Results 46 to 56 of 56
Thread: Αντιδράσεις
-
20-03-2010, 11:50 #46
Originally posted by device
διαφωνεις, ε και?
θα σταματησουν να λενε χοντραδες επειδη εσυ κι εγω διαφωνουμε? Η μηπως βλεπεις κανενα να συμφωνει με τις χοντραδες που λεγονται? Απλα αισθανομαι οτι επικεντρονόμαστε στο λαθος σημειο.
το θεμα ειναι: μπορουμε να γυρισουμε υπερ μας τις χοντραδες που λενε?
Γιατί κόμπλεξ είναι device.
Ξέρω εγώ όπως κι εσύ και όλοι μας, αν χρειάζεται να χάσω βάρος, δε μου χειάζονται τα κακοπροαίρετα σχόλια κανενός για να ξεκινήσω δίαιτα.
Δε μιλάω για μια φιλική προτροπή ειπωμένη με ωραίο τρόπο, μιλάω για την κακία που χωρίζει τους ανθρώπους σε αδύνατους και παχύσαρκους.
- 20-03-2010, 14:40 #47
20-03-2010, 15:33 #48
changes
Όταν διάβασα αυτό το 'μετά από χρόνια' φαντάστηκα ότι είσαι κάπου στα 60
Αν κατάλαβα καλά και είσαι 30 κάτι τότε είσαι πολύ νέα. Εγώ είμαι 23,5, δηλαδή σε 6 χρόνια θα κάνω απολογισμούς και θα κοιτάω πίσω; Ε όχι, ας το αφήσουμε για τα 80
Να σου πω την αλήθεια δεν πιστεύω ότι είσαι ειρωνική ή επιθετική. Πιστεύω όμως ότι εχεις αυτό που λένε οι λέξεις που χρησιμοποιείς, χωρίς να το καταλαβαίνεις και εσύ η ίδια, δεν έχουν καθόλου ενθουσιασμό.
ΕΠίσης να σου πω κάτι που έχω καταλάβει, δεν είναι ανάγκη να προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να βοηθήσουμε κανέναν. Ναι να βοηθάμε και να στεκόμαστε, αλλά όπως όλα θέλει και αυτό μέτρο. Και το μέτρο σταματάει εκεί που δεν φθείρεται ο εαυτός μας, γιατί μετά φτάνουμε στο σημείο να τον παραγκωνίζουμε. Και όταν το συνειδητοποιήσουμε αυτό νιώθουμε αδικημένοι και μας βγαίνει πίκρα.
Ασε τους λοιπόν να βολεύονται όπου θέλουν, εμείς ας βολέψουμε για φέτος την κορμάρα που θα φτιάξουμε, σε κανένα μικροσκοπικό μπικίνι
ΥΓ όλα τα παραπάνω στα είπα γιατί εννοείται ότι τα έχω πάθει και νιώσει και εγώ.
20-03-2010, 16:18 #49
20-03-2010, 16:47 #50
Changes
στο δικό μου μήνυμα ήταν φανερή η διάθεση να σε ανεβάσω. Να σε κάνω να δεις ότι είσαι πολύ νέα, να κοιτάξεις τον εαυτό σου πρώτα από όλους και να αποκτήσεις ενθουσιασμό, γιατί εμένα μου αρέσει να βλέπω τους ανθρώπους θετικούς και ενθουσιώσεις, χωρίς κυνισμούς και στεναχώριες.
Στο δικό σου μου είπες ότι δεν εχω ενηλικιωθεί, οτι δεν έχω αντίληψη, ότι δεν ξέρω να αγαπάω και το ότι δεν είμαι όσο άνθρωπος θέλω να πιστεύω.
Ο καθένας λοιπόν ας κρατήσει αυτά που έχει μέσα του για τον εαυτό του και τους άλλους και ας προχωρήσει αναλόγως.
20-03-2010, 16:58 #51
20-03-2010, 17:13 #52
20-03-2010, 18:30 #53
Originally posted by changes
Ανθρωπους που θεωρειτε δικους σας
αλλα που ΠΟΤΕ δεν κανουν λογο για τα περιττα σας κιλα(λες και ειναι το βαρος σας η ιδανικη κατασταση για την υγεια σας,την ψυχολογια σας και τη ζωη σας)
η/και που ποτε δε σας λενε ποσο ομορφοι ειστε σημερα
στο ταδε ρουχαλακι σας που αντικειμενικα σας πηγαινει ρε γαμωτο παρα τα περιττσα σας κιλα
ή με τα νεα σας μαλλακια που αντικειμενικα σας πανε πολυ η με ολη αυτη τη χαρα στο προσωπακι σας επειδη πετυχατε τον ταδε στοχο σας,που δεν επισημαινουν ποτε οτι εχετε ωραια δοντια,ξερω ΄γω η ωραιο δερμα η ο,τιδηποτε αντικειμενικα ειναι ωραιο πανω σας,βρε αδεφε,
ποσο μαλλον οταν χανετε βαρος και δε λενε κουβεντα!!! προς ενθαρρυνση
να τους προσεχετε!
Να τους προσεχετε οχι με την εννοια οτι ντε και καλα θελουν η μπορουν να σας βλαψουν αλλα με την εννοια οτι δεν ενδιαφερονται για σας πραγματικα.
Αν ενδιαφερονταν
και θα προσπαθουσαν να βρουν μαζι σας τον τροπο ωστε να να φτασετε στην καλυτερη δυνατη εκδοχη του εαυτου σας
και δε θα εχαναν ευκαιρια! να σας πουν μια ομορφη κουβεντα εφοσον την αξιζατε,για να γεννησουν ενα χαμογελο να! με το συμπαθειοστο προσωπακι και την ψυχουλα σας.
Βyeeeeeeeeeeee giiiirls(και λιγοστα boys)!
Παντως μετα την "παρουσιαση" σου, των κιλων κ της προσπαθειας σου, θαθελα να σου ευχηθω απο καρδιας καλη συνεχεια!
20-03-2010, 19:07 #54
Originally posted by badgirl11
αν δεν ελεγες την πρωτη πρωτη φραση "ανθρωπους που θεωρειτε δικους σας" τοτε θα συμπερενα απο αυτα που ειπες οτι δε μας αγαπας...γιατι στις καλες κουβεντες ως τωρα ησουν τσιγγουνα θα ελεγα...επετρεψε μου να πιστευω οτι εχεις θεματακια με τους γυρω σου...που αντανακλουν θεματα με τον εαυτο σου, που φυσικα ολοι μας εχουμε!
Παντως μετα την "παρουσιαση" σου, των κιλων κ της προσπαθειας σου, θαθελα να σου ευχηθω απο καρδιας καλη συνεχεια!.Βαdgirl ανεξαρτητως της πρωτης φρασης και της δευτερης και της τριτης και της τεταρτης και...και...
,φυσικα και δε σας αγαπαω οπως και ουτε εσεις με αγαπατε.
Ειμαστε ατομα που εχουμε ενα θεμα με το φαγητο και ανταλλασσουμε αποψεις σε ένα φορουμ ως συμπασχοντες,μεχρι εκει.Μακαρι να πετυχουμε ολοι το στοχο μας οσο πιο ανωδυνα γινεται και μακαρι ολοι να τα καταφερνουμε καλα στη ζωη μας και να ειμαστε τυχεροι.Μονο ενας κακος ανθρωπος δε θα το ευχοταν αυτο.Αλλα μεχρι εκει,ξαναλεω.Δεν αντιλεγω οτι μπορουν να δημιουργηθουν αληθινες σχεσεις με αφορμη ενα φορουμ αλλα οχι οτι και ολοι οσοι κουβεντιαζουμε εδω μεσα εχουμε καμια ιδιαιτερη σχεση,μην τρελλαθουμε κιολας.
Η αγαπη,εστω και το ρημα νοιαζομαι ειναι βαριες λεξεις που απαιτουν χρονο και κοπο απο τον εαυτο μας.Απο αισθηματα αγαπης αλλο τιποτα...Στα λογια ολον τον κοσμο μπορεις να αγαπας.Το να δειχνεις αγαπη ομως και το να νοιαζεσαι πραγματικα,ειναι εντελως αλλο πραγμα το οποιο ειναι μεν υπεροχο,'ποναει κι ειναι δυσκολο' δε,λενε οι ΠΥΞ ΛΑΞ...
ΥΓ:Θεματα,φυσικα,εχω με τους γυρω μου οπως και με τον εαυτο μου.Tα εχω εντοπισμενα και καλα ορισμενα,αυτη τη στιγμη της ζωης μου.Και προσπαθω να τα εξαγνισω,με πραξεις πλεον.Μεγαλη η διαφορα συγκριτικα με το τι εκανα παλιοτερα.
Αυτα τα θεματα με εχουν κανει να ειμαι πιο επι της ουσιας,πιο επιλεκτικη ,να πεταω οχι μονο ο,τι κ οποιον μου κανει κακο αλλα και ο,τι και οποιον δε με μου κανει καλο,δε με σπρωχνει μπροστα με τον αλφα η βητα τροπο.
Θα δειτε οτι και τα κιλα μου θα χασω με διαιτα και ασκηση,χωρις επεμβασεις.Κeep tuned.
ΥΓ2:Σε ευχαριστω για την ευχη!!!
20-03-2010, 20:34 #55
καλα εγω ειχα σκοπο να θιξω αλλο θεμα, εσυ προτιμησες να εστιασεις αλλου...νομιζω ομως εχεις καταλαβει πολυ καλα τι εννοω ασχετα με το λογιρδιο...
Οπως κ ναχει απο καρδιας καλη συνεχεια για αλλη μια φορα κ ας μη μας αγαπας που λενε!ευχομαι ο,τι σε μαλακωσε να εξακολουθησει να υφισταται γιατι δεν ειναι ωραιο σενα φορουμ να υπαρχουν εντασεις, μεταξυ αγνωστων ή γνωστων. Φιλικα παντα...
Οσο για το πως θα χασεις τα κιλα, ειναι μια τελεια αρχη το να βλεπεις διαφορετικα τους αλλους, μεσα απο αυτους αλλωστε βλεπεις και εσενα σε ενα βαθμο...
να εχεις ενα πολυ καλο σαββατοβραδο κ να πιεις ενα κ για μας! προσωπικα θα πιω πολλα, χωρατε ολοι
05-04-2010, 12:41 #56
Οι αντιδρασεις δεν ειναι παντα κακο. Το θεμα ειναι ο σκοπος για τον οποιο σου μιλαει καποιος. Οσο ασχημο ειναι να σου κανουν πικροχολα σχολια αλλο τοσο ασχημο ειναι και να βλεπουν οι αλλοι το προβλημα και να μη το αναφερουν (και εδω μιλαω για οσους θεωρουμε δικους μας ανθρωπους.) Για παραδειγμα βλεπω μαμαδες που υπερταιζουν παιδια που πασχουν απο παχυσαρκια και λενε "θα το ριξει σε υψος" ε αυτο για εμενα δεν ειναι αγαπη. Εθελοτυφλουν. Οι ανθρωποι που σε αγαπουν ειναι αυτοι που σε κανουν να κλαις.
Μεχρι προσφατα ημουν πολυ αρνητικη στην κριτικη, μεσα στα νευρα δεν αφηνα κουβεντα να πεσει κατω. Μου ελεγε η μητερα μου κοιτα να βαλεις κανα κιλο και της απαντουσα και εσυ αν κανεις λιφτινκ! Μου ειπε μια φιλη μου μη φορας τοσο κοντη φουστα και της απαντησα - φορεσε την κ εσυ αμα μπορεις. Ετσι στα καλα καθουμενα μου εβγαιναν κακιες για ολους χωρις να εχουν αυτοι το προβλημα αλλα εγω. Η κριτικη ειναι καμια φορα και θεμα ωρας, ποτε θα ερθει, μπορει τοτε να μην ακουσεις τιποτα αλλα εμτα να κατσεις λιγο και να σκεφτεις οτι ειχαν δικιο.
Φοβαμαι να πω στους αγαπημενους μου ανθρωπους για το προβλημα μου. Νομιζω οτι δεν θα με πιστεψουν επειδη δεν ειμαι αρκετα αδυνατη. Αυτη την αντιδραση φοβαμαι....
Ακουστική θεραπεια για εμβοές
21-06-2025, 15:28 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή