Results 16 to 30 of 56
Thread: Αντιδράσεις
-
08-03-2010, 13:45 #16
να σας πω κάτι περίεργο που μου συμβαίνει??? επιδιώκω την αρνητική κριτική.... δεν ξέρω γιατί αλλά σε εμένα λειτουργεί ενθαρρυντικά..... μάλλον αποτέλεσμα της ξεροκεφαλιάς μου! πεισμώνω περισσότερο και προσπαθώ περισσότερο και ο ενθουσιασμός μου αναζωπυρώνεται από αντίδραση μάλλον....... το να μου θυμίζουν τα ελαττώματά μου με κάνει να αποκτώ πιο αντικειμενική άποψη για τον εαυτό μου και αυτό με γεμίζει αποφασιστικότητα και θυμό (με την καλή έννοια) για κάτι καλύτερο........
πολλές φορές που μου λένε.... τι???? δίαιτα???? είσαι τρελλή? δεν είσαι για τέτοια εσύ! είσαι μια χαρά έτσι!!!!!! δεν ξέρω εαν και κατά πόσον το εννοούν όντως αλλά κάτι τέτοιο νιώθω ότι με πηγαίνει πίσω!!! ανώμαλη εεεε????
- 08-03-2010, 14:22 #17
Καποιες φορές λειτουργεί θετικά κι άλλες αρνητικά η κακή κριτική. Παίζει ρόλο και από που προέρχεται φυσικά.Αν το άτομο μου είναι αδιάφορο,αδιάφορη είναι και η γνώμη του.Λίγη θέληση παραπάνω να είχα,θα τους έγραφα όλους κανονικά και με το νόμο
08-03-2010, 14:30 #18
θέμα εξάσκησης είναι γλυκιά μου!!!! μάθε απλά στον εαυτό σου να "πετάει έξω" τα άχρηστα ή βλαβερά σχόλια! όσο απίστευτο και αν σου ακούγεται, είναι κάτι που σιγά σιγά μαθαίνεται..... και είναι απαραίτητο να το κάνεις αυτό γιατί καλώς ή κακώς πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα σου πει κάτι κακό για το οτιδήποτε όσο καλά και αν το κάνεις ή όσο πολύ και αν έχεις προσπαθήσει. το θέμα είναι να μη σε επηρεάζει αυτό αρνητικά.... έτσι είναι οι άνθρωποι και απο κει γίνεται η αρχή.... αποδέχεσαι και τα αρνητικά τους!
08-03-2010, 14:44 #19
όταν ενας γνωστος μου, μου ειπε ότι παχυνα πρέπει να "πετάξω"τα κακά σχόλια ή τα περιττά κιλά?
08-03-2010, 14:47 #20
sofi είναι θέμα εξάσκησης και διάθεσης επίσης.Κάποιος μου λέει όποτε με βλέπει,να αδυνατίσω και πως έχω γίνει έτσι.Όταν έχω διάθεση του λέω κάτι σαν "Ο άντρας μου με θέλει χοντρή".Όταν δεν έχω κάνω ότι δεν το άκουσα,για να μη συγχιστώ και το συνεχίσω
device το δίλημμά σου είναι φοβερό έτσι όπως το γράφεις!Και τα δύο υποθέτω σωστά είναι,αν εσύ συμφωνείς φυσικά
08-03-2010, 15:22 #21
κοιτάξτε... το σημαντικότερο απ' όλα είναι νομίζω ο τρόπος που μεταχειρίζεται ο καθένας για να περάσει το μήνυμά του.
αυτό που αναφέρεις εσύ νέρα είναι σαφώς κακόβουλο σχόλιο που σκοπό του έχει να σε πληγώσει και να σε μειώσει. άρα πολύ σωστά σου βγαίνει η αντίδραση που μας περιγράφεις.
από την άλλη υπάρχει αυτό που ονομάζουμε "δημιουργική - καλοπροαίρετη κριτική". οι άνθρωποι που πραγματικά θέλουν το καλό μας, συνήθως δε θα διστάσουν να μας αποκαλύψουν τη γυμνή (και πικρή) αλήθεια, αλλά ο τρόπος που θα το κάνουν θα περικλείει αγάπη και ειλικρινές ενδιαφέρον! στη δεύτερη περίπτωση δε νομίζω ότι θα το εκλαμβάνατε άσχημα...
όμως στη ζωή μας τυχαίνουν και τα δύο! προσωπικά έχω μάθει να αντλώ δύναμη και απο τα δύο λοιπόν! στην πρώτη περίπτωση σκέφτομαι "οχι ρε συ... δε θα σου περάσει!" ενω στη δεύτερη λέω "ναι έχεις απόλυτο δίκιο και σε ευχαριστώ που θέλεις το καλύτερο για μένα".....
c' est la vie κορίτσια! πρέπει να διαχειριζόμαστε σωστά και τα ζόρια γιατί εκεί συνήθως το χάνουμε το στοίχημα και πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο!
14-03-2010, 02:09 #22
Originally posted by Danai20
Πάντως, πέρα από πλάκα, δεν είναι να δίνουμε σημασία σε κανέναν όταν αντιλαμβανόμαστε και το παραμικρό δείγμα κακίας και κόμπλεξ. Αφήστε τον κόσμο στη δυστυχία του, εμείς έχουμε τον αγαπημένο μας εαυτό να κάνουμε πανέμορφο (μέσα και έξω) και δε μας μένει χρόνος για μικροπρέπειες.
Μονο αυτο με τους ανδρες δε μπορω να φανταστω, εμενα δεν μου εκανε ποτε ασχημο σχολιο ανδρας, μονο μου την επεφτανΑπο καλα δεν το συζητω...τελευταια μεχουν κανει κ νιωθω θεα
Α ενας πολυ γνωστος περυσι, κ ενω ειχα φουσκωσει σαν μπαλονι απο το κοψιμο του τσιγαρου, μου ειπε να κανω διαιτα να ειμαι εμφανισιμη στο γαμο...δεν το πηρα σαν αρνητικο σχολιο ομως, αλλα σαν ρεαλιστικο σχολιο!
Οσο για τις γυναικες...θα προτιμουσα να ειμαι αντρας με τα καμωματα μερικων μερικων απομας...οχι μονο στο θεμα διαιτα-σχολια κτλ αλλα κ γενικοτερα! Σεμενα μονο οι ανδρες υπηρξαν ντομπροι κ σωστοι στη μεχρι τωρα ζωη μου....
14-03-2010, 02:13 #23
Originally posted by sofi22ri
να σας πω κάτι περίεργο που μου συμβαίνει??? επιδιώκω την αρνητική κριτική.... δεν ξέρω γιατί αλλά σε εμένα λειτουργεί ενθαρρυντικά..... μάλλον αποτέλεσμα της ξεροκεφαλιάς μου! πεισμώνω περισσότερο και προσπαθώ περισσότερο και ο ενθουσιασμός μου αναζωπυρώνεται από αντίδραση μάλλον....... το να μου θυμίζουν τα ελαττώματά μου με κάνει να αποκτώ πιο αντικειμενική άποψη για τον εαυτό μου και αυτό με γεμίζει αποφασιστικότητα και θυμό (με την καλή έννοια) για κάτι καλύτερο........
πολλές φορές που μου λένε.... τι???? δίαιτα???? είσαι τρελλή? δεν είσαι για τέτοια εσύ! είσαι μια χαρά έτσι!!!!!! δεν ξέρω εαν και κατά πόσον το εννοούν όντως αλλά κάτι τέτοιο νιώθω ότι με πηγαίνει πίσω!!! ανώμαλη εεεε????
εδω ζυγος, κ με ενοχλει να κριτικαρουν χωρις να ζητηθει η γνωμη τους!
Μαλιστα οσο πιο ασχετος ειναι αυτος που κριτικαρει τοσο περισσοτερο θα πληγωθω...αλλα προσπαθω να το κανω λιγοτερο...
14-03-2010, 10:31 #24
Κι εμένα μου έκανε κριτική για τα κιλά μου κάποιος χωρις να εχει ερθει η κουβεντα σε σχετικό θέμα, χωρις να τον ξέρω καλα, και χωρις να το λήξει σχετικά γρήγορα όπως θα πρεπε αλλα επιμένοντας.
στο τέλος όμως (για να πουμε του στραβου το δικιο) ξεκινησα να προσεχω περισσοτερο τη διατροφή μου, και στο βάθος του μυαλού μου σκεφτομαι την εκδικηση του να με ξαναδει κουκλάρα και να πάθει την πλακα του.
μέχρι τοτε εφαρμόζω την εκδικηση "δεν βγαινω με αυτους που μου χαλάνε τη διαθεση" οπότε χάνει που δεν εχει για παρέα του μια τοσο εξυπνη, κεφάτη, καταπληκτική κοπέλα (εμενα εννοώ!!!)
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα χαχαχαχα
ειμαι πολυ εκδικητικό άτομο τελικά!
14-03-2010, 13:59 #25
Originally posted by device
Κι εμένα μου έκανε κριτική για τα κιλά μου κάποιος χωρις να εχει ερθει η κουβεντα σε σχετικό θέμα, χωρις να τον ξέρω καλα, και χωρις να το λήξει σχετικά γρήγορα όπως θα πρεπε αλλα επιμένοντας.
στο τέλος όμως (για να πουμε του στραβου το δικιο) ξεκινησα να προσεχω περισσοτερο τη διατροφή μου, και στο βάθος του μυαλού μου σκεφτομαι την εκδικηση του να με ξαναδει κουκλάρα και να πάθει την πλακα του.
μέχρι τοτε εφαρμόζω την εκδικηση "δεν βγαινω με αυτους που μου χαλάνε τη διαθεση" οπότε χάνει που δεν εχει για παρέα του μια τοσο εξυπνη, κεφάτη, καταπληκτική κοπέλα (εμενα εννοώ!!!)
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα χαχαχαχα
ειμαι πολυ εκδικητικό άτομο τελικά!xaxaxaxa
14-03-2010, 14:03 #26
δυναμη κ θεληση
δυναμη κ θεληση.........δυο πραξεις που πρεπει να κανουμε εμεις
για να εχουμε το αποτελεσμα.........ενα ειναι το συνθημα
το καλοκαρι ερχεται κ θα βγουν πολλα νεα κορμια..συμφωνειτε κοριτσια???
15-03-2010, 15:56 #27
Originally posted by badgirl11
Originally posted by sofi22ri
εδω ζυγος, κ με ενοχλει να κριτικαρουν χωρις να ζητηθει η γνωμη τους!
Μαλιστα οσο πιο ασχετος ειναι αυτος που κριτικαρει τοσο περισσοτερο θα πληγωθω...αλλα προσπαθω να το κανω λιγοτερο...
σκορπιός!
και αρχικά αντιδρούσα όπως ακριβώς μας περιγράφεις. μετά όμως, το επεξεργάστηκα καλύτερα και είπα... τουλάχιστον ας το κάνω να λειτουργήσει υπερ μου........ κι έτσι κι έκανα.....
σημειωτέον: κι εγω το μεγαλύτερο πρόβλημα το είχα με γυναίκες............... άντρας δε μου είπε ποτέ το παραμικρό!!!!!!
18-03-2010, 15:46 #28
ααααα καλά, από κακίες άλλο τίποτα..εμένα ένας πρώην (τότε ήμουν 80κιλά) είδε λίγο παλαιότερη φωτογραφία μου στην οποία ήμουν καμιά 10ριά κιλά πιο αδύνατη. και τί μου λεει ο άθλιος με υφάκι: η αδερφή σου είναι;;;
18-03-2010, 17:20 #29
εμενα οι περισσοτεροι (αν οχι όλοι) οι γκομενοι μου χουν πει "αν αδυνατιζες λιγο...." "αν προσεχες λιγο περισσοτερο τον εαυτο σου", "αν γυμναζοσουν"
οπως και να χει το χω συνηθισει και αναγνωριζω και τις καλες προθεσεις τους.
18-03-2010, 17:22 #30
αυτό ακριβώς είναι η ιδανική στάση του ανθρώπου που σε αγαπάει, θέλει το καλό σου, νοιάζεται και δε σου χαιδεύει τ' αυτιά........
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα?
30-07-2025, 04:06 in Με καφέ και συμπάθεια....