ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 497
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 497 of 550 FirstFirst ... 397447487495496497498499507547 ... LastLast
Results 7,441 to 7,455 of 8244
    Junior Member
    67,400 πάλι σήμερα... Δε βλέπω να πέφτει. Ελπίζω σε κάτι καλύτερο αύριο .

Senior Member
    49,8 (+800) κατακρατηση σκεφτομαι, η απλα σαμποταριστικα με τη σοκολατα αυτες τις μερες.

Originally posted by LaLuna
    ενα δραμα......1 κιλο πανω σημερα.....επιρρεαζει που στις 15 περιμενω να αδιαθετησω και ζυγιστηκα απογευμα???
    Σαφώς και επηρεάζει ! Το απογευματινό ζύγισμα πάντα δείχνει παραπάνω γραμμάρια από το πρωινό.
    Αν συνυπολογίσεις και πιθανή κατακράτηση λόγω αναμονής αδιαθεσίας να το το 1 κιλό πάνω...:starhit:

Senior Member
    74.800!!!:bigsmile::bigsmile:

Senior Member
    53.600 επειδη χθες το βραδυ εκανα το λαθος να φαω. δεν πειραζει.... αυριο ελπιζω να ειμαι λιγοτερα.

Senior Member
    βρε αρτε ολο ξεχναω...ποσο καιρο την κανεις?

Senior Member
    Originally posted by MerryMaker_Misery
    Originally posted by loukouloukou
    Originally posted by loukouloukou
    θα παρατηρησεις, αν εισαι σαν εμενα, θα'σαι στασημη μια βδομαδα/δυο πριν τη περιοδο και με το που ερθουν τα ρουχα σου θα πεφτεις γρηγορα :grin: Εγω αναρωτιεμαι αν η δικη μου σταση εχει να κανει με τον κυκλο μου, ααααααααααντε να ερθει το ατιμο να τελειωνω!
    εγώ που δεν ξέρω αν πρεπει να χαρώ ή οχι??????
    από την μια θέλω πρώτα να χάσω τα κιλά και μετα να μείνω έγκυος (αν σκεφτείς οτι στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν 85, γέννησα 109 και σε 6 μήνες έφτασα 68 οπου τα κράτησα για αρκετό καιρό) και από την άλλη μόλις είδα τα στραβωμένα μουτσουνάκια άντρα και παιδιού οτι αδιαθέτησα, λέω γαμώτο....
    στη αρχη χαιρομουν που ειχα καθυστερηση, ελεγα να κανω τεστ σε μια βδομαδα, αλλα ημουν ανυπομονη και ηθελα να ξερω για να κοψω τη ατκινς και εντελως το καπνισμα και τον καφε (τωρα κανω 2-3 τσιγαρα τη μερα, απο 10-15) και να παρω φολικο οξυ. Να κοψω και τη γυμναστικη, οποτε εκανα τωρα τεστ, βγηκε αρνητικο και τωρα ειμαι απλα μουτρωμενη.
    σε καταλαβαίνω.αδιάθετη εγώ από χτες!!!!πάμε για τον επόμενο μήνα....έχεις άλλο η το πρώτο σου?
    το πρωτο =) ευτυχως το σκεφτηκαμε να αρχισουμε προσπαθεια νωρις και ξερουμε τωρα οτι υπαρχει ζητημα. Αλλα σιγα σιγα, με πολυ αγαπη και υπομονη, θα ερθει και αυτο. Κι αν δεν μας ειναι γραπτο μας, θα κοιταξουμε τη επιλογη υιοθεσιας. Ειμαι της νοοτροπιας, η πραξη κανει τη οικογενεια, οποτε δεν ειμαστε σωνει και καλα πρεπει να'χει δικο μας DNA. (αν και θα μ'αρεσε να επαιρνε απο τον αντρα μου γιατι τον θεωρω πολυ ομορφο και καλοσυνατο) :smilegrin:
    σας εύχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ ότι επιθυμείτε να σας συμβεί!!!!εγώ έγινα πολύ μικρή μανούλα (στα 20) και η αλήθεια είναι ότι δεν τον χάρηκα όπως θα ήθελα γιατί δούλευα πολύ!!!Τώρα πάμε για το 2ο αν μας αξιώσει ο Θεός!!

Senior Member
    49,8 ακομα. Μαλλον σαμποταζ μου εκανα με τοση σοκολατα. Ε, χαλαλι, τη ευχαρηστιθηκα. Σημερα αρχιζουμε παλι =)

Senior Member
    καλημερα κοριτσια -500 απο χθες...

Senior Member
    και παλι στα ιδια απο χτες... 64,4 σταθερα ! :sniff::sniff:

να ανησυχισω ??

Senior Member
    καλημερα!!!
    74.800 σταθερά και σήμερα :grin:

Senior Member

το πρωτο =) ευτυχως το σκεφτηκαμε να αρχισουμε προσπαθεια νωρις και ξερουμε τωρα οτι υπαρχει ζητημα. Αλλα σιγα σιγα, με πολυ αγαπη και υπομονη, θα ερθει και αυτο. Κι αν δεν μας ειναι γραπτο μας, θα κοιταξουμε τη επιλογη υιοθεσιας. Ειμαι της νοοτροπιας, η πραξη κανει τη οικογενεια, οποτε δεν ειμαστε σωνει και καλα πρεπει να'χει δικο μας DNA. (αν και θα μ'αρεσε να επαιρνε απο τον αντρα μου γιατι τον θεωρω πολυ ομορφο και καλοσυνατο) :smilegrin:

αυτες ειναι νοοτροπιες σωστες και δυστυχως σπανιζουν....:thumbup::thumbup::thumbup:: thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumb up::thumbup:

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    κορίτσιαααααααααααααααααα αααααααααααα τα quote προσέχτε λίγο πλζζζζζζζ,τα ματάκια μου

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    κορίτσιαααααααααααααααααα αααααααααααα τα quote προσέχτε λίγο πλζζζζζζζ,τα ματάκια μου
    σορρυ το διορθωσα....:yes:

Senior Member
    καλημερα !!! για 2η μερα στα 64,4
    νομιζω τωρα θα ανησυχησω !!!