ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 90
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 90 of 550 FirstFirst ... 40808889909192100140190 ... LastLast
Results 1,336 to 1,350 of 8244
    Senior Member
    Καλημερα, μάλλον πως δεν μου κανει καλο να ζυγιζομαι καθε μερα, παει η ψυχολογια ασανσερ!!!!! σημερα με εδειξε +700γρ αλλα με 3λιτρα νερο χθες ελπιζω να φταιει αυτο, τι να πω?
    Να σας ρωτησω και κατι? σχετικά με το αλάτι τι παίζει....τρωγω που τρωγω διαιτουχα...χωρις αλάτι δεν παλεύεται, υπάρχει περιπτωση να μην χάνω λίπος και να φτάει το αλάτι? γιατι αν πρόκειται απλά για κατακράτηση υγρών το πολύ πολύ να κάνω καμιά αποτοξίνωση μια φορά την εβδομάδα με φρούτα μόνο και να ξεμπερδεύω!!! ή κανω λάθος???

ΦΙΛΑΚΙΑ

Senior Member
    vivikaki το αλατι οντως προκαλει κατακρατηση, αλλα εγω ειμαι της αποψης οχι στις υπερβολες, γιατι θα μας γινουν απωθημενα. προσωπικα ποτε δε μου αρεσε το πολυ αλατι στο φαγητο, παντα χρησιμοποιω απο κανονικο μεχρι λιγο και δεν προκειται να το κοψω, γιατι εκτος των αλλων ειμαι και υποτασικη. τις τελευταιες μερες, (επειδη κι εγω κανω συχνα κατακρατηση) πινω πρασινο τσαι με το οποιο εχω δει αισθητη διαφορα...
    τωρα οσο για το +700 εεε με 3 λιτρα νερο τι περιμενες? υγρα ειναι

Senior Member
    Originally posted by loukoumaki
    vivikaki το αλατι οντως προκαλει κατακρατηση, αλλα εγω ειμαι της αποψης οχι στις υπερβολες, γιατι θα μας γινουν απωθημενα. προσωπικα ποτε δε μου αρεσε το πολυ αλατι στο φαγητο, παντα χρησιμοποιω απο κανονικο μεχρι λιγο και δεν προκειται να το κοψω, γιατι εκτος των αλλων ειμαι και υποτασικη. τις τελευταιες μερες, (επειδη κι εγω κανω συχνα κατακρατηση) πινω πρασινο τσαι με το οποιο εχω δει αισθητη διαφορα...
    τωρα οσο για το +700 εεε με 3 λιτρα νερο τι περιμενες? υγρα ειναι
    μακάρι!! θα το ξεκινήσω το πράσινο τσαι μήπως και ξεπρηστω!!! αν και το σιχαίνομαι φαντάζομαι παγωμένο θα το πίνω χωρίς να το καταλαβάινω!!!έχω πάρει της λινεα σε φακελάκια αλλά ακόμη δεν το εχω ανοίξει!!!

Senior Member
    Καλημερα κοριτσια.Μπραβο για τις απωλειες.-100 εγω σημερα μια χαρα.

Senior Member
    καλημερααααα
    -200 σημερα 71,500 αχ περιμενω και περιοδο και μια πανω μια κατω....καλη συνεχεια κοριτσια μου...

καλησπερα σας,
    σημερα δεν ζυγιστηκα γιατι χτες εφαγα το "τελευταιο" μεγαλο δειπνο(πιτσα + παγωτο). πολυ κριμα τα ειχα παει πολυ καλα ολη την ημερα αλλα δυστυχως το βραδυ κυλησα. Ο στοχος ξεκιναει ξανα απο σημερα και θα τα καταφερω γιατι χτες μετα το "ξεκοιλιασμα" συνειδητοποιησα οτι ο λογος που πηρα τα τελευταια 10 κιλα ειναι οτι πραγματικα σταματησα τα "βουλιμικα"!!! Και ενω το σκεφτηκα χτες μετα απο πολυ καιρο... δεν ετρεξα στο μπανιο.
    Δεν νιωθω καλα με μενα και την εξωτερικη μου εμφανιση αλλα χτες τουθλαχιστον δεν με "εκδικηθηκα" γι΄αυτο!

βοηθεια ...

θα τα καταφερουμε!!!!

Senior Member
    Angelica μου καλησπέρα!!! Τιποτα δεν έγινε που έφαγες πίτσα και παγωτό, και τι έγινε? Γιατί να έχεις τύψεις μπράβο σου που τα έφαγες και τα ευχαριστήθηκες...Σημερα ξεκινάει μια κανούρια ημέρα. Δεν κολλάμε στα χτεσινά. Δεν τα σκεφτόμαστε καν γιατί μας ρίχνουν τη διάθεση με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να κάνουμε μια καινούρια αρχή. Ότι έγινε, εγινε. Οι θερμίδες δεν καίγονται με τύψεις, αλλά με δίαιτα!!! Ξέχνα τα όλα και ξεκίνα δυναμικά εντάξει κουκλίτσα μου? Εγώ ξεκίνησα δίαιτα την προηγούμενη Δευτέρα, το μεσημέρι τη χάλασα, Αρχισα ξανα την Τριτη, το απόγευμα την ξαναχάλασα. Την Τετάρτη το πρωί ζυγίστηκα πρώτη φορά στη ζωή μου ήμουν 94,4. Επαθα σοκ. Επρεπε κάτι να κάνω αμέσως. Μπηκα λοιπο στο φορουμ το είπα στα κορίτσια εδώ και με βοήθησαν να αρχίσω δυναμικά, κανε λοιπόν το ίδιο εντάξεί?

Συγχαρητηρια για τις απωλειες και όσες πήραν 100 και 200 γραμμάρια σιγά τα αυγά. Ενα χσμ είναι που λέει και η μάνα μου! Θα φύγουν όλα μαζί!

Σημερινό ζύγισμα 90 στρογγυλά!!! - 500 γρ. Αντε να πέσω από το βρωμό 9!!

Καλή βδομάδα να έχουμε κορίτσια με καθημερινά μειον! Φιλάκια!

Senior Member
    -300 σήμερα

Originally posted by penelope1985
    πλακα κανεις... πως τα καταφερες?
    Με πολλα γλυκα :P

Εντάξει λογικά θα τα κοψω οπου ναναι γιατι βαρεθηκα και θα με παρει η κατηφορα

Senior Member
    ρε συ ναι. ξανα μπες δυναμικα στον αγωνα...

Senior Member
    Μέσα μου υπάρχει μία αδύνατη, που κλαίει να την απελευθερώσω, αλλά, που πολύ συχνά ησυχάζει, αν της δώσω ένα κομμάτι τούρτα....
    Φτάνει πια, ήρθε η ώρα να ελευθερωθεί!!! by nifitsa

επειδή μου άρεσε πολύ!

Senior Member
    nifitsa αντε και εγω 90 ολοστρογγυλα σημερα στα ιδια ειμαστε

Member
    Καλησπερα και απο μενα αποφασισα να ξαναρχισω διαιτα γιατι ειχε φτασει τα 102,2 η βουβαλα!! Ξεκινησα στις 14/04 και ειμαι 93,8 δηλαδη 8,4 κατω σε ενα μηνα περιπου και λεω να συνεχισω.Οπως λεει και το τικερακι καπου τοσα ημουν και ξανακυλησα αλλα τωρα θα ξανακατεβω γιατι βαρεθηκα πια!!!
    Καλη συνεχεια σε ολες και υπομονη

Senior Member
    Kαλως ηρθες και παλι Joval!

Senior Member
    Η τρέλα της ζυγαριάς σε όλο της το μεγαλείο!
    Προχθές στα 86 κιλά.
    Χθες ξέφυγα λιγάκι, όχι κάτι φοβερό, και αποφασίζω να ζυγιστώ το βράδυ. Δεν θα το πιστέψετε! 91,2 κιλά!!! Δεν έκλεισα μάτι και λίγα λέω. Όλο είχα στο μυαλό μου ότι όχι, δε γίνονται αυτά τα πράγματα, δε μπορεί κάποιος σε ώρες ουσιαστικά να βάζει πέντε κιλά.
    Σήμερα 88,4 κιλά. Τι στο καλό συμβαίνει? Τι άθλια παιχνίδια μου κάνει η %^&*%*ζυγαριά?
    Αύριο αν είμαι 85 κιλά θα φταίω εγώ? Αν είμαι 102? Μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξω ζυγαριά, γιατί αυτά είναι παλαβά πράγματα και δυστυχώς με επηρρεάζουν.
    Τα γράφω αυτά για να μη μου στενοχωριέστε όταν η ζυγαριά σας παίζει άσχημα παιχνίδια.