ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 54
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 54 of 550 FirstFirst ... 444525354555664104154 ... LastLast
Results 796 to 810 of 8244
    Senior Member
    Καλημερα! Χτες προσεξα παρα πολυ και η ζυγαρια με αντεμοιψε.
    -800
    62.9
    Αποδειξη οτι τελικα αμα φας 2 μερες και βαλεις βαρος ειναι υγρα και οχι λιπος και οπως μπαινει βγαινει...

Senior Member
    καλημερα σας!!!

σημερα τι πρωι στα 82,3 αλλα δεν αλλαζω τικερακι... θελω να δω τι θα μου πει η διαιτολογος το απογευμα.... παντως μια χαρουλα παμε!!! νομιζω πως η περιοδος αυτη μας εβαλε σε ταξη και το καλοκαιρι θα ειμαστε κορμαρες!!!!!!!!!!!! (ή καλυτερες απο περσι...)

Senior Member
    Καλημερα κι απο μενα! 83,9 σημερα... το σαββατοκυριακο με χαλασε... Αλλα δεν αλλαζω τικερακι με ΤΙΠΟΤΑ!!

Mtsek τα πας τελεια!!! Θελω κι εγω να τα καταφερω!! Αλλα δεν βλεπω προκοπη...

Χθες ξεκινησα και κολυμβητηριο, ελπιζω να βοηθησει!

Senior Member
    Καλημερα κοριτσια.Η ζυγαρια για αλλη μια μερα επιμενει στα ιδια.Παρολο που ειμαι συνεπης με τη διατροφη οσο δεν περνει.Και χθες βραδυ μετα τις 7:30 δεν ξαναεφαγα τιποτα.Μπα λυσσα κακια δηλαδη.:P Δεν τα παραταω με τιποτα ομως.Ειμαι σιγουρη οτι οταν ξεκολλησει η απωλεια θα ειναι μεγαλη.

Senior Member
    καλημερα βραζιλιανακι!!!!!
    θα τα καταφερεις μωρε μη σε παιρνει απο κατω....!

ποση ωρα κανεις κολυμπι εσυ?
    και πχ αν κατσεις 30 λεπτα, κανεις ασταματητα?

εγω παω 1ωρα και κανω, αλλα καθε 3-4 γυρους σταματαω μετα για μερικα λεπτα... ειναι κακο αυτο...?

Originally posted by brazil
    Καλημερα κι απο μενα! 83,9 σημερα... το σαββατοκυριακο με χαλασε... Αλλα δεν αλλαζω τικερακι με ΤΙΠΟΤΑ!!

Mtsek τα πας τελεια!!! Θελω κι εγω να τα καταφερω!! Αλλα δεν βλεπω προκοπη...

Χθες ξεκινησα και κολυμβητηριο, ελπιζω να βοηθησει!

Senior Member
    Κοιτα οταν κανω κανονικα προπονηση κανω 1 ωρα και κανω γυρω στα 2 χιλιομετρα. Αλλα τωρα που ειμαι αγυμναστη, ξεκινησα χθες με 1,3 χιλιομετρα και σιγα σιγα θα αυξανω ρυθμους.

Δωσε μου καμια καλη ιδεα τι να κανω για να χασω 2-3 κιλακια και να παρω τα πανω μου!! Γραφεις καπου τι τρως καθημερινα για να δω τι σου εχει πει η διαιοτολογος σου?? Θα με βοηθουσες πολυ!!

Senior Member
    γραφω στο ημερολογιο μου αλλα τις τελευταιες μερες δεν εχω γραψει.. αν θες δες εκει κ θα σου γραψω και τα χθεσινα και τα σημερινα μου.....

με τη διατροφη παντως αυτη εχω χασει σε 2 βδομαδες 4 κιλα σχεδον..... καλα παει...

Senior Member
    Τελεια παει δεν το συζητω!!! Μακαρι κι εγω να τα καταφερω!!! Θα προσπαθησω να τα βρω στο "ημερολογιο μου" και τα παλιοτερα σου για να δω τι σου εχει πει η διαιτολογος σου! Εκει ειχες γραψει και τα πρωτα που σου ειχε πει??
    Θα περιμενουμε να μας πεις τι σου ειπε σημερα!!

Senior Member
    ναι τα εχω γραψει οποτε μπορεις να τα δεις...!
    εγω αγωνια για σημερα!!! χιχι. θα γραψω το βραδυ τι ειπε, ελπιζω καλα λογια.........

Senior Member
    Aφου εχεις χασει τι να πει? Ειναι δυνατον?

Senior Member
    ε δε ξερω..... εκεινης η ζυγαρια με εβγαζε πιο πολλα κιλα οταν ειχα παει.. 2 παραπανω βασικα... και θελω να δω τωρα τι θα λεει...

Senior Member
    και μενα με βγαζει παραπανω ρε συ γιατι εμεις ζυγιζομαστε πρωι χωρις να εχουμε φαει και αφου εχουμε παει τουαλετα... και μετα παμε στο διαιτολογο και φοραμε ρουχα ειμαστε φαγωμενοι ακομα και αν εχουμε ραντεβου στις 10 το πρωι και εχουμε πιει και νερο... οποτε πως ειναι δυνατον να μας δειξει το ιδιο?

Senior Member
    ρε κορίτσια γιατί όλων των διαιτολόγων οι ζυγαριές λένε πάντα παραπάνω από τις δικιές μας ?
    έχω πάει πρωί χωρίς να έχω φάει τίποτα και πάλι με έδειχνε 2 κιλά πάνω! είχα σκάσει τότε γιατί ήταν σίγουρο οτι είχα χάσει....
    Μάλλον τις πειράζουν για να μας έχουν στη τσίτα.... γιατι ποτέ δε μας δείχνουν λιγότερο από τη δική μας...

Senior Member
    Betty ισχυει.Επιτιδες τα κανουνε.Βασικα γιαυτο λενε κιολας μη ζυγιζεσαι μονη σου σπιτι κλπ.Καλυτερα γενικα να ζυγιζεται κανεις σε μια ζυγαρια.

Senior Member
    2 κιλα? Μηπως ειχες πιει νερο? Εμενα παντως του γυμναστηριου με δειχνει ιδια κιλα με του σπιτιου και του διαιτολογου κατα μεσο ορο +500 γρ.