ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ (για οσους το κανουν) - Page 445
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 445 of 550 FirstFirst ... 345395435443444445446447455495545 ... LastLast
Results 6,661 to 6,675 of 8244
    Senior Member
    Originally posted by penelope1985
    Μα και εγω στο ξεχυλωμενο δερμα ανφερομαι και οχι στο αν ειναι χοντρα... Δεν ειναι... Παντως εγω στα μπρατσα που ειχα και το μεγαλυτρερο προβλημα ειδα φοβερη διαφορα με τη γυμναστικη. Εχει μεζεψει το δερμα παρα πολυ και πιστευω μεχρι το καλοκαιρι να εχει μαζεψει κι αλλο...

τοτε αν δεν ειναι χοντρα και ειναι απλα χαλαρα τι να την κανεις τη διαιτα????υπαρχει κινδυνος να χαλαρωσεις κι αλλο!
    αν ειναι ετσι απλα κανε πιο εντατικη ασκηση και οχι διαιτα

Senior Member
    ωραια πολυ καλο αυτο. να εχω ελπιδα κι εγω οτι θα μαζεψει σιγα σιγα, οχι εντελως, και λιγο να μαζεψει ευχαριστημενη θα ειμαι, γιατι προς το παρον μιλαμε για σακουλες που κρεμονται στους προσαγωγους
    (σορρυ για την αθλια περιγραφη..)

Senior Member
    Οχι θελω μια σαφη αποσταση απο τα 55. Δεν γινεται να τρωω κατι και να πηγαινω κατευθειαν +2. Θελω ακομα και στο χειροτερο υπερφαγικο να μην περναω τα 55. Εχω κουραστει με αυτη τη κατασταση...

Senior Member
    α,αλλο αυτο!και φυσικα συμφωνω!και εγω το χειροτερο που θελω ειναι το 50...ε,και φυσικα να μην το πιασω απο σημερα κιολας,αλλα ερχεταιιιιιιιιιιιιιιι....unk:

Senior Member
    Νομιζω γενικως οτι στα 52 το σωμα μου θα ειναι καλυτερο. Ειναι 3 κιλα σε τρεις μηνες και παρα πολυ γυμναστικη...

Senior Member
    Originally posted by click
    ωραια πολυ καλο αυτο. να εχω ελπιδα κι εγω οτι θα μαζεψει σιγα σιγα, οχι εντελως, και λιγο να μαζεψει ευχαριστημενη θα ειμαι, γιατι προς το παρον μιλαμε για σακουλες που κρεμονται στους προσαγωγους

αχ,και εμενα οι προσαγωγοι ειναι γ@μησε τα...και ας εχω χασει μονο 10 κιλα....

πειτε καμια ασκηση περα απο το κλασσικο ανοιγμα των ποδιων αλα ξαπλωτα ή το ανεβοκατεβασμα του κατω ποδιου στα πλαγια(πως τα ειπα ετσι,αλιμονο αν καταλαβε καμια)...
    τιποτα πιο ενδιαφερον??

Senior Member
    Originally posted by penelope1985
    Οχι θελω μια σαφη αποσταση απο τα 55. Δεν γινεται να τρωω κατι και να πηγαινω κατευθειαν +2. Θελω ακομα και στο χειροτερο υπερφαγικο να μην περναω τα 55. Εχω κουραστει με αυτη τη κατασταση...
    μήπως θέλουμε πολλά? μα πενέλοπε το θέμα δεν είναι να είμαστε αδύνατες και να κάνουμε και υπερφαγικά (και γω πολυ θα το'θεα αλλά έτσι είναι σα να μην έχω βαλει μυαλό απο τις βλακείες μου).
    Το θέμα είναι να αντισταθούμε στα υπερφαγικά και να αλλάξουμε τρόπο σκέψης και κατ'επεκταση και πράξης.

Senior Member
    Originally posted by absolute

πειτε καμια ασκηση περα απο το κλασσικο ανοιγμα των ποδιων αλα ξαπλωτα ή το ανεβοκατεβασμα του κατω ποδιου στα πλαγια(πως τα ειπα ετσι,αλιμονο αν καταλαβε καμια)...
    τιποτα πιο ενδιαφερον??
    νομιζω οτι τα "καθισματα" ειναι πολυ καλη ασκηση για ποδια. πολλες επαναληψεις εννοειται.

στο τζυμ νιωθω πιεση ακριβως στο σημειο που με ενδιαφερει με ενα οργανο που πιεζει τα "μαξιλαρια" ακριβως με τους προσαγωγους. οσο περισσοτερη ωρα τα κρατησεις κλειστα, τοσο το καλυτερο.
    (και γω ετσι οπως τα ειπα, αναθεμα αν καταλαβε κανεις...)
    θα ψαξω φωτο του οργανου

Senior Member
    Σορυ Σισιλιανα αλλα εμενα δεν με χορταινει ποτε τπτ. Οσο και να κρατιεμαι και κρατιεμαι παρα πολυ καποια στιγμη κατι θα φαω παραπανω. Εγω σε αυτο το παραπανω βλεπω μινιμουμ + 1 κιλο... Ειναι ετσι το σωμα μου τι να πω? Επισης δεν μ λεει τπτ το να φαω ενα κομματι πιτσα. Προτιμω να φαω τη σαλατα μου. Εχω αρχισει και αναγνωριζω το οτι δεν θ'αλλαξω νοοτροπια και προσπαθω να κουμανταρω το θεμα των κιλων αναλογα.... μακαρι να γινομουν αυτη π δεν σκεφτεται το φαι αλλα δυστηχως το σκεφτομαι καθε λεπτο της μερας...

Senior Member
    το υπερφαγικο cici δεν αποφευγεται ευκολα,αλλα μπορεις να τα περιορισεις και μακροχρονια ισως να τα ελεγξεις.

αν πχ επιτρεπεις 2 υπερφαγικα την εβδομαδα στον εαυτο σου αλλ ΕΝΩ εχεις φτασει εκει που ΘΕΣ,νομιζω εχεις βρει μια καποια ισορροπια...

δεν ειναι το ιδανικο,ειναι ομως το εφικτο...

Senior Member
    Originally posted by absolute

τιποτα πιο ενδιαφερον??
    νομιζω οτι τα "καθισματα" ειναι πολυ καλη ασκηση για ποδια. πολλες επαναληψεις εννοειται.

στο τζυμ νιωθω πιεση ακριβως στο σημειο που με ενδιαφερει με ενα οργανο που πιεζει τα "μαξιλαρια" ακριβως με τους προσαγωγους. οσο περισσοτερη ωρα τα κρατησεις κλειστα, τοσο το καλυτερο.
    (και γω ετσι οπως τα ειπα, αναθεμα αν καταλαβε κανεις...)
    θα ψαξω φωτο του οργανου
    χαχα,καταλαβα μαλλον,υπαρχει και το αντιστοιχο για απαγωγους..

καλα οντως τα ημικαθισματα ειναι 1+1 γενικα για την περιοχη του..κ@λου,των γλουτων να το θεσω κομψα..

Senior Member
    οκ.. ίσως έχεται κ δίικιο, απλά εγω παρόλο που έχω χάσει πολύ λίγο, έχω κάνει δουλειά με τα υπερφαγικά το τελευταίο καιρό. κάθε φορά που νιώθω οτι θα το κάνω το δουλεύω.
    Δε λέω οτι το αποφευγω αλλά τα έχω μειώσει αρκετά και είμαι πιο ικανοποιημένη με αυτό(παρολο που είναι αρχή ακόμη στο να αντιστεκομαι ) παρά με το να χάσω 5 κιλά κ μετά να κάνω υπερφαγικό σα να είμαι λυσσασμένη.. Αλλά οκ καταλαβαίνω οτι ο καθένας βρίσκει τον τρόπο του που του ταιριάζει.

Senior Member
    Οταν σκεφτεσαι συνεχεια το φαι... καποια στιγμη θα υποκυψεις...

Senior Member
    δεν το βρισκω σε φωτο με τιποτα (καλα τοσο σπανιο ειναι? τι διαολο?)
    ενυγουεη εννοουσα αυτο που πιανεις με τα μπουτια (:P) τα δυο μαξιλαρια και τα ενωνεις στη μεση πιεζοντας (και σηκωνοντας βαρη)

τα ημικαθισματα ειναι τρομερα. παλια εκανα απο dvd μετα τα παρατησα :/

Senior Member
    και αυτο για το σπιτι καλουτσικο ειναι
    τοχε το prevention δωρο