ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 221
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 221 of 550 FirstFirst ... 121171211219220221222223231271321 ... LastLast
Results 3,301 to 3,315 of 8244
    Senior Member
    Originally posted by karamela
    σιγα μην αδυνατισει κανεις στις διακοπες, κακα τα ψεμματα οταν πας καπου δεν θα δοκιμασεις τα τοπικα φαγητα και γλυκα?
    θα πας Αραχωβα δεν θα φας φορμαελα
    Σαντορινη αυτα που κανουν με την φαβα?
    Αίγινα αυτα που φτιαχνουν με το φιστικι τους τα φαγητα και τα γλυκα
    αν ειναι δυνατον
    Η λέξη κλειδί στο μήνυμά σου είναι το "δοκιμάσεις". Αν δοκιμάσεις, δηλαδή φας μια μερίδα κανονική από όλα αυτά που λες, αποκλείεται να παχύνεις. Βρήκες τώρα άνθρωπο που δεν θα φάει φορμαέλα ή φάβα!

Senior Member
    Originally posted by penelope1985
    Originally posted by loukoumaki
    καλημερα! τι κανετε???? χαθηκα, αλλα σας παρακολουθω καθημερινα, ειπα να μην ξαναγραψω εως οτου δω διψηφιο γιατι μου την ειχε δωσει παρα πολυ! και επιτελους σημερα, εστω 99.9 το ειδα!!! τι κανετε ολοι? η καθοδος συνεχιζεται βλεπω, μπραβο σε ολες! αν και εδω που τα λεμε, δυσκολη εποχη για διαιτες. παρ' ολα αυτα... συνεχιζουμε!!!!!!!!!!

μπραβο ρε λουκουμακι. την κουβεντα σ ειχαμε χτες με την d3w και την Constance! Σε θαυμαζουμε!
    σωπα ρε? δε φταρνιζομουνα παντως χαχαχα! αχ ζηλευω, θα 'θελα κι εγω να βρισκομασταν!! παντως, αξια θαυμασμου εισαι εσυ, μπραβο βρε θηριο!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by loukoumaki
    καλημερα! τι κανετε???? χαθηκα, αλλα σας παρακολουθω καθημερινα, ειπα να μην ξαναγραψω εως οτου δω διψηφιο γιατι μου την ειχε δωσει παρα πολυ! και επιτελους σημερα, εστω 99.9 το ειδα!!! τι κανετε ολοι? η καθοδος συνεχιζεται βλεπω, μπραβο σε ολες! αν και εδω που τα λεμε, δυσκολη εποχη για διαιτες. παρ' ολα αυτα... συνεχιζουμε!!!!!!!!!!
    Nα και τα ευχαριστα!Κι οτι σκεφτομουν χθες, τι κανεις loukoumaki.Μπραβο για το διψηφιο!!!!!

Senior Member
    Πρώτος μεγάλος στοχος επετεύχθη! 65 κιλά σήμερα....

Τώρα διακοπές σύντομα, και από Σεπτέμβρη βουρ για τα τελευταία 5 κιλά

Senior Member
    Originally posted by sasa14
    χαχαχαχαχα
    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ...
    σε μερικούε παίζει αυτό ..δλδ. στην καθημερινότηατ ειναι και καθιστικη η ζωή και έχεις ένα ωράριο στο φαγητό και μόνο ότι αλλάζεις ωράριο, ότι δεν σκέφτεσαι τι να φάω τώρα και δεν τρώς στις 4 φρούτο στις 8 βραδινό μερικούς τους βοηθάει !!
    Όντως, τώρα που το λες αυτό, πολύ λογικό. Στις διακοπές σκέφτομαι το φαγητό μόνο την ώρα που πεινάω.
    Originally posted by sasa14εννοείται στρατηγέ!!
    Γιαβόλ!

Senior Member
    σ' ευχαριστω κονστανς μου! εδω ειμαι, δε χαθηκα, ασχετα που δε γραφω, τελευταια ειμαι πολυ πιεσμενη, αλλα ελπιζω να λασκαρω καπως τις επομενες μερες! γενικα ο ιουλιος ηταν δυσκολος μηνας! επισης σκεφτηκα καποια στιγμη να γραψω στο φορουμ αφοτου πιασω διψηφιο, να μην επαναλαμβανομαι δλδ βλεποντας το τριψηφιο και συγχιζομαι χαχαχα! βλεπω κι εσυ τελεια τα πας, η καθοδος σου ειναι θεαματικη! οσο κατεβαινουμε απλα θελει περισσοτερη υπομονη, αλλα βλεποντας οτι χανουμε νομιζω οτι γινομαστε ολο και πιο αποφασιστικες!! εσυ βεβαια εισαι μια ανασα απο το στοχο σου κι αυτο σιγουρα σου δινει περισσοτερη δυναμη!!! ενα μεγαλο μπραβο απο μενα!

Senior Member
    Originally posted by granita
    μα εγω δε πλακωνομαι στο φαι (κ να θελα δε μπορω φουσκωνω αμεσως) απλα δε κανω τπτ ιδιαιτερα κουραστικο,μονο κολυμπαω κ παλι οχι πολυ.αλλα χανω κιλα μονο αν ερωτευτω καποιον στις διακοπες.τοτε ξεχναω κ να φαω ολημερα!
    σωστήηηηη, δεν υπάρχει καλύτερο αδυνατιστικό! χιχιχι

Senior Member
    Κι από μένα μπράβο στο loukoumaki [πολύ λαχταριστό νικ] και τη Betty που έπιασε τον στόχο! Μιλάμε Betty, 1,70 και 65 κιλά πρέπει να είσαι μοντελέ κατάσταση

Senior Member
    Originally posted by papa_justify
    Κι από μένα μπράβο στο loukoumaki [πολύ λαχταριστό νικ] και τη Betty που έπιασε τον στόχο! Μιλάμε Betty, 1,70 και 65 κιλά πρέπει να είσαι μοντελέ κατάσταση
    Σ έυχαριστώ πολύ papa μου, σου εύχομαι κι εσένα να τα πετάξεις με το καλό τα περιττά σου κιλά

Senior Member
    αχ δεν κρατήθηκα και ζυγίστικα.έχω πάρει ένα κιλό απτο προηγούμενο σάββατο και δεν ήταν φουσκομάρες κ κατακράτηση γιατί το έχω ακόμη ζυγίστηκα και είμαι 67,3 ,ααααχ τραγικόοοοοοοο! α και μέτρησα και τισ μπρατσουλάρες μου,παρά τα συνολικά 72 πουσ απσ οι πόντοι είναι ίδιοι.32 και μάλλον αυξήθηκε ο όγκος λόγο του κιλού 32,5.βλέπετε κάποιο παραλογισμό στα γραφόμενά μου????α έχω 10 μέρες για να φύγω διακοπές,πιστεύετε οτι μπορώ να χάσω 1,3 κιλό?????και επίσης πιστεύετε οτι θα έχει λήξει αυτή η απεργίαμε την gasolina?

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    αχ δεν κρατήθηκα και ζυγίστικα.έχω πάρει ένα κιλό απτο προηγούμενο σάββατο και δεν ήταν φουσκομάρες κ κατακράτηση γιατί το έχω ακόμη ζυγίστηκα και είμαι 67,3 ,ααααχ τραγικόοοοοοοο! α και μέτρησα και τισ μπρατσουλάρες μου,παρά τα συνολικά 72 πουσ απσ οι πόντοι είναι ίδιοι.32 και μάλλον αυξήθηκε ο όγκος λόγο του κιλού 32,5.βλέπετε κάποιο παραλογισμό στα γραφόμενά μου????α έχω 10 μέρες για να φύγω διακοπές,πιστεύετε οτι μπορώ να χάσω 1,3 κιλό?????και επίσης πιστεύετε οτι θα έχει λήξει αυτή η απεργίαμε την gasolina?
    Δεν κρατήθηκες;!; ΧΣΣΣΣΑΠ!!! ΧΣΟΥΟΥΠ!!! <--χαστούκι και ανάποδη

Με προκαλείς επανειλημμένα να πάμε κόντρα για μπρατσουλαρίαση. Δεν θα νικήσεις. Σε δέκα μέρες χάνεις ένα κιλό πολύ άνετα άμα προσέξεις μετρίως. Για την απεργία πάλι δεν ξέρω, για τον Πάγκαλο με πέρασες;;;

ΥΓ: Καλημέρα σας

Senior Member
    loukoumaki μου σε ευχαριστω πολυ!Ο Ιουλιος ηταν και για μενα δυσκολος μηνας.Καλα τα παω με τα κιλα, ειμαι ευχαριστημενη αλλα και αγχωμενη για το αν θα τα κρατησω απο δω και περα.Θα δειξει. Κοιτα να ξεκουραστεις και να χαλαρωσεις για να φυγει η πιεση.Καλη συνεχεια στην κατηφορα των κιλων.

bouliana με αυτη την απεργια εχω σηκωσει τα χερια ψηλα.Ουτε και ξερω τι θα γινει.Μακαρι να ξεκαθαρισει συντομα να ξερουμε ολοι τι θα κανουμε...

Senior Member
    αουτσ!ξέχασες να μου τραβήξεις και λίγο το αυτί.καλά θα ζυγιστώ ξανά σε 8 μέρες.αν όχι ,ξύλο!
    μόλις φτάσουμε και οι δύο σε ικανοποιητικά επίπεδα μπρατσουλιού θα κάνουμε δύναμη να δούμε ποια θα κερδίσει.

Senior Member
    Εγώ μίλαγα για περιφέρεια μπρατσουλάρας, αλλά κι έτσι όπως το έθεσες, πάλι μέσα είμαι. Γκρρρρρρ... [πωρώνομαι για προετοιμασία]

Senior Member
    iam gonna kill you larousso!!!ναι ρε και μένα η περιφέρεια με απασχολεί σκασίλα μου για την δύναμη μου.χιχιχιχ