ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 142
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 142 of 550 FirstFirst ... 4292132140141142143144152192242 ... LastLast
Results 2,116 to 2,130 of 8244
    Senior Member
    Originally posted by pennou
    ποια σος ομως???Εχει???
    όχι δεν λέει ποια σως, προφανώς εννοεί το ελαιόλαδο τα 35 γρμ. που γράφουν στο σάιτ, το διευκρινίζει οτι από εκεί πηρε κι αυτός τα στοιχεία δεν είναι δική του η εκτίμηση

Senior Member
    παιδια η mama's δεν μπορει να εχει σως... και ουτε το λαδι ειναι σως...

Senior Member
    68.5!!!!

Senior Member
    Σανελακι που εισαι τοσο καιρο?

Senior Member
    Originally posted by penelope1985
    παιδια η mama's δεν μπορει να εχει σως... και ουτε το λαδι ειναι σως...
    τι να σου πω ο τύπος το λέει έτσι, μάλλον από το σαιτ των goodies είναι το πρόβλημα, κάπου υπάρχει το λάθος κατα λάθος η εξεπίτηδες, αυτός απλά το αντέγραψε το διευκρινίζει στο blog του

Senior Member
    Καλημερα κοριτσια μου!Μπραβο για τις απωλειες σας.
    Σημερα με εδειξε -400.Χαλαλι οι 5 μερες κολληματος.:P

Senior Member
    Λοιπον το ελεγξα και στο site των Goodys. Λεει 764 θερμιδες και δεν υπαρχει καμια περιπτωση τα ιδια τα Goodys να εχουν γραψει περισσοτερες θερμιδες απο οσες εχει... παντως τα 35 γρ λαδι ακομα και παρθενο ελαιολαδο ειναι 303 θερμιδες μονο το λαδι.... αν βαλεις και το ποσο παξιμαδι παιζει... και την λιγη φετα η οποια εχει 400 θερμιδες στα 100 γραμμαρια, οποτε στην μεριδα των 30 125 περιπου θεωρω τις 764 θερμιδες παρα πολυ λογικες...

Παρεπιπτοντως εχω 2 χρονια να φαω στα Goodys και δεν ειχα κοιταξει ποτε το σαιτ τους αλλα νομιζω οτι εχουν την πιο αναλυτικη σελιδα διατροφικων πληροφοριων που εχω δει ποτε... και εχω δει πολλες τωρα τελευταια...

Senior Member
    Toσο εχει παιδια.Την εχω παρει παλια αυτη τη σαλατα και οντως φαινοταν οτι ειναι τουρμπο απο θερμιδες.Και εχει τοσο γιατι θεωρειται διπλη μεριδα ολο αυτο προφανως.Αμα φας τη μιση εισαι οκ αλλα ολοκληρη σαλατα ειναι για 2 ατομα.Προσωπικα αν ειναι να παρω σαλατα εξω προτιμω τα everest που εχουν επιλογη να βαλεις εσυ οτι θελεις μεσα και δε σου πασαρουν ετοιμες με 100 λαδια και σαλτσες μεσα.Δεν ειναι ολες οι σαλατες για διαιτα, πχ η σαλατα του σεφ ειναι ακομα χειροτερη με ολα αυτα τα τυρια και τη σως απο πανω.

Senior Member
    Ακριβως! Η σαλατα απ'εξω δεν ειναι για διαιτα... Ειναι ενα μεγαλο γευμα με πολλες θερμιδες... παραπανω απο αν βγεις εξω και φας μια μπριζολα ας πουμε... το θεμα ειναι να τα τρωμε αυτα οποτε τα θελουμε και μετα να μην τρελενομαστε οταν οι θερμιδες ειναι πολλες... συνεχιζουμε την επομενη μερα κανονικοτατα...

Senior Member
    Originally posted by Constance
    Toσο εχει παιδια.Την εχω παρει παλια αυτη τη σαλατα και οντως φαινοταν οτι ειναι τουρμπο απο θερμιδες.Και εχει τοσο γιατι θεωρειται διπλη μεριδα ολο αυτο προφανως.Αμα φας τη μιση εισαι οκ αλλα ολοκληρη σαλατα ειναι για 2 ατομα.Προσωπικα αν ειναι να παρω σαλατα εξω προτιμω τα everest που εχουν επιλογη να βαλεις εσυ οτι θελεις μεσα και δε σου πασαρουν ετοιμες με 100 λαδια και σαλτσες μεσα.Δεν ειναι ολες οι σαλατες για διαιτα, πχ η σαλατα του σεφ ειναι ακομα χειροτερη με ολα αυτα τα τυρια και τη σως απο πανω.
    άλλο αυτό και άλλο αν είναι διπλή, η Πεννου είπε οτι ήταν κάτι ξερά παξημάδια σχεδόν χωρις λάδι, και η φέτα ελάχιστη, εγώ δε την είδα και σίγουρα αν λένε αλήθεια για τα 35γρμ. λάδι είναι 300 θερμίδες μόνο αυτο,

Senior Member
    οταν τρωω σπίτι, τουλαχιστον 6 στις 10 φορές ετοιμάζω σαλάτα. Οταν ειναι να φάω εξω, πάλι σαλάτα θα πάρω?ασε που δε μου αρεσουν πάντα οι συνδυασμοί τους... αλλα οντως στα εβερεστ βολευει αυτο το συστημα, το μόνο που ειναι ακριβα για καθε μερα.. παντως ειδικα τα κοριτσια που δουλευετε, οι σαλατες σε ταπερακι ειναι πρακτικη λύση για το γραφειο. δε θελουν ουτε ζεσταμα οπως κάποιο μαγειρευτο. μονο να βαζετε το ντρεσιν σε ξεχωριστο βαζακι, για να μην λιωσουν τα μαρουλια.

Senior Member
    γεια σου πηνελοπακι και σε ολα τα κοριτσακια μου..! σας διαβαζω καθε μερα αλλα λογω εξεταστικης δεν προλαβαινω να γραφω..παρολα αυτα χαρηκα τοσο σημερα που δεν μπορουσα να κανω αλλιως!!!συγχαρητηρια σε ολες που πλησιαζεται και κοντευετε τους στοχουσ σας αλλα και σε οσες και οσους πηρατε το κουραγιο να αρχισετε μια προσπα8εια!!!

Senior Member
    αυτο δεν το λενε τα Goodys. Μια κουταλια λαδι (15γρ) ειναι 130 θερμιδες. Και αυτο που λεει η Constance ειναι οτι γενικως οι σαλατες ειναι για νατις φανε παραπανω απο ενας ανθρωποι. Οι ποσοτητες ειναι αρκετα μεγαλες ωστε καποιος να εχει χορτασει στην μιση. Χτες ας πουμε π πηρα την σαλατα απο το σουβλατζιδικο στα μισα σταματησα να την τρωω... ηταν παρα πολυ... σε φουσκωνε...

Senior Member
    ισως το κανανε απο τσιγκουνια δεν ξερο...απλα πιστεψτε με η σαλατα που κανω σπιτι και ειναι παρομοια μου βγαινει στις μισες θερμιδες...και δεν ειχε κατι το πολυ να φανταστειτε το πιατο ηταν στεγνο οταν το αδειασα...τι να πω...ας ειναι οσο ειναι...ενα ειναι το θεμα οτι δεν την ξαναπαιρνω....

Senior Member
    Σανελάκι μπράβο τα πας καταπληκτικά! καλή επιτυχία στην εξεταστική σου!!