ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 87
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 87 of 550 FirstFirst ... 3777858687888997137187 ... LastLast
Results 1,291 to 1,305 of 8244
    Senior Member
    Aααααα, ρε σεις, τα καταφέρατε να με συγκινήσετε, τι να λέμε τώρα... Ευχαριστώ Πενέλοπε, Λουκουμάκι, Δανάη, ΜπέττυΤζι! Τόση αμεσότητα στις απαντήσεις σας... Την ερμηνεύω ως ειλικρινή προσφορά φιλίας και στήριξης! Να 'στε καλά ρε κορίτσια!

Πενέλοπε, στον μαγνητικό πίνακα που έχω πάνω απ' το γραφείο μου έχω στερεώσει ένα ποίημα που αρχίζει ως εξής: "Ξύπνησα και έψαξα να βρω κάτι να φάω/ χωρίς θερμίδες μπόλικες να πάρω/ το βάρος μου τριψήφιος αριθμός. Έψαξα ντουλάπια νεροχύτες και συρτάρια/ τα πιάτα στην κουζίνα όλα άδεια/ και μέσα στην κοιλιά μου ένα <<γιατί;>>. Κλείνω τα νουλάπια/ σβήνω και το φως/ πάλι θα πουν στο δρόμο <<να ο χοντρός>> [...]" για να θυμάμαι τον πρώτο μου στόχο: διψήφιο νούμερο... (Λουκουμάκι τράβα με εσύ που έχεις πάρει φόρα!)

Δανάη εσένα νομίζω στο έχω ξαναπεί παλιότερα πόσο εντυπωσιακό τίκερ έχεις- το βλέπεις και παίρνεις τα πάνω σου!

Μπεττούλα με 71 κιλά σε ύψος 1.70 είσαι από τώρα σίγουρα κούκλα (το ξέρω γιατί υπήρξα κι εγώ τόσα με το ίδιο ύψος σε εποχές όχι και τόσο μακρινές) αλλά καλή επιτυχία και στην απώλεια των υπόλοιπων 6 αμελητέων κιλών! Στα όρη στ' άγρια βουνά (να πάνε)!!!

Senior Member
    Γεια σας κοριτσια και μπραβο σας, μπορει να μη συμμετεχω σε ολες σας τις συζητησεις αλλα και μονο που σας διαβάζω παίρνω κουράγιο!!! murcielago εχουν δικιο πεσε απο τα 100 και εκει ειναι που θα σε παρει η κατηφόρα μόλις δεις το διψήφιο και δε στεναχωριομαστε για κανενα γκομενο είτε τον χωρισαμε είυε μας χωρισε...!!!

Πρωινο ζυγισμα -1kg

90,7 παμε για 8!!!

Senior Member
    Murcielago μην χανεσαι. Ενημερωνε μας καθημερινα για την απωλεια...

Senior Member
    κοριτσια ξερετε γιατι τα καταφερνουμε???γιατι η μια εχει την αλλη να την υποστηριζει, να την τραβαει, να την εμψυχωνει οταν νιωθει πως ματαια προσπαθει.... δεν εχει σημασια αν εχεις να χασεις 5,10,50 κιλα ολες βαδιζουμε στην ιδια πορεια...απλα αλλες θα φτασουν στο τερμα πιο γρηγορα απο αλλες...ολες εχουμε το δικαιωμα στην καλυτερη εμφανιση, στην καλυτερη ψυχολογια..στην αυτοπεποιθηση...πραγματικα επισκεπτομαι συνεχως το forum και παιρνω δυναμη απο τον αγωνα που κανει η καθεμια σας και δεν αισθανομαι μονη μου αλλα εχω ενα ματσο φιλες (Εσας) να με βοηθησουν οποτε χρειαζομαι οτιδηποτε...και πραγματικα ευχαριστω

Senior Member
    Θα μιλήσω ειλικρινά και όχι υπερβολικά...ξύπνησα το μεσημερι μνε όρεξη να φάω ότι υπάρχει μέσα στο ψυγείο (ακόμη και ητν πόρτα...) αλλά μπήκα στο φόρουμ διαβασα μερικά από όσα γράφετε και τελικά πήρα μια φετα μιλνερ και ολα μια χαρα!! σας ευχαριστω!!

Senior Member
    Originally posted by pennou
    κοριτσια ξερετε γιατι τα καταφερνουμε???γιατι η μια εχει την αλλη να την υποστηριζει, να την τραβαει, να την εμψυχωνει οταν νιωθει πως ματαια προσπαθει.... δεν εχει σημασια αν εχεις να χασεις 5,10,50 κιλα ολες βαδιζουμε στην ιδια πορεια...απλα αλλες θα φτασουν στο τερμα πιο γρηγορα απο αλλες...ολες εχουμε το δικαιωμα στην καλυτερη εμφανιση, στην καλυτερη ψυχολογια..στην αυτοπεποιθηση...πραγματικα επισκεπτομαι συνεχως το forum και παιρνω δυναμη απο τον αγωνα που κανει η καθεμια σας και δεν αισθανομαι μονη μου αλλα εχω ενα ματσο φιλες (Εσας) να με βοηθησουν οποτε χρειαζομαι οτιδηποτε...και πραγματικα ευχαριστω
    συμφωνω τοοοοοσο πολύ μαζι σου!

Senior Member
    ναι πενάκι έχεις δίκιο! έτσι είναι..

Senior Member
    Originally posted by murcielago
    Στο κάτω κάτω δεν είμαι μόνο σώμα- έχω και ψυχικά χαρίσματα!!!
    ... Γιατί για να είμαι ειλικρινής, με το φαγητό χαϊδεύω όχι μόνο τον ουρανίσκο μου αλλά και το θυμικό μου. Πονάω; τρώω. Αγχώνομαι; τρώω (τότε ειδικά!). Χαίρομαι; τρώω. Κλαίω; τρώω. Θυμώνω; όπως σήμερα...

Τι κι αν όλα φαίνονται πιο φθηνά όσο μεγαλώνω; Τι κι αν τίποτα δεν έχει πια την ίδια γεύση; Ούτε ο έρωτας, ούτε οι φιλίες... ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ! Εγώ τρώω όλη μου την απογοήτευση που εν τέλει δεν ξέρω από πού πηγάζει: είμαι συναισθηματικά ανώριμη; είναι οι άλλοι μ@λ@κες; άνθρωποι αχάϊδευτοι με ράγισαν κι εμένα- κι εγώ με τη σειρά μου άλλους... Στη ζωή ερχόμαστε για να αγαπήσουμε λάθος ανθρώπους...
    Murcielago τα λογια σου με αγγιξαν για λογους που δε μπορω να μοιραστω γιατι θα μας παρει χρονο...Αλλα ειναι σα να εισαι ακριβως μεσα στο μυαλο μου.Ο λογος σου με συγκινησε.Χαιρομαι που μπορω καθημερινα να ανταλλασω αποψεις με ατομα σαν εσας.

Και pennou μου συμφωνω και μαζι σου, νιωθω κι εγω το ιδιο.Να ειστε ολες καλα πραγματικα.Ειμαι πολυ καλα σημερα νιωθω πολυ δυνατη...Ολα θα πανε καλα.

Senior Member
    Καλημέρα Constance και Pennou και Vivikaki και Semie και Penelope! Murcielagos Nessecitan Amigos! (οι νυχτερίδες χρειάζονται φίλους!)

Έχασα χθες με μισή μέρα δίαιτα και πολύ ύπνο το 1 κιλό που με έφερε σε κατάσταση υστερίας: 106 λοιπόν. Αύριο βέβαια υποτίθεται πως ήθελα να έχω φτάσει στα 103 πράγμα αδύνατον φυσικά αλλά θα γίνει κι αυτό υποθέτω! Βλέπω τα τίκερ σας με μείον 15 κιλά και παίρνω θάρρος!

Senior Member
    Kαλημερα κουκλες!
    Σημερα -600 γρ.
    60.5

Murcielago ολα καλα τλκ. Συνεχισε γερα!

Senior Member
    -400

76 ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΑ

KAI ελεγα χθες να φαω γυρους ,μπα καλο και το σκετο κοτοπουλακι!
    καλημεραααααααααααα

Senior Member
    Σκετη πρωτεινη. Οτι καλυτερο...

Senior Member
    καλημερες!
    σημερα στα 81,5..... αλλα παλι εχω προβλημα στο να ενεργηθω.. ουφ...

Senior Member
    ΜΤSEK αν μου επιτρέπεις συμβουλή, σ' αυτό το πρόβλημα βοηθάει που και που μια κάψουλα ΑLLI. Mία όμως! Εγγυημένο αποτέλεσμα. Και βέβαια τα γνωστά κλασικά: καφές, νερό και κίνηση...

Senior Member
    ακολουθησα το κλασικο...
    σκετο καφε....
    81,3! διαφορα ε!!!! που σε κανει ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και αυριο διαιτολογο!
    ελπιζω να μην εχω το ιδιο προβλημα...