ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 84
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 84 of 550 FirstFirst ... 3474828384858694134184 ... LastLast
Results 1,246 to 1,260 of 8244
    Senior Member
    79.1 και στοχος τελη εβδομαδος 77!
    καλα καθημερινα ζυγισματα! κ παντα με πτωση, φασουλι το φασουλι...γεμιζει το σακουλι!
    Βρε bad μου, έφτασες στο 7αράκι σου και είσαι τέλεια.. μη πιέσεις υπερβολικά τον εαυτό σου με τέτοιους στόχους. Είμαι 110 κιλά, κάνω περπάτημα καθημερινά το λιγότερο 2 εικοσάλεπτα, τρώω λίγο και 2 κιλά την εβδομάδα δεν χάνονται! Εσύ στα 79 κιλά σου θέλεις -500 θερμίδες την ημέρα για να το κάνεις.. (με απλά μαθηματικά). Συζήτα το λίγο με τον διατροφολόγο σου.. Φιλάκια!

Senior Member
    Originally posted by dew
    Καλημέρα
    -300γρ σήμερα. Από 110,6 σε 110,3
    Τη Δευτέρα κλείνω τον πρώτο μήνα προσπάθειας.. αλλά τα αποτελέσματα ήδη με υπερικανοποιούν
    μπράβο σου dew!! δε σε ξέρω δε με ξέρεις, αλλά να ξέρεις ότι αποτελείς πρότυπο για μένα αν και δε νομίζω να καταφέρω να τρώω τόσο λίγο όσο εσύ... καλή συνέχεια βρε!

Senior Member
    Originally posted by dew
    79.1 και στοχος τελη εβδομαδος 77!
    καλα καθημερινα ζυγισματα! κ παντα με πτωση, φασουλι το φασουλι...γεμιζει το σακουλι!
    Βρε bad μου, έφτασες στο 7αράκι σου και είσαι τέλεια.. μη πιέσεις υπερβολικά τον εαυτό σου με τέτοιους στόχους. Είμαι 110 κιλά, κάνω περπάτημα καθημερινά το λιγότερο 2 εικοσάλεπτα, τρώω λίγο και 2 κιλά την εβδομάδα δεν χάνονται! Εσύ στα 79 κιλά σου θέλεις -500 θερμίδες την ημέρα για να το κάνεις.. (με απλά μαθηματικά). Συζήτα το λίγο με τον διατροφολόγο σου.. Φιλάκια!
    ειχα κατακρατηση μην ανησυχεις αφου παω στο "γιατρο " μου
    σευχαριστω για το ενδιαφερον
    μακαρι να ενδιαφερεστε πραγματικα η μια για την αλλη κ οχι ιντερνετικα
    αντε εφυγα γιατι...ζεσταινομαι παλλι!

Senior Member
    Νίνα σε ευχαριστώ πολύ. Η αλήθεια είναι ότι παίρνω δύναμη από το φόρουμ. Γράφω και διαβάζω όσο μπορώ εδώ μέσα ώστε να μη το συζητώ και να μη το σκέφτόμαι τόσο πολύ με τους γύρω μου και με βοηθάει απίστευτα!
    Όσο για το τι τρώω, δε θα το σύστηνα σε κανέναν! Όχι μόνο δεν είναι από διατροφολόγο αλλά είναι και πραγματικά ότι μου ζητάει το στομάχι μου.. Το βράδυ πριν πάω για ύπνο μου λέει <θέλω αυτό> και την επόμενη το μαγειρεύω

Senior Member
    -300 σημερα 71,500

Senior Member
    Καλημερα κοριτσια μου.Σημερα φουλ του 7!:P
    77.7 δηλαδη απωλεια 100γρ. Ειμαι και αδιαθετη απο σημερα οποτε μια χαρα με βρισκω.

Senior Member
    Originally posted by badgirl11

μακαρι να ενδιαφερεστε πραγματικα η μια για την αλλη κ οχι ιντερνετικα
    bad μου το πραγματικο ενδιαφερον και η πραγματικη φιλια ειναι κατι που χτιζεται με τα χρονια,και οχι ασφαλως μεσω του ιντερνετ.Το μονο που μπορει να κανει ο καθενας μας εδω ειναι να μην παιρνει κανεναν στο λαιμο του.Τουλαχιστον προσωπικα αυτο εκανα και θα συνεχισω να κανω.Μακαρι να αλλαξεις γνωμη και να γυρίσεις συντομα γιατι εδω μεσα θα βρεις κατανόηση.Για φιλια δεν ξερω ειναι βαρια λεξη ειδικα για μενα, αλλα κατανοηση σιγουρα.Απο κει και περα οι αποψεις περι διατροφης και οι διαιτες παντα θα ποικιλουν.Καλη συνεχεια και απο δω και μπραβο για την γρηγορη απωλεια σου.

Senior Member
    καλημερα, σταθερη και σημερα, τα ρουχα ομως αλλα μου λενε. καταφερα να μπω στο αγαπημενο μου τζιν της laredoute νουμερο 48 που ειχα να φορεσω 2 χρονια και δε με στενευει και ιδιαιτερα, ειμαι πολυ χαρουμενη, ελπιζω να συμφωνησει και η ζυγαρια!

Senior Member
    Originally posted by loukoumaki
    καλημερα, σταθερη και σημερα, τα ρουχα ομως αλλα μου λενε. καταφερα να μπω στο αγαπημενο μου τζιν της laredoute νουμερο 48 που ειχα να φορεσω 2 χρονια και δε με στενευει και ιδιαιτερα, ειμαι πολυ χαρουμενη, ελπιζω να συμφωνησει και η ζυγαρια!
    Μπραβο loukoumaki σιγα σιγα θα μπεις και σε αλλα!Πας πολυ καλα.Ειναι απιστευτο συναισθημα να μπαινεις στα παλια ρουχα.Αυτοπεποιθηση στο φουλ!

Senior Member
    Originally posted by loukoumaki
    Πάντα τέτοια!!!! και η ζυγαριά να μην συμφωνήσει το θέμα είναι το πως δείχνεις, απο ότι μου έχουν πει καμια φορά χάνεια και δεν φαινεται καθόλου στα κιλά για λίγες ημέρες!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!! αντε και στα δικά μας!!

Senior Member
    Mπραβο λουκουμακι. Mπραβο ειλικρινα...

Senior Member
    Μπράβο λουκουμάκι!! Καλοφόραιτο το τζινάκι σου! Και όσο για τη ζυγαριά μην ανησυχείς θα κατέβει και αυτή!

Senior Member
    Είναι απιστευτο...αλλαξα το τικερακι και φαινομαι σαν να ειμαι 1107 κιλα!!!!!! ουτε ο θεος δεν το θελει να χασω!!!χαχαχαχαχαχαχαχα!!!! που θα παει δεν θα ερθει και το διψηφιο??θα ερθει!!

Senior Member
    82 στρογγυλα σημερα!! Μια χαρα!

Senior Member
    -1 κιλό σήμερα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Bad πολύ χάρηκα για εσενα, αχ ποτε θα δω κι εγω 12...