ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 67
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 67 of 550 FirstFirst ... 1757656667686977117167 ... LastLast
Results 991 to 1,005 of 8244
    Senior Member
    Αρα ειναι πολυ πιο δυσκολο να κατεβεις απο τα 71 απο οτι ηταν να πας 80 ας πουμε. Γιατι τα 80 τα πηρες απο τις εγκυμοσυνες αλλα τα 71 ηταν κανονικο διατηρημενο βαρος... Εχει σημασεια... Εγω πιστευω οτι μολις κατεβεις απο τα 71 τα υπολοιπα θα φυγουν πολυ γρηγορα. Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα στα 67-68 επειδη ειχα πανω απο 10 χρονια να κατεβω πιο κατω...

Senior Member
    Μακάρι κορίτσια , αντε να δούμε ας περιμένουμε ακόμη.

Senior Member
    γεια σας και απο μενα
    με ματιασα-εφαγα μια κρεπα χτες και αλκοολ και ειμαι ενα κιλο πανω παλι 74.3

Senior Member
    Originally posted by Constance
    Λοιπον!Την προηγουμενη εβδομαδα ειχα κολλησει τοσο πολυ.5-6 μερες συνεχομενες με τη διαιτα να την εχω ακολουθησει κατα γραμμα.Και οταν ξεκολλησε οριστε η κατρακυλα.Σημερα -500!Εφαγα νωρις βραδυνο βεβαια (στις 6 η ωρα) λογω δουλειας.Ειμαι πολυ ικανοποιημενη!
    μπραβο τελεια ειδες...αχ θελω κ γωωωωωωωωωωωω ζηλευω, θα αρχισω κ γω εντατικα νηστειες απο αυριο!
    ασχετο τη διαιτα κανεις? απο περιεργεια...
    αυριο εχω διαιτολογο...ουφ

Member
    -200, 54,3 σήμερα... Κάτι γίνεται...
    Bad τί λέει ο έγγαμος βίος? Προσαρμόστηκες?

Senior Member
    προσπαθω! εσυ πως πας?

Member
    εγώ βαδιζω στον έκτο χρόνο γάμου... Το εμαθα το έργο...

Senior Member
    επαναληψεις του τολμη κ γοητεια?

Member
    επαναλήψεις αλλά ωραίες...

Senior Member
    παντα, οι παλιες καλες σειρες ποτε δε κουραζουν!
    ειμαι πολυ της επαναληψης, βλεπε φιλαρακια!

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    Λοιπον!Την προηγουμενη εβδομαδα ειχα κολλησει τοσο πολυ.5-6 μερες συνεχομενες με τη διαιτα να την εχω ακολουθησει κατα γραμμα.Και οταν ξεκολλησε οριστε η κατρακυλα.Σημερα -500!Εφαγα νωρις βραδυνο βεβαια (στις 6 η ωρα) λογω δουλειας.Ειμαι πολυ ικανοποιημενη!
    μπραβο τελεια ειδες...αχ θελω κ γωωωωωωωωωωωω ζηλευω, θα αρχισω κ γω εντατικα νηστειες απο αυριο!
    Εχω διαιτα απο διαιτολογο bad μου.Αλλα την εβγαλε μετα απο εξετασεις υγειας γιατι εχω διαφορα θεματακια πχ αναιμια.Παντως γραφω τι τρωω καθε μερα στο ημερολογιο, οποτε μπορεις να παρεις μια ιδεα.Παντως η σημερινη απωλεια πιστευω οφειλεται καθαρα στο οτι τελευταιο γευμα εφαγα στις 6 χθες.Δηλαδη εφαρμοζω κι αυτο που κανετε μερικες και δεν τρωω αργα βραδυνο για να ειναι αρκετες οι ωρες της νηστειας.Και η διαιτολογος μου εξαλλου μου ειχε πει οτι το πολυ 9 η ωρα βραδυνο και οσο νωριτερα τοσο καλυτερο.Παντως ειναι καλο που δινουμε κινητρο η μια στην αλλη και αλληλοεπιρεαζομαστε.Βαλε πεισμα!

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    Εχω διαιτα απο διαιτολογο bad μου.Αλλα την εβγαλε μετα απο εξετασεις υγειας γιατι εχω διαφορα θεματακια πχ αναιμια.Παντως γραφω τι τρωω καθε μερα στο ημερολογιο, οποτε μπορεις να παρεις μια ιδεα.Παντως η σημερινη απωλεια πιστευω οφειλεται καθαρα στο οτι τελευταιο γευμα εφαγα στις 6 χθες.Δηλαδη εφαρμοζω κι αυτο που κανετε μερικες και δεν τρωω αργα βραδυνο για να ειναι αρκετες οι ωρες της νηστειας.Και η διαιτολογος μου εξαλλου μου ειχε πει οτι το πολυ 9 η ωρα βραδυνο και οσο νωριτερα τοσο καλυτερο.Παντως ειναι καλο που δινουμε κινητρο η μια στην αλλη και αλληλοεπιρεαζομαστε.Βαλε πεισμα!
    εμενα δε με αφηνει ο διαιτολογος για οσο νωρις βραδυνο. ο νωριτερο 8 με αφηνει, γιατι θελει να κανω ολα τα γευματα.
    Η μαγκια της ΙΦ ειναι οτι εαν την κανεις συχνα κατεπιλογην (δεν ειναι αναγκαιο, οποτε θες κανεις)
    τοτε ουσιαστικα τρωγοντας μεσα σε λιγες ωρες ολα τα γευματα καποια στιγμη δεν χωρανε κ παραλειπεις τα περιττα.
    Πχ θελεις να φας γλυκο αλλα σελιγο κλεινει το παραθυρο σου οποτε προτιμας να φας βραδυνο κ γλιτωνεις το γλυκο...

Τελοσπαντων τα λεμε εκει, μη μας κραξουν
    Παντως σεμενα το να την κανω συχνα κ βραδυνες ωρες δουλεψε.
    Αραια κ ο,τι ωρες ναναι δε με βολεψε.

Senior Member
    κι εμενα η διαιτα ειναι ειδικη, με κιντερ μπουενο κ γλυκο κουταλιου, αλλα ουτε αυτο δεν ειμαι αξια να κανω πλεον!

Senior Member
    Ναι προσωπικα δεν ακολουθω την if.Απλα επειδη πρεπει να τρωω νωρις βραδυνο και επειδη το πρωινο το τρωω συνηθως γυρω στις 11 κανω αποχη απο την τροφη αρκετες ωρες.Οσο για τα γευματα κι εγω κανω 5 γευματα την ημερα μεσα σε 9-10 ωρες που ειναι οι ωρες που δεν κανω νηστεια.Δηλαδη καθε 3 ωρες περιπου τρωω και ενα γευμα.Θα παρεις μπρος και παλι bad μου απλα ξεσυνηθισες για λιγες μερες.Αμα γραφεις καθε μερα εδω ομως και πας και στη διαιτολογο σου πιστευω δε θα παρασυρθεις για πολυ ακομα.Εχω δοσει προσωπικη υποσχεση στον εαυτο μου να συνεχισω να γραφω εδω ακομα κι οταν φτασω στη φαση συντηρηση.

Senior Member
    Ναι προσωπικα δεν ακολουθω την if.Απλα επειδη πρεπει να τρωω νωρις βραδυνο και επειδη το πρωινο το τρωω συνηθως γυρω στις 11 κανω αποχη απο την τροφη αρκετες ωρες.Οσο για τα γευματα κι εγω κανω 5 γευματα την ημερα μεσα σε 9-10 ωρες που ειναι οι ωρες που δεν κανω νηστεια.Δηλαδη καθε 3 ωρες περιπου τρωω και ενα γευμα.Θα παρεις μπρος και παλι bad μου απλα ξεσυνηθισες για λιγες μερες.Αμα γραφεις καθε μερα εδω ομως και πας και στη διαιτολογο σου πιστευω δε θα παρασυρθεις για πολυ ακομα.Εχω δοσει προσωπικη υποσχεση στον εαυτο μου να συνεχισω να γραφω εδω ακομα κι οταν φτασω στη φαση συντηρηση.
    εμ αμα εισαι 15 ωρες νηστικη κανεις ΙΦ
    what if?
    αγαπη μου στη φαση συντηρησης νομιζω οτι ειμαι μαλλον...εδω κ μηνες απλα δεν κανω τιποτε παρα μονο να λεω θα κανω διαιτα...
    σημερα λεω του ανδρα μου "αρχισα διαιτα" κ λεει παλι? χθες νομιζα