ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 91
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 91 of 550 FirstFirst ... 41818990919293101141191 ... LastLast
Results 1,351 to 1,365 of 8244
    Senior Member
    απλα εχεις μεγαλη διακυμανση βαρους...

Senior Member
    Γιατί γίνεται αυτό? Δεν έκανα και κάτι εξωφρενικό να το δικαιολογεί. Ούτε περίοδο περιμένω το τσέκαρα. Στα μέσα του κύκλου είμαι.

Senior Member
    Ava

μάλλον κλάταρε η ζυγαρια. 5 κιλά μου φαίνεται πολύ έστω και αν έχεις πιει πολύ νερό, έστω και αν περιμένεις περίοδο, έστω και αν έχεις φάει 10 δίπιτα δλδ!

Senior Member
    Μα και να προσπαθήσεις, πέντε κιλά δε μπαίνουν σε μία μέρα. Καιρός να αλλάξω την καταραμένη. Θα της δώσω μία κλωτσιά ξεγυρισμένη, για να εκτονωθώ για τα φαρμάκια που με πότισε κατά καιρούς.
    Σε αυτή τη συγκεκριμένη πρωτοζυγίστηκα στα 68 κιλά και μου έδειξε μέχρι και 99. Τη θέλει την κλωτσιά της, δεν τη θέλει?
    Και μη τολμήσετε ούτε να το σκεφτείτε πως την κλωτσιά τη θέλω εγώ!! Το καλό που σας θέλω! χαχαχαχα!!

Senior Member
    Αλλαξε ζυγαρια και θα ειναι ολα οκ πιστευω.

Senior Member
    Α, και είναι και κακιά. Η πιο κακιά που έχω γνωρίσει ως τώρα. Σε άλλες, επίσης ηλεκτρονικές ζυγαριές δείχνω μέχρι και τέσσερα κιλά ελαφρύτερη.

Senior Member
    petallouditsaa μπραβο, βλέπω ήδη έχεις κανει πολύ δρόμο...!!! Συγχαρητηρια, αντε να με παρασυρεις και μενα στο κατεβασμα...

Originally posted by Ava
    Η τρέλα της ζυγαριάς σε όλο της το μεγαλείο!
    Προχθές στα 86 κιλά.
    Χθες ξέφυγα λιγάκι, όχι κάτι φοβερό, και αποφασίζω να ζυγιστώ το βράδυ. Δεν θα το πιστέψετε! 91,2 κιλά!!! Δεν έκλεισα μάτι και λίγα λέω. Όλο είχα στο μυαλό μου ότι όχι, δε γίνονται αυτά τα πράγματα, δε μπορεί κάποιος σε ώρες ουσιαστικά να βάζει πέντε κιλά.
    Σήμερα 88,4 κιλά. Τι στο καλό συμβαίνει? Τι άθλια παιχνίδια μου κάνει η %^&*%*ζυγαριά?
    Αύριο αν είμαι 85 κιλά θα φταίω εγώ? Αν είμαι 102? Μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξω ζυγαριά, γιατί αυτά είναι παλαβά πράγματα και δυστυχώς με επηρρεάζουν.
    Τα γράφω αυτά για να μη μου στενοχωριέστε όταν η ζυγαριά σας παίζει άσχημα παιχνίδια.
    1ON ΑΛΛΑΞΕ ΖΥΓΑΡΙΑ
    2ΟΝ ΖΥΓΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΤΑΝ ΧΥΠΝΑΜΕ, ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΡΟΥΧΑ
    3ΟΝ ΖΥΓΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!!!!!

Senior Member
    Originally posted by salvage

Eνδιαφερουσα αποψη στο Καθημερινο ζυγισμα

Originally posted by penelope1985
    Originally posted by salvage

Eνδιαφερουσα αποψη στο Καθημερινο ζυγισμα
    Ναι, εκφράζει και τη διαφωνία μου με το συγκεκριμένο τόπικ :P

Senior Member
    Το να μη ζυγίζεσαι κάθε μέρα είναι δύσκολο. Θέλεις να δεις τα αποτελέσματα της πείνας σου. Ίσως όμως να μην είναι ότι καλύτερο για την ψυχολογία. Παθαίνεις εμμονή.

Senior Member
    Εγώ όταν έχω μέρες να ζυγιστω φοβάμαι να ανέβω. Προετοιμαζομαι πρώτα ψυχολογικά κ παίρνω βαθιές ανάσες.

nifitsa σε ευχαριστω πολυ!

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Το να μη ζυγίζεσαι κάθε μέρα είναι δύσκολο. Θέλεις να δεις τα αποτελέσματα της πείνας σου. Ίσως όμως να μην είναι ότι καλύτερο για την ψυχολογία. Παθαίνεις εμμονή.
    δε με νοιάζει, προτιμώ την εμμονή μου, και τη μικροχαρά του να χάσω 100,200,300 γρμ. κ.ο.κ, παρά να ανέβω σε μια εβδομάδα και να την τηρώ ακίνητη!!! :P
    να τα εκεφαλικά μετά,,, χα χα

Senior Member
    Ναι betty βασικα συμφωνω.Χειροτερα θα φρικαρω και θα τα παρατησω αν μετα απο μια εβδομαδα διαιτας δω πχ οτι εχω κολλησει.