ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 112
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 112 of 550 FirstFirst ... 1262102110111112113114122162212 ... LastLast
Results 1,666 to 1,680 of 8244
    Senior Member
    ναι ναι!ανυπομονω να ζυγιστω αυριο!ελπιζω να με δειξει πιο κατω!

ναι το κοριτσακι μας ( Constance) εχει γεννεθλια!το εγραψα στο "ημερολογιο μου"..χρονια πολλά!!!

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    μπραβο λουκουμακι συντομα 9 ευχομαι κ ας ειναι 99! μολις δεις διψηφιο θα νιωσεις ανακουφιση!
    σεμι ολα γινονται ειδες! ειδικα με την περιοδο...
    Πενου οχι αλλα ειναι καλο κινητρο για να αδυνατισω κι αλλο
    Κονστανς χρονια πολλα! ειπε η σεμι εχεις γενεθλιαααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααα
    ΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΝΣΤΑΝς ΜΑς
    Μπετυ ειδες που σου εδειξα οτι ησουν το μαρτη 10 κιλα πανω>?
    ψαξε δες καπου στην πρωτη σελιδα εδω, θα παθεις πλακα! κ θα ανεβεις πολυ πολυ!

ναι bad μου σε καταλαβαινω γιατι και εγω το ιδιο κινητρο εχω... λεω ας τα χασω οσο προλαβαινω γιατι μετα θα παρω και αλλα και αντε να μαζευτω....

Senior Member
    αυτο ακριβως Πενου!
    με φοβαμαι πολυ στο θεμα εγγυμοσυνη πως θα αντιδρασω σχετικα με το φαγητο...
    βεβαια παιζει κ να ειμαι στυλακι απο φοβο μη παρω κιλα κ γινω οπως πριν, κ απο θεμα υγιεας του μωρου...
    αλλα ας εχω περιθωριο για 15 κιλα για καλο κ για κακο...
    χωρις να ξεπερασω τα 90 που ηταν ο εφιαλτης μου...

Senior Member
    μπραβο λουκουμακι συντομα 9 ευχομαι κ ας ειναι 99! μολις δεις διψηφιο θα νιωσεις ανακουφιση!
    σεμι ολα γινονται ειδες! ειδικα με την περιοδο...
    Πενου οχι αλλα ειναι καλο κινητρο για να αδυνατισω κι αλλο
    Κονστανς χρονια πολλα! ειπε η σεμι εχεις γενεθλιαααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααα
    ΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΝΣΤΑΝς ΜΑς
    Μπετυ ειδες που σου εδειξα οτι ησουν το μαρτη 10 κιλα πανω>?
    ψαξε δες καπου στην πρωτη σελιδα εδω, θα παθεις πλακα! κ θα ανεβεις πολυ πολυ!
    Σε ευχαριστω παρα πολυ να εισαι καλα badgirl!χιχιχι εχω γενεθλια και νομιζω το καλυτερο που εχω να κανω ειναι να σβησω ψηφιακα κερακια σε virtual τουρτα εδω στο φορουμ.Ειναι διαιτης.lol

Senior Member
    χαχαχαχα μακαρι ναταν κ βιρτουαλ οσα εφαγα δηθεν λογω επετειου σημερα...
    νομιζω οτι ακομα κ ξυπνια να μεινω ισως να μην χωνεψω...
    παντως μπορεις να φας ο,τι θελησεις, αν δε σου κανει κλικ αστο,
    παντως να ξερεις οτι πλεον μπορεις.
    ξερω σε τι φαση εισαι...ειναι ωραια η φαση "νιωθω βραχος δε με νικαει τιποτα"
    σου ευχομαι να μεινεις σε αυτη γιαπαντα, κ οχι μονο στον τομεα διαιτα!

Senior Member
    Ειμαι οντως σε αυτη τη φαση.Αλλα ξερεις τι εχω διαβασει?Καθε εξαρτημενος περναει απο μια φαση που λεγεται pink cloud που νομιζει οτι εχει βρει το κλειδι και εχει τελειωσει με την εξαρτηση του.Αφου βλεπω γλυκα και δεν νιωθω τα σαλια να τρεχουν και αδιαφορω κιολας.Περναω σιγουρα pink cloud, να με δω σε βαθος χρονου τι θα κανω.:P
    Ασε και μαυτες τις επετειους γενεθλια, γιορτες, χριστουγεννα πρωτοχρονιες κλπ ε δεν εχει μεινει και μερα που να μην "πρεπει" να φαμε παραπανω.Πρεπει να καταργηθουν.:P

Senior Member
    σου ευχομαι το πινκ κλαουντ να κρατησει για παντα :P

Senior Member
    Μακαριιιιι!:P

Senior Member
    Originally posted by Constance
    Ειμαι οντως σε αυτη τη φαση.Αλλα ξερεις τι εχω διαβασει?Καθε εξαρτημενος περναει απο μια φαση που λεγεται pink cloud που νομιζει οτι εχει βρει το κλειδι και εχει τελειωσει με την εξαρτηση του.
    xaxaxaxa που το διαβασες μπας κ λεει πως θα ξαναμπω σαυτη την φαση κ θα μεινω για παντααααααααααααααααααααα ααααααααα???????????????????????????????? ???????????????????
    οχι τιποτε αλλο οσο εισαι μεσα σε συννεφο δε σε εμπιστευομαι δεσποινις χαχαχαχαχα
    θελω να το διαβασω η ιδια!

Senior Member

xaxaxaxa που το διαβασες μπας κ λεει πως θα ξαναμπω σαυτη την φαση κ θα μεινω για παντααααααααααααααααααααα ααααααααα???????????????????????????????? ???????????????????
    οχι τιποτε αλλο οσο εισαι μεσα σε συννεφο δε σε εμπιστευομαι δεσποινις χαχαχαχαχα
    θελω να το διαβασω η ιδια!
    Σε περιοδικο παλια το ειχα διαβασει που μιλαγε ομως για καταχρησεις τυπου ποτο/τσιγαρο και τετοια.Αλλα πιστευω οτι και η ζαχαρη ειναι εξαρτησαρα.:P Δεν ελεγε πως να μεινεις για παντα εκει.Βασικα ελεγε οτι ειναι πρακτικως αδυνατο να μεινεις στο pink cloud για παντα.Καποια στιγμη θα υπαρξει παλι ο κινδυνος της κατρακυλας κι εκει πρεπει να προσεξεις.χαχαχα ελα ντε!

Senior Member
    ναι οντως αυτο μου τοπε ο διαιτολογος για τα κιλα που ειμαι τωρα
    (ειναι τα κιλα αμεσως μετα αυτο το συννεφο...)
    επισης αυτο με το τσιγαρο ισχυει...
    το προβλημα δεν ειναι να το κοψεις αλλα να προστατευτεις απο το να το ξαναρχισεις...
    ασε εχω κ αυτο μεσα σταλλα...πως να μην καπνισω...κ να πω οτι θελω δε θελω...απλα ειναι η δυναμη της κωλοσυνηθειας.

Κ σχετικα με τη ζαχαρη, θα περασεις φαση που θα τρως κ θα σου φαινεται χαλια καθετι γλυκο...
    δυστηχως δεν κραταει για πολυ αυτο,
    (στο χερι σου ειναι να το κρατησεις βεβαια)
    μετα ειναι το σταδιο "μπορω να τρωω ενα γλυκο που κ που"
    μετα ειναι το σταδιο "μπορω να ΜΗΝ τρωω ενα γλυκο που κ που "
    κ σου μιλαει φαν του αλμυρου...σκεψου!

Senior Member
    καλημερες!
    σημερα στα 81.. αλλα δεν αλλαζω τικερακι, ξερω πως ειναι λογω των ημερων...!

Senior Member
    καλημέρα σε όλα τα κουκλάκια εδώ μέσα. χαίρομαι τόσο πολύ με τις απώλειές σας σα να είναι δικές μου και βάλε...αχ αυτό το συναίσθημα! αύριο έχω ζύγισμα μετά από τετραήμερο πρωτεινών. αυτό που μου είπε η μπετυ, όχι άμυλα και από φρούτα πορτοκάλια ακτινίδια και φράουλες. χωρίς να έχω ζυγιστεί πάντως, απ'όσο βλέπω το ρουχαλάκι μου, σαν να ξεφούσκωσα βρε παιδιά λίγο..πώς γίνεται να βλέπω διαφορά σε τρεις μέρες;; περίεργα πράγματα, ή εμένα κάνουν πουλάκια τα μάτια μου (σε συνεργασία με τα ρούχα μου) ή όντως έχω ξεφουσκώσει.αύριο θα σας πω τα νέα μου! και δεν μου λέτε σύντροφοι, τώρα πώς επανέρχομαι στα άμυλα; σιγά σιγά πρέπει ή δεν πειράζει να φάω κανονικά τις 3-4 μεριδούλες που αντιστοιχούν στην ημέρα; περιμένω τα φώτα σας..

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια. Happy birthday to you, Happy birthday to you, happy biiiiiiiiiiiiiirthday Constaaaaance!!! Χρόνια πολλά καλή μου, να σε χαίρονται όολοι όσοι σ'αγαπάνε και να είσαι πάντα ευτυχισμένη!! Ααα και να χαρούμε και τα 2 τελευταία χρόνια των 20's μας έτσι;; Μέχρι και τη τελευταία μέρα!!
    Λοιπόν τα σημερινά μου.. -500γρ, η ζυγαριά έχει ανοίξει άσχημο παιχνίδι και δεν την εμπιστεύομαι..οπότε δεν το παίρνω της μετρητής, θα περιμένω. Από 109,3 σε 108,8..
    Για να δούμε αύριο..

Senior Member
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!και πραγματι ειναι μια τελεια μερα...μετα απο ενα μηνα απογοητευσης και κολληματος ειδα το πολυποθητο 6αρακι!!!69.5 βεβαια αλλα... 60 + ποτε ξανα δεν 8ελω να δω το 7 μπροστα..ποτε ποτε ποτε!!!πηνελοπη και ολεςοι υπολλοιπες...σσυγχαρητηρια. ..βλεπω εχετε μπει σε μια σειρα και οι απωλιες αυξανονται!!!πηνελοπη εισαι το ειδαλμα μου....ιδια κιλα πανω κατω ε???αντε να φτασω να πω και τα δικα σου νεα!!