεον η γευση. αλλωστε ειχα τσιμπισει για βραδυ κατι μουσμουλα.

και ναι ειναι τραγικο. :P και λιγο ξενερωτο. αλλα ο καθενας εχει τις προτιμισεις του στην γευση του φαγητου. πχ αν κυκλοφορουσε καμια τηγανια με χοιρινο (εεεε θα τσιμπαγα), ή noodles, ή ομελετα με μανιταρια, ή σολομος με σπανακι, ή αγγιναρες, ή παστιτσιο, ή λαζανια, ή φακες (lol. ελεος. παρασυρθηκα και αρχισα να φαντασιωνομαι τα αγαπημενα μου φαγητα).

Senior Member
    75.200 σήμερα...αυτό το 75 πολύ θα με βασανίσει :dork:

Senior Member
    Originally posted by arte
    και εμένα το 78.είναι κιλα σταθμός για πολύυυυυυυυυυυυυυυυυ καιρό!!!!!!!!!ανεβαίνω κατεβαίνω, τρώω δεν τρώω, 78 η ζυγαριά!!!! έφτασα τα 76 τον φεβρουάριο και μετά το ταξίδι μου στην πράγα γύρισα πάλι 80.ξανά μανα δίαιτα...ξανά μανά 78. πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ φφφφφφφφφφφφφφφφφ

Καλημέρα, καλημέρα!!!

114 σήμερα το πρωί !!! -3,7 κιλά δηλαδή :starhit::starhit::starhit:

Senior Member
    καλημερα !!! σημερα η ζυγαρια μου ειναι στα ιδια 64,4 ! πφφ
    ας ελπισουμε αυριο να πεσει....

Senior Member
    το πρωτο =) ευτυχως το σκεφτηκαμε να αρχισουμε προσπαθεια νωρις και ξερουμε τωρα οτι υπαρχει ζητημα. Αλλα σιγα σιγα, με πολυ αγαπη και υπομονη, θα ερθει και αυτο. Κι αν δεν μας ειναι γραπτο μας, θα κοιταξουμε τη επιλογη υιοθεσιας. Ειμαι της νοοτροπιας, η πραξη κανει τη οικογενεια, οποτε δεν ειμαστε σωνει και καλα πρεπει να'χει δικο μας DNA. (αν και θα μ'αρεσε να επαιρνε απο τον αντρα μου γιατι τον θεωρω πολυ ομορφο και καλοσυνατο) :smilegrin:

Junior Member
    Καλημέρα κι από μένα...βρε κορίτσια...μήπως το καθημερινό ζύγισμα δεν βοηθάει??Είναι παράνοια...δεν βοηθάει ψυχολογικά...

Senior Member
    Originally posted by fotini86
    Καλημέρα κι από μένα...βρε κορίτσια...μήπως το καθημερινό ζύγισμα δεν βοηθάει??Είναι παράνοια...δεν βοηθάει ψυχολογικά...
    Εμενα με βοηθαει, αλλιως με πιανει παρανοια οτι κατι υπολογισα λαθος. Επισης ειναι καλος τροπος να βλεπω τι μου κανει κατακρατηση και τι οχι.

Senior Member
    Originally posted by arte
    και εμένα το 78.είναι κιλα σταθμός για πολύυυυυυυυυυυυυυυυυ καιρό!!!!!!!!!ανεβαίνω κατεβαίνω, τρώω δεν τρώω, 78 η ζυγαριά!!!! έφτασα τα 76 τον φεβρουάριο και μετά το ταξίδι μου στην πράγα γύρισα πάλι 80.ξανά μανα δίαιτα...ξανά μανά 78. πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ φφφφφφφφφφφφφφφφφ
    Εμένα τα δεκαδικα με παιδεύουν πολυ συνήθως.Βέβαια η αλήθεια είναι οτι με την Ατκινς εχω χάσει πάρα πολλους πόντους και αυτό με κάνει να μην απογοητεύομαι και να μην το βάζω κάτω.
    θέλει υπομονή γμτ :sniff:
    Πως τα πας εσυ?

Senior Member
    67,200 σημερα....+200 απο χθες....

Senior Member
    ενα δραμα......1 κιλο πανω σημερα.....επιρρεαζει που στις 15 περιμενω να αδιαθετησω και ζυγιστηκα απογευμα???