ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 389
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 389 of 550 FirstFirst ... 289339379387388389390391399439489 ... LastLast
Results 5,821 to 5,835 of 8244
    Senior Member
    Παιδια εγω σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παω για τα 52. Σημερα ημουν στα Blanco και δοκιμαζα φορεματα και αν και το ΧS μου ηταν σχεδον μεγαλο (ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ) το σωμα μ ηταν καπως... βεβαια τωρα ειμαι +3 απο το κανονικο βαρος και μολις ειχα φαει... Μπορει αν ξαναγυρισω στα κανονικα να μην εχω θεμα...

Senior Member
    Originally posted by nifitsa
    Πρισπαθω καλη μου constance, ευχομαι το τικερακι μου να φτασει το δικο σου!!! Εσυ ποτε ειχες ξεκινησει;;;
    Ποτε ξεκινησα για τελευταια φορα?Γιατι προσπαθω χρονια να τα χασω.:P Για τελευταια φορα ξεκινησα το περασμενο Πασχα(μετα τα φαγοποτια) οταν ημουν στα 83 και κατι.Μακαρι να τα καταφερεις σε συντομοτερα απο μενα διαστημα γιατι εγω ειχα τρελα σκαμπανευασματα τα τελευταια 5-6 χρονια.

Senior Member
    Καλα Πηνελοπη κι εγω ελεγα μηπως παω και 60-62 αλλα βλεπω ποσο δυσκολευομαι και λεω θα ειναι θαυμα να μεινω και στα 68 σταθερη...

Senior Member
    και εγω xsmall φοραω στα περισσοτερα αλλα στα τζιν τυπου μπερσκα 34 και μου ειναι τιγκααααα

γυρω στα 49-50 θυμαμαι μου αρεσουν τα παντελονια πανω μου...

Senior Member
    Εγω φοραω medium παντως και 38 σε παντελονι.

Senior Member
    Πηνελοπη μια χαρα εισαι μην κανεις υπερβολες!! Constance μπραβο σου αργα βηματα σταθερα και συνειδητοποιημενα! Κουραγιο να εχω να αντεχω!!! Παντως σας ευχαριστω για τη στηριξη, και το κραξιμο που μου ειχατε ριξει οταν εκανα τις χαζοδιαιτες. Προτιμω 1 κιλο το μηνα και μονιμα παρα 6 κιλα το μηνα και μετα να γυριζουν ολα πισω με το παραμικρο και χαλωντας την υγεια μου και το μεταβολισμο μου!

Senior Member
    Constance εσυ εισαι και 1,72 ομως...βεβαια παντα παιζει πολο και ο σωματοτυπος και το %λιπους γιατι εγω και 48 να γινω τα ποδια μου κανονικα θα τα λες,οχι αδυνατα...

Senior Member
    nifitsa ακομα κι εγω που τα εχασα αργα δυσκολευομαι να συντηρηθω, σκεψου να ειχα κανει και χαζοδιαιτες.Θελει υπομονη το πραμα...Εγω αν ολα πανε καλα θα χασω τα υπολοιπα κιλα μου μεχρι τον Ιουνιο.

absolute ναι ειναι και το υψος.Αν και εχω φιλες στο υψος μου που φορανε small επειδη ειναι 57-58 κιλα.Να πω οτι δε θα ηθελα να ειμαι ετσι θα πω ψεμματα, αλλα μαλλον αυτα δεν ειναι για μενα.Το βρισκω πολυ δυσκολο αυτη τη στιγμη να χασω αλλα 10 κιλα.Ας συντηρηθω τουλαχιστον στα 68 να μη χασω οτι εχτισα με τοσο κοπο.

Senior Member
    Πηνελόπη εγω πάντως θεωρώ οτι ημουν τέλεια στα 52 κιλά.ήμουν αδύνατη αλλά όχι "προβληματικα" οποτε πιστευω οτι δε θα φαινεσαι κοκαλιάρα.βεβαια δε σου χρειάζεται να πούμε την αλήθεια αλλα αν το θες για να χεις 1-2 κιλά περιθώριο (για τις δυσκολες μέρες,χιχι) τοτε οκ.

Senior Member
    καλα εννοειται!!!!!!!!!!!!!!συμφωνω μαζι σου!!και εγω το σκεφτομαι μηπως αυξησω λιγακι τις θερμιδες σταδιακα να δω πως θα παει...δηλ κατι σα συντηρηση,να μην ξανανεβω ποτε εκει που ημουνα...

αλλα το φοβαμαι τοσο πολυ ρε γμτ, δεν μου εχει κατσει σχεδον ποτε η συντηρηση...:no:

αμα ξεκινησω να το χαλαω με δερνει η μ@λακια αλυπητα...

Senior Member
    Originally posted by granita
    Πηνελόπη εγω πάντως θεωρώ οτι ημουν τέλεια στα 52 κιλά.ήμουν αδύνατη αλλά όχι "προβληματικα" οποτε πιστευω οτι δε θα φαινεσαι κοκαλιάρα.βεβαια δε σου χρειάζεται να πούμε την αλήθεια αλλα αν το θες για να χεις 1-2 κιλά περιθώριο (για τις δυσκολες μέρες,χιχι) τοτε οκ.

συμφωνω!!!!!!!!:thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    Κι εγω θα ενιωθα σουπερ 10 κιλα κατω τι να λεμε τωρα.Αλλα οποιος θελει τα πολλα χανει κ τα λιγα.Απο το Σεπτεμβρη εχω ξαναπαρει 2 κιλα.15 Σεπτεμβρη ημουν 67,4.Ας ξαναπαω πρωτα εκει και βλεπουμε.

Senior Member
    καλλιο 5 και στο χερι παρα 10 και καρτερι....:bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Senior Member
    Δεν ξερω ρε συ Constance... Δεν ειμαι καν σιγουρη οτι με ενοχλει το σωμα μου σε αυτη τη φαση... Μαλλον η ζωη μου μ'ενοχλει...

Senior Member
    Originally posted by penelope1985
    Δεν ξερω ρε συ Constance... Δεν ειμαι καν σιγουρη οτι με ενοχλει το σωμα μου σε αυτη τη φαση... Μαλλον η ζωη μου μ'ενοχλει...
    Α καλα join the club...