ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 509
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 509 of 550 FirstFirst ... 9409459499507508509510511519 ... LastLast
Results 7,621 to 7,635 of 8244
    Senior Member
    Originally posted by konina
    Originally posted by MerryMaker_Misery

ε αυτο σκεφτηκα, αυτο ειπα!
    δεν ξερω τι προηγουμενη αντιπαραθεση εχετε, ουτε και μενδιαφερει... με αυτο ομως προσβαλλεις πολύ κοσμο εδω μέσα, συμπεριλαμβανομενου κ του εαυτου μου....

δε θα το συνεχισω, εγω παραπονεθηκα που πληρωσα μια ακριβη συσκευη που δεν κανει τη δουλεια της και αρπαχτηκε αυτη στο ασχετο, αν και της εξηγησα τι ακριβως ειπα και πιο ηταν το θεμα, συνεχισε, συνεχισε, προσβαλε, και με το που αντιεπιτεθηκα, ξαφνηκα εγινε κατι.

λοιπον, τελευταιο ποστ.

καλα να περνατε.

Originally posted by marou_laki

Να ελαφρυνεις την θεση της τρελης ανορεκτικης που το παιζει οτι ολα ειναι καλα και δε συμβαινει τιποτα.
    Και μη μου λες εμενα 1+1=2 οταν η βασιλισα της ηλιθιοτητας στα 47 κιλα δεν εχει περιοδο και τρωει 500 θερμιδες την μερα.
    Αν νομιζεις και το πιστευεις οτι χρειαζεσαι ψυχολογο πεστο.Ποτε δεν εχεις πει οτι εχεις ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ .
    Ειμαι σε αυτο το φορουμ απο τοτε που ησουν [λεμε τωρα] 100 και πλεον κιλα και ζησει τοσα πραγματα εδω μεσα που δε θα ερθεις εσυ να μου το παιξεις τρελιτσα , γκεγκε;
    Αντε φαε τωρα 1/2 καροτο για δειπνο και αδειασε μας την γωνια
    Καημενο μου =/

νευριασες ε; μη σε αγχωνει, ειναι απο τη πολλη ζαχαρη. Θα σου περασει.
    Μονο τοσο εχεις;
    Εγω θα φαω την ζαχαριτσα μου να ηρεμισω , εσυ κοιτα να φας καναν λουτσο μπας και δεις ασπρη μερα .

Α και οσοι ειπατε οτι θα πρεπε να ντρεπομαι δικιο εχετε , φανερα ντρεπομαι αλλα κατα βαθως πολυ χαιρομαι που ξεκατινιαζομαι με αυτο το ατομο.Μην διαβαζετε τα ποστ μου!]Ευχαριστω!

Originally posted by konina

ε αυτο σκεφτηκα, αυτο ειπα!
    δεν ξερω τι προηγουμενη αντιπαραθεση εχετε, ουτε και μενδιαφερει... με αυτο ομως προσβαλλεις πολύ κοσμο εδω μέσα, συμπεριλαμβανομενου κ του εαυτου μου....

δε θα το συνεχισω, εγω παραπονεθηκα που πληρωσα μια ακριβη συσκευη που δεν κανει τη δουλεια της και αρπαχτηκε αυτη στο ασχετο, αν και της εξηγησα τι ακριβως ειπα και πιο ηταν το θεμα, συνεχισε, συνεχισε, προσβαλε, και με το που αντιεπιτεθηκα, ξαφνηκα εγινε κατι.

λοιπον, τελευταιο ποστ.

καλα να περνατε.
    Εχεις δικιο μου , μαλακια μου που πηγα να σε ξυπνησω , εισαι ανιατη περιπτωσαρα

Senior Member
    Ρε παιδιά ο τίτλος του thread είναι καθημερινό ζύγισμα. Όποιες αντιπαραθέσεις ας γραφτούν αλλού. Δηλαδή τώρα 2 σελίδες για αντιπαραθέσεις; Είναι ψυχοφθόρο το όλο σκηνικό, υποτίθεται υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον εδώ μέσα.
    Ηρεμήστε λίγο. Κρίμα δεν είναι;

Senior Member
    79..... oso xthes

Senior Member
    67.2
    επανήλθα μετά τα φουσκώματα των υπερφαγικών (βραδινή νουτέλα...κλπ)

Senior Member
    Originally posted by marou_laki
    Α και οσοι ειπατε οτι θα πρεπε να ντρεπομαι δικιο εχετε , φανερα ντρεπομαι αλλα κατα βαθως πολυ χαιρομαι που ξεκατινιαζομαι με αυτο το ατομο.Μην διαβαζετε τα ποστ μου!]Ευχαριστω!
    οχι μαρουλακι, ακου, το ξεκατινιασμα, ξεκατινιασμα αλλα το σωστο - σωστο.

Ναι μεν αρπαχτηκαμε, αλλα στο κατω - κατω, ησουν η πρωτη που μου ειπε στα ισια ακριβως τι σκεφτοταν, ακομα και τα υπονοουμενα ηταν προφανες. Σε αντιθεση με οποια αλλη φορα εχω αρπαχτει εδω μεσα, ειτε ειναι με υπονοουμενα σε αλλο θρεντ, η εχουν αλλες 3 κοκονες μαζι τους.

Δεν εχει σημασια αν εμενα μου αρεσε η οχι αυτο που μου ειπες, με οποιον τροπο μου το ειπες και για οποιον λογο. Μπορει ρε παιδι μου να ειχες τσατιλες απο κατι αλλο, δε εχει σημασια. Ο,τι ειπες, τα ειπες και τα υποστηριξες μονη σου, χωρις να περιμενεις μπακ-απ απο αλλες, ασχετα που τσίνησα και εγω.

Να μη ντρεπεσαι ποτε οταν εκφραζεις τη γνωμη σου, οποια και να'ταν αυτη (ειδικα οταν κοιταζουν μερικες και κανουν χαζι οσο εσυ "βγαζεις το φιδι απο τη τρυπα" γιατι μονο εσυ εχεις τα καυκαλα να πεις ευθεως τι σκεφτεσαι). Οι τροποι μπορει να αλλαζουν, αλλα η ουσια δεν αλλαζει.

Σαφως δε μ'αρεσε το ολο μπερδεμα, αλλα αν και δε το εδειξα (πως αλλωστε), εκτιμησα το γεγονος οτι δεν εκανες το συνηθες, να ανοιγεις διαλογο σε ασχετο θρεντ με υποοουμενα και μπιχτες.

Μη απολογιεσαι κουκλα μου που ειπες τη γνωμη σου, με οποιον τροπο και να τον ειπες. Εγω προσωπικα, εκτιμω τη ευθύτητα και τη προτιμω σαφως απο τις μπιχτες.

Αυτα. Ειπα οτι δε θα ποσταρα αλλα ενιωσα οτι δεν οφειλει καμια απο τις 2 μας να απολογηθει εφοσον δεν ανακατεψαμε αλλους στη αντιπαραθεση μας, και ειπαμε οτι ειχαμε να πουμε, η μια στη αλλη.

Η γνωμη σου και η γνωμη του καθενα, μου ειναι ευπροσδεκτη, απλα να ξερουν, οποιον τροπο διαλεξουν να μου τη πουν, με τετοιο τροπο θα απαντησω κιολλας. Μανιατικα δεν κραταω.

Junior Member
    καλημερα!!! ειμαι καινουργια στην παρεα σας! σας διαβαζω πολυ καιρο αλλα σημερα πηρα την αποφαση να γραψω!! ασχημα τα νεα της ζυγαριας!! 61.2
    στοχος να φτασω τα παλια μου κιλα, 54.
    καλο μου ξεκινημα και καλη συνεχεια στις υπολοιπες!!!

Senior Member
    ευδοκια καλωσήρθες.... καλο ξεκινημα ευχομαι.... βαλε κ κανα τικερακι, βοηθάει.... για να βαλεις πατας σε ενα απο τα τικερ των υπολοιπων, σε βγαζει στην αναλογη σελιδα και μολις το ρυθμισεις επιλεγεις τη μορφη PseudoHTML, UBBCode and BB Code και στην συνεχεια το κανεις αντιγραφη κ επικολληση στην υπογραφη σου αο τον πινακα ελεγχου...

Senior Member
    Σύνολο 10 κιλά σε 6 μήνες...πολύ άργησα .....αλλά δεν πειράζει

Senior Member
    σημερα εκλεισα εβδομαδα... !
    αλλα χτεσ ζυγιστηκα, 59,4 και σημερα πρωι ενω χτες εκανα κανονικα το προγραμμα μου,κ εφαγα κ λιγοτερο απ οσο ελεγε σημερα με δειχνει 60 !!!!! πφφ τι γινετε ??

Senior Member
    Originally posted by xristinakalb
    σημερα εκλεισα εβδομαδα... !
    αλλα χτεσ ζυγιστηκα, 59,4 και σημερα πρωι ενω χτες εκανα κανονικα το προγραμμα μου,κ εφαγα κ λιγοτερο απ οσο ελεγε σημερα με δειχνει 60 !!!!! πφφ τι γινετε ??
    μην ξεχνας αφοδευση (οσο ιιιοουυ και να ακουγεται), πρηξιμο απο τη ζεστη και κατακρατηση. Εκει στο μισο κιλο πανω/κατω παιζω και εγω.

Senior Member
    Καλημερα και σημερα η ζυγαρια εδειξε 77,9

Junior Member
    geia se olous! an k mou fainetai pws apeu8unomai sto upeperan, egw epitelous katafera na ksekollisw apo ta 93.5 kila k na pesw sta 91.4 :smilegrin:
    den kserw gia poso 8a sunexisei auti i periodos xaritos, alla euxomai gia polu polu akoma..
    kali sunexeia se olous!