Αντιδράσεις - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 56
    Senior Member
    Τα σχολια που ειναι για να μας ξυπνησουν κ για να μας κανουν να δουμε αυτο που πρεπει οσο αρνητικα κ να ειναι.. για μενα ειναι καλοδεχουμενα κ μ αρεσει πολυ η αρνητικη κριτικη οταν προερχετε απο φιλους κ γενικα ατομα που οταν την κανουν δεν εχουν αυτη τη λαμψη χαρας στα ματια που λεει σε πληγωσα κ μ αρεσει....
    Γι αυτους που ειναι κακεντρεχεις κ θελουν να με κανουν να νιωσω αβολα κ να με προσβαλουν...ή απλα χαιρονται με το να πληγωνουν κοσμο η απαντηση μου ειναι "εγω θα κανω διαιτα ή εστω μια επεμβαση οταν φτασω στο αμην κ θα τα χασω τα κιλα μου......για την δικη σου περιπτωση ομως δεν εχει βρεθει ακομη φαρμακο η κακια θα ναι παντα στη ψυχη σου" με διαφορες παραλλαγες παντα...ας πουμε σε μια ειπα "εγω θα κανω διαιτα κ θα τα χασω τα κιλα εσυ οση ζαχαρη κ να φας η ξυνιλα δεν θα σου φυγει...ασε που μπορει να γινεις σαν κ μενα"......

Senior Member
    Originally posted by mtsek85
    ο αντρας μου ετακι μου, με γνωρισε με πιο πολλα κιλα (την περιοδο που ημουν 97 ισως και κατι παραπανω) και τωρα μου λεει πως εχω αδυνατισει παρα πολυ (που ειμαι 88) και δε θελει να χασω αλλο γιατι του αρεσουν οι "καμπυλες", αλλα εγω σταθερη στον αγωνα... αλλα εννοειται πως δε τον χαλαει που χανω... !!!
    καλα εμενα μουπε το θεικο: ξερεις βεβαια οτι εχει γωνιες το προσωπο σου!!! κ οταν τον ρωτησα μηπως με προτιμας στρογγυλη οπως πριν δεν ηξερε τι να πει...λες κ δεν ημουν στρογγυλη!
    τοσο καιρο παλευω να δω γωνιες καπου χαχαχαχχα
    παιδια θα μας τρελανουν οι ανδρες μας!

Junior Member
    Kαλησπέρα κι απο μένα!Το συγκεκριμένο θέμα πονάει γιατί δυστυχώς πάντα θα υπάρχουν οι ''καλοί αυτοί άνθρωποι'' που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι σαν τέρας.Τα έχω ζήσει πολλές φορές αυτά,όχι απο πεθερά γιατί είμαι μικρή ακόμα αλλά απο διάφορους άλλους..Μάλιστα ξεκίνησα την δίαιτα μου μετά απο κάτι που μου είπε ένα παιδί που μου άρεσε πολύ.Συγκεκριμένα μου είπε οτι δεν μπορούμε να είμαστε μαζί γιατί ντρέπεται να με παρουσιάσει στους φίλους του.Μετά απ' αυτό τσατίστηκα τόσο που ήθελα να γίνω σαν την Σκλερανίκοβα.Βέβαια στην πορεία και αφού είχα χάσει αρκετά κιλά κατάλαβα οτι δεν αξίζει να κάνεις πράγματα ούτε για εκδίκηση ούτε για τίποτα άλλο,παρα μόνο για τον εαυτό σου και κατάλαβα οτι την δίαιτα την έκανα για μένα και για κανέναν άλλον.

Senior Member
    αρα.... τελικα μαλλον υπερ σου το γυρισες.
    Μαλλον καλο σου εκανε η ατακα του, εστω και πολυ, μα πολυ σκληρη.

Senior Member
    Δηλαδή ένα άτομο που προσπαθεί να σε μειώσει χαρακτηρίζοντας σε «κάπως»,δεν είναι εκείνο που έχει το ουσιαστικό πρόβλημα;ʼτομα ισορροπημένα,συμβιβασμένα, που τους αρέσει η εικόνα του,δεν έχουν κανέναν λόγο να μειώσουν τον διπλανό τους.Συνήθως αυτοί που νιώθουν κομπλεξικά χαρακτηρίζουν άσχημα.

Senior Member
    Originally posted by Kleanthis
    Δηλαδή ένα άτομο που προσπαθεί να σε μειώσει χαρακτηρίζοντας σε «κάπως»,δεν είναι εκείνο που έχει το ουσιαστικό πρόβλημα;ʼτομα ισορροπημένα,συμβιβασμένα, που τους αρέσει η εικόνα του,δεν έχουν κανέναν λόγο να μειώσουν τον διπλανό τους.Συνήθως αυτοί που νιώθουν κομπλεξικά χαρακτηρίζουν άσχημα.
    Σωστότατος, συμφωνώ μαζί σου.

Senior Member
    Και εγώ θα συμφωνήσω με τον Κλεάνθη.

Όμως να είμαι ειλικρινής καταλαβαίνω γιατί δεν άρεσα όταν ήμουν 100. Καλώς ή κακώς ο έρωτας έχει να κάνει και με την εμφάνιση. Βέβαια το κακό είναι ότι πλέον οι άνθρωποι κοιτάνε μόνο αυτό. Όμως και εγώ κοιτάω την εμφάνιση στους άντρες. Ε δλδ από τις ελληνικές ταινίες τον Κούρκουλο θα ερωτευόμουν, όχι το Χατζηχρήστο.

Junior Member
    Originally posted by Danai20

Όμως να είμαι ειλικρινής καταλαβαίνω γιατί δεν άρεσα όταν ήμουν 100. Καλώς ή κακώς ο έρωτας έχει να κάνει και με την εμφάνιση. Βέβαια το κακό είναι ότι πλέον οι άνθρωποι κοιτάνε μόνο αυτό. Όμως και εγώ κοιτάω την εμφάνιση στους άντρες. Ε δλδ από τις ελληνικές ταινίες τον Κούρκουλο θα ερωτευόμουν, όχι το Χατζηχρήστο.
    Δεν έχεις άδικο σ' αυτό..καθόλου.Απλά εμένα η ενστασή μου έχει να κάνει στο οτι οταν δεν σ' αρέσει κάποιος δεν τον προσβάλεις,ούτε προσπαθείς να τον κάνεις να νιώσει σκουπίδι,απλώς του εξηγείς με ωραίο τρόπο πως έχει η κατάσταση.Επίσης δεν του δίνεις ψεύτικες ελπίδες..

Senior Member
    elpida

ναι σε αυτο συμφωνω απολυτα. Η αγενεια και η ελλειψη τροπων ειναι το χειροτερο μου.

Senior Member
    το θεμα δεν ειναι πως θα επρεπε να μας συμπεριφερονται οι άλλοι.
    Οι άλλοι ειναι αυτο που ειναι και δεν μπορουμε να τους αλλαξουμε. Μπορουμε όμως να αξιοποιησουμε τη κακια τους προς όφελος μας. Πάρα πολλές φορες και σε διαφορους τομεις εχω παρακινηθει απο κακες συμπεριφορες άλλων.

δεν ειναι τυχαιο, οτι όποτε με παράτησε άντρας μετά βελτιώθηκα πάρα πολυ σε διάφορους τομέις. (αν και ομολογω πως κανενας πρωην δεν μου φερθηκε ασχημα)

Senior Member
    Το θεμα ειναι οτι ολοι κοιταμε την εμφανιση και κανεναν δεν τον ερωτευομαστε μονο για τον εσωτερικο του κοσμο... Ας το δεχτουμε... Η αληθεια ειναι οτι μονο εμεις μπορουμε να αλλαξουμε τον εαυτο μας... ο κοσμος δεν αλλαζει για μας...

Senior Member
    Originally posted by elpida1989
    Originally posted by Danai20

Δεν έχεις άδικο σ' αυτό..καθόλου.Απλά εμένα η ενστασή μου έχει να κάνει στο οτι οταν δεν σ' αρέσει κάποιος δεν τον προσβάλεις,ούτε προσπαθείς να τον κάνεις να νιώσει σκουπίδι,απλώς του εξηγείς με ωραίο τρόπο πως έχει η κατάσταση.Επίσης δεν του δίνεις ψεύτικες ελπίδες..
    Συμφωνώ, Ελπίδα και Δανάη, κανείς δε χρειάζεται κάποιον να του κάνει ακόμη χειρότερη την ήδη χάλια ψυχολογία του.
    Αν δε μπορεί κανείς να προσεγγίσει όμορφα έναν άνθρωπο που έχει σοβαρό πρόβλημα, καλύτερα να μη το κάνει καθόλου.
    Σίγουρα υπάρχει κάποιος άλλος που μπορεί να το κάνει καλύτερα.
    Διαφωνώ κάθετα με αυτούς που λένε χοντράδες, που πληγώνουν τους άλλους χωρίς να υπάρχει λόγος.
    Μπορούν απλά να το βουλώσουν.

Senior Member
    διαφωνεις, ε και?

θα σταματησουν να λενε χοντραδες επειδη εσυ κι εγω διαφωνουμε? Η μηπως βλεπεις κανενα να συμφωνει με τις χοντραδες που λεγονται? Απλα αισθανομαι οτι επικεντρονόμαστε στο λαθος σημειο.

το θεμα ειναι: μπορουμε να γυρισουμε υπερ μας τις χοντραδες που λενε?

Senior Member
    Το θέμα είναι πως κανείς δε μας πληγώνει αν δεν τον αφήσουμε εμείς...Δε γίνεται να ρίχνουμε φταίξιμο στους άλλους.

Ατομική βούληση!

Senior Member
    παιδια ο κοσμος ειναι μεγαλος ρατσιστης, ειδικα στο θεμα του παχους, του ποσου "ογκου" πιανεις.
    Μια φορα καθομουν σε μια πολυθρονα σενα πλοιο κ φυσικα τα μπρατσα μου δε χωρουσαν να μπουν στο πολυθρονακι κ προεξειχαν, κ λεει ενας αποπισω "κοιτα κατι πλατες που εχει αυτη" κ του λεει ο φιλος του "σκασε ρε" (κ σκεφτηκα εγω επιτελους ενας νορμαλ) αλλα συμπληρωνει μετα "σκασε ρε μπορει ναναι αθλητρια η κοπελα!"
    Δηλαδη ο ογκος μου τους ενοχλουσε αν ημουν κοπελα που τρωει παραπανω αλλα οχι αν ημουν αθλητρια μυωδης κ χωρις ιχνος θηκυκοτητας.
    Και στην τελικη θα δωσω εγω λογαριασμο στον αλλο τι θα φαω κ πως θα νιωσω?
    Εαν με γουσταρω οπως ειμαι κ νιωθω καλα με το σωμα μου κ τον εαυτο μου καρφακι δε μου καιγεται τι λενε οι αλλοι...
    Δυστηχως τον περισσοτερο καιρο δεν νιωθω καλα ομως...σαν γυναικα κ γω!
    Αρα λοιπον δειτε το κ απο την αλλη σκοπια, οι αντρες ειναι ακομπλεξαριστοι διοτι πολυ απλα δεν μπαινουν σε υατη τη διαδικασια...

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast