ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 70
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 70 of 550 FirstFirst ... 2060686970717280120170 ... LastLast
Results 1,036 to 1,050 of 8244
    Senior Member
    Κι εγώ αυτό έχω ακούσει Πενέλοπε, οτι όταν γυμνάζεσαι νηστικός ειδικα το πρωί ενεργοποιείται ο μεταβολισμός και καίει περισσότερο.
    δεν είμαι και σίγουρη όμως...

Junior Member
    πριν 2 μέρες ήμουν 95, το πρωι που ζυγίστηκα ήμουν 93.8

Senior Member
    Originally posted by tidekpe
    Ki εγώ Μπέτι...σταθερή αν και εχτές έφαγα...και κρέας με μακαρόνια και παγωτάκι....εμ, τι να έκανα;;;;
    Βέβαια, η διαφορά μας είναι ότι εγώ κόλλησα με το που άρχισα ενώ εσύ έχεις και μια τέτοια απώλεια...και φαντάσου ότι παίρνω και λιποτόξ χάπια...τρομάρα μου! Αλλά εντάξει η στραβή έγινε χτες, σήμερα επανέρχομαι και κουράγιο μας!
    καλά εκανες και έφαγες κάτι παραπάνω, γιατί εγώ που δεν έφαγα παραπάνω τι κατάλαβα?
    ας περιμένουμε να δούμε...

maraua μπράβο σου, καλή συνέχεια

Senior Member
    δε ξερω απλα μου το χουν πει για καλύτερα.καθώς επίσης οτι μετα τα πρωτα 20 λεπτά αρχίζει να καιγεται το λίπος.

Senior Member
    εγω νομιζω οτι περα απο τις καυσεις το στομαχι δεν πρεπει να ειναι τελειως αδειο οταν γυμναζεσαι...

Senior Member
    ναι Σέμι έτσι ξέρω κι εγώ , ειδικά το τελευταίο , στα πρώτα 20 λεπτά καίγονται υδατάνθρακες και μετά το λίπος, έτσι λέγεται.

Senior Member
    τι να σου πω βρε Πενέλοπε, μπορεί να έχεις δίκιο, ....

Senior Member
    ενταξει εννοειται πως αν νοιωσεις αδυναμια σταματας.απλα εγω σημερα ενοιωσα πολύ καλα κ αφου μπορεσα εκανα νηστική.αλλες φορες κανω απογευμα πχ.οποτε κ να κανεις καλο ειναι παντως!

Senior Member
    Originally posted by semie
    βασικα ισως κολλαω που κ που επειδη δεν επισκεπτομαι συχνα την τουαλετα..τι προβλημα κ αυτο!!!!!
    Join the club....:/

Senior Member
    κορίτσια ακτινίδια και ξερά δαμάσκηνα δε σας κάνουν τίποτα? εγώ το έχω λύσει το πρόβλημα με αυτά.

Junior Member
    Originally posted by BettyG
    Κι εγώ αυτό έχω ακούσει Πενέλοπε, οτι όταν γυμνάζεσαι νηστικός ειδικα το πρωί ενεργοποιείται ο μεταβολισμός και καίει περισσότερο.
    http://www.insurancedaily.gr/blog/?p=4217

δε ξέρω αν επιτρέπεται να βάλω την διεύθυνση κάποιου site εδώ αλλά το βρήκα πολύ ενδιαφέρον το άρθρο και ηθελα να το μοιραστώ μαζί σας.

Επίσεις διαβασα κι αυτό σε ένα άλλο site. όταν είσαι νηστικός και κάνεις γυμναστική, η κάποια εργασία γενικά καταπιέζεις το γλυκογόνο-ζάχαρο, άρα έχεις κίνδυνο να πάθεις υπογλυκαιμία. σε έναν νορμάλ άνθρωπο αυτό μπορεί να προκαλέσει λιποθυμία.

Senior Member
    εμενα δε μου κανουν τπτ.βασικα τρωω τα φρουτακια μου,τρωω τις σαλατες μου,.το λαδακι μου αλλα τζιφος!κ ειναι πολύ σπαστικο γιατι μερικες μερες ειμαι φουσκωμενη μονο απ αυτο.κ το εχω απο μικρη το προβλημα

Senior Member
    κορίτσια ακτινίδια και ξερά δαμάσκηνα δε σας κάνουν τίποτα? εγώ το έχω λύσει το πρόβλημα με αυτά.
    Τρωω καθημερινα δαμασκηνα καλιφορνιας 2-3 μικρα.Και αφεψηματα, και ολικης αλεσης τροφιμα, και ακτινιδια και πολυ νερο και και...Εχω σηκωσει τα χερια ψηλα.Παραδοξως βεβαια ειμαι ικανοποιημενη απο την απωλεια κιλων μου.

Senior Member
    Originally posted by maraua
    http://www.insurancedaily.gr/blog/?p=4217

δε ξέρω αν επιτρέπεται να βάλω την διεύθυνση κάποιου site εδώ αλλά το βρήκα πολύ ενδιαφέρον το άρθρο και ηθελα να το μοιραστώ μαζί σας.

Επίσεις διαβασα κι αυτό σε ένα άλλο site. όταν είσαι νηστικός και κάνεις γυμναστική, η κάποια εργασία γενικά καταπιέζεις το γλυκογόνο-ζάχαρο, άρα έχεις κίνδυνο να πάθεις υπογλυκαιμία. σε έναν νορμάλ άνθρωπο αυτό μπορεί να προκαλέσει λιποθυμία.
    σ ευχαριστουμε πολύ!ειδα παρακατω κ ενα τίτλο που λεει αν παχαινουμε αν τρωμε αργα το βραδυ,μπορεις να το βαλεις κ αυτο?γιατι δε μπορεσα να το βρω!

Junior Member
    Επίσεις μια κουπα τσαι την ημέρα από φύλλα αλεξανδρεια κάνει πολύ καλό.. Όποιος θέλει πάει σε φαρμακείο και το ζητάει.