ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 550 FirstFirst ... 715161718192767117517 ... LastLast
Results 241 to 255 of 8244
    Senior Member
    -500 σήμερα, 75.500!

Senior Member

67,1 -900 γρ. Αντε γιατι εχω βαρεθει να βλεπω 67 μπροστα.

Senior Member
    Originally posted by murcielago
    Καλημέρα σε όλους!!

Bomo μου, bomo μου σ' έφτασα στα κιλά (κοιτούσα το τίκερ σου γιατί ξεκινήσαμε περίπου από τα ίδια)- άντε να δούμε ποια θα γίνει πρώτη διψήφια να τραβήξει και την άλλη στην κατηφόρα!!

Υ.Γ. Η φτέρνα μου είναι κάπως καλύτερα τώρα που ελάφρυνα έστω και λίγο και φυσικά με το αντιφλεγμονώδες κάθε μέρα απαραιτήτως
    τα ζώα μου αργά όπως πάντα εγώ...3 μέρες μετά απαντάω! άργησα αλλά να μαι! λοιπόν φιλενάδα, το διψήφιο το πιασα,άντε και στα δικά σου!! κατηφόρα μπροστά, κρατήηηηησουουου!!!!!

αυτό με το υπερβολικό ποδαράτο το κάνω και γω, με πιάνει η μανία και τον πρώτο καιρό ξεπατώνομαι στο περπάτημα.. για την γυμναστική που ρωτάς κάνω μία ώρα κάθε μέρα γρήγορο αερόβιο περπάτημα, και κανα δίωρο περπατάω στις καθημερινές μου δραστηριότητες δηλ.έκοψα αυτοκίνητα και λεωφορεία και πηγαινοέρχομαι στη δουλειά με τα πόδια. Δεν είναι και τίποτα σπουδαίο αλλά για ανθρώπους με τόσα κιλά όπως εμείς πραγματικά έχει αποτέλεσμα. αν ήμουν 60 κιλά και ήθελα να γίνω 55 αμφιβάλω αν θα είχα αποτέλεσμα! και ναι κυρίες και κύριοι βρήκα έναν ακόμα λόγο να είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι που είμαστε χοντρούληδες: μπορούμε και χάνουμε κιλά!! αν ήμουν πιο αδύνατη δεν θα έχανα, τώρα όμως μπορώ και χάνω αρκετά, χε χε!! τί σκαρφίζεται ο άνθρωπος για να επιβιώνει...μεγαλείο το ανθρώπινο μυαλό....!

Senior Member
    τίποτα στα ίδια, 75,5

Senior Member
    Originally posted by BettyG
    τίποτα στα ίδια, 75,5
    βρε μπετυ γιατι ζυγιιζεσαι βραδυ? Ζυγισου πρωι να δεις το κανονικο σ βαρος

Senior Member
    Το πρωί ζυγίζομαι φίλη μου, αλλά συνήθως δεν προλαβαίνω να μπώ, και το γράφω το βράδυ

Senior Member
    -900 σημερα, αποψε εφαγα περιεργα (πατατες τηγανιτες κ τα συναφη) αντε να δω αυριο τι θα δειξει

Senior Member

-300 66,8

Senior Member
    καλημερα καλημερα σε όλους!!!!
    σημερα πρωινο ζυγισμα στα 85,5!!!!!!!!!! μισο κιλακι εμεινε, λετε να το χασω σε 5 μερες....??????? νιωθω παρα πολυ καλα γενικα!!!!! και αν και αδιαθετη, η κοιλια ειναι πλακα!!!!!!!!! τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by mtsek85
    καλημερα καλημερα σε όλους!!!!
    σημερα πρωινο ζυγισμα στα 85,5!!!!!!!!!! μισο κιλακι εμεινε, λετε να το χασω σε 5 μερες....??????? νιωθω παρα πολυ καλα γενικα!!!!! και αν και αδιαθετη, η κοιλια ειναι πλακα!!!!!!!!! τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    καλέ τί είναι μισό κιλάκι για 5 μέρες;;;; σίγουρα θα το χάσεις! εγώ σου έχω και τα πυροτεχνήματα έτοιμα!!!!

Senior Member
    μακαρι μπομο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!! !

ειναι ο πρωτος στοχοςςςςςςςςςς Πασχα στα 85!!!!!!!!!!!!!!!!!

Member
    57 σήμερα τελευταία μέρα περιόδου. Να ξαναδώ το 56 που το έχασα τόσο γρήγορα ως το Πάσχα τουλάχιστον...
    mtsek85, τα πας πολυ πολυ καλά τελευταία. Ξεκίνησες τα lipotox? Σκέφτομαι κι εγώ μήπως τα πάρω μετά το Πάσχα μπας και προχωρήσω λίγο πιο γρήγορα...

Senior Member
    οχι δε τα εχω ξεκινησει ακομα...
    ακολουθω τη διατροφη μου... βασικα την τελευταια βδομαδα δεν κανω σωστη διατροφη γιατι νηστευω... απο την αλλη ειμαι αδιαθετη και με πιανουν τρελες ορεξεις...
    αλλα μαλλον αρχισε ο οργανισμος μου να χανει επιτελους!!!!!!!!

αν συνεχισει ετσι, δε θα τα παρω τελικα τα lipotox, μην επιβαρινω τον οργανισμο μου αδικα...!

το μονο που πηρα, ειναι μια κρεμα συσφιξης που τη χρησιμοποιω απο χθες και απο την εμπιρια μου εχω δει να κανει καλη δουλιτσα

Senior Member
    αχ κ εγω θέλω να χάσω ένα κιλάκι μεχρι τη Κυριακή αλλα το βλέπω πολύ δύσκολο!! :-(

μπράβο σας που μπορείτε και κρατάτε τη διαίτα ενω νηστεύετε!

Senior Member
    ε οσο μπορουμε..... ουφ!!!!!