ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ.. - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 27 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 136 to 150 of 400
    Senior Member
    Μπράβο Ντάλια μου, πολύ χαίρομαι κι εγώ.
    Που να παραγγείλεις και από evans που σου έρχονται με τις κρεμαστρες τους και μέσα σε σελοφάν, όπως τα φυλάμε εμείς στις αλλαγές εποχής!
    Επίσης πολύ καλή είναι και η new look μόνο που δεν έχει πάντα νούμερα πάνω από 18.
    Εγώ πήρα και ωραιότατες μπαλαρίνες με 19 ευρώ σε e fit και είναι σαν να φοράω παντόφλες, τόσο αναπαυτικά και άνετα...περιττό να πω ότι παραγγειλα σε πέντε ακόμα χρώματα!
    Και, τώρα θυμήθηκα πως την πρώτη φορά που είχα παραγγείλει μου είχαν στείλει "απολογητικό" mail διότι λόγω των χιονοπτώσεων είχε κλείσει το αεροδρομιο και δεν μπορεσαν να μου τα στείλουν έγκαιρα.
    Καλοφόρετα και πάλι!

Member
    Με την laredoute αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα.Ήθελα ένα δερμάτινο μπουφάν.Ήταν ακριβό σχετικά αλλά είχα σκοπό να το πάρω.
    Τυχαία μπαίνω στο αγγλικό της σάιτ και βρίσκω το ίδιο μπουφάν 75 ευρώ πιο φτηνά.Κοίταξα και τα άλλα προϊόντα και όλα είχαν
    μεγάλες διαφορές στην τιμή.Όταν τους πήρα τηλ.να τους το πω μου παν πως τις τιμές τις καθορίζει η εκάστοτε αγορά.
    Κοινώς μου παν εφόσον είστε κορόιδα,πληρώστε.Εννοείται πως δεν έχω ξαναπαραγγείλει τίποτα.

Senior Member
    καλε μαφαλντα... τι μουντ ειναι αυτο??μπρρρρ....

Member
    Ωχ,ωχ λες να πρέπει να τ'αλλάξω;Είναι από ένα αγαπημένο ποίημα του Περικλή Κοροβέση.Αν φέρνει ανατριχίλες όμως πρέπει να σκεφτώ κάτι άλλο να βάλω.

Senior Member
    μπα αμα σου αρεσει κρατα το...

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια!
    Πήγα σήμερα να δω τι έχει ένα γνωστό μου μαγαζί και έφυγα (πάλι) άπραγη! Γιατί όλα τα μεγάλα μεγέθη είναι τόσο αίσχος? Μα είναι δυνατόν να επικρατεί το βασίλειο της κακογουστιάς? Κάτι στάμπες τεράστιες, κάτι λογότυπα για γέλια του τύπου "i feel great" και δε συμμαζεύεται!
    Ό,τι έδειχνα που μου άρεσε δυστυχώς ήταν σε μικρά νούμερα. ʼρα καταλήγω στο συμπέρασμα της changes. Πρέπει να αδυνατίσω, ώστε να είμαι σε θέση να ψωνίζω αυτά που μου αρέσουν και όχι ότι μ...α που πασάρουν, απλώς επειδή μου κάνει.

Senior Member
    Επίσης θα ήθελα να θέσω το ζήτημα των κοσμημάτων:
    Είναι ιδέα μου ή είμαστε υποχρεωμένες να φοράμε επίσης μεγάλα κοσμήματα? Δοκίμασα σήμερα κάτι κομψά -και αληθινά- μενταγιονάκια που έχω από όταν ήμουν αδύνατη και μου φάνηκαν πολύ μίζερα. Σκέφτηκα πως έδειχναν κάποτε όμορφα, γιατί ήμουν αδύνατη, οπότε φαινόταν.
    Τι γνώμη έχετε?

Senior Member

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Καλημέρα κορίτσια!
    Πήγα σήμερα να δω τι έχει ένα γνωστό μου μαγαζί και έφυγα (πάλι) άπραγη! Γιατί όλα τα μεγάλα μεγέθη είναι τόσο αίσχος? Μα είναι δυνατόν να επικρατεί το βασίλειο της κακογουστιάς? Κάτι στάμπες τεράστιες, κάτι λογότυπα για γέλια του τύπου "i feel great" και δε συμμαζεύεται!
    Πες τα χρυσοστομη!!

Senior Member

Senior Member
    Originally posted by changes
    Originally posted by Μαφάλντα
    Με την laredoute αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα.Ήθελα ένα δερμάτινο μπουφάν.Ήταν ακριβό σχετικά αλλά είχα σκοπό να το πάρω.
    Τυχαία μπαίνω στο αγγλικό της σάιτ και βρίσκω το ίδιο μπουφάν 75 ευρώ πιο φτηνά.Κοίταξα και τα άλλα προϊόντα και όλα είχαν
    μεγάλες διαφορές στην τιμή.Όταν τους πήρα τηλ.να τους το πω μου παν πως τις τιμές τις καθορίζει η εκάστοτε αγορά.
    Κοινώς μου παν εφόσον είστε κορόιδα,πληρώστε.Εννοείται πως δεν έχω ξαναπαραγγείλει τίποτα.
    Σοβαρα μιλας,τωρα;AIΣΧΟΣ.Ποια αγορα ρε φουστηδες,ποια αγορα;!Oταν ο μισθος στην Αγγλια ειναι διπλασιος και τριπλασιος και βαλε απο οτι στην Ελλαδα,ποια αγορα;;;;;;;;;;;;;;;;;;Πως σε μια χωρα με τους γελοιους μισθους της χωρας μας,η αγορα επιτασσει οι τιμες των προιοντων να ειναι 75 ευρω πανω απο οτι σε μια χωρα με αντιστοιχους διπλασιους και τριπλασιους μισθους,ειλικρινα απορω!

Χωρις πλακα τωρα,μπορει να μου εξηγησει καποια που εχει σπουδασει οικονομικα η κατι σχετικο;ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ,ΤΕΛΟΣ.
    καλα ποσο μεγαλο ειναι αυτο το demand στην ελλαδα για το συγκεκριμενο προιον -ρουχο ωστε να του έχουν ανεβάσει τοσο την τιμη?ναι τις τιμες τις καθοριζει η ζητηση σε σχεση με το στοκ και την προσφoρα του (Supply) αλλα δεν νομιζω να σκιζει τα δευτερια του ο κοσμος για ενα συγκεκριμενο ρουχο...απλα μας κοροιδευουν βλεπε παραδειγμα ικεα που στην ιταλια ο καναπες εχει 200 ευρω και στην ελλαδα 300

Senior Member

Senior Member
    Οι τιμες δεν θα μπορουσαν να ειναι ιδιες σε καθε χωρα λογω της φορολογιας που εχει καθε κρατος. Απο εκει και περα, παιζουν πολλοι μεσαζοντες για να φτασει το αντικειμενο σε εμας. Μιας και πιασατε την ικεα πριν, θα δειτε πως εχει αντιπροσωπο στην Ελλαδα, δεν ειναι η ιδια η ικεα. Και ποσοι επιχειρηματιες ξερουν να διοικουν καλα μια επιχειρηση? Το κερδος δεν ειναι ελεγχομενο. Θετουν μια τιμη και πουλανε. Αφου βλεπουν οτι το κοινο ανταποκρινετε γιατι να την χαμηλωσουν? Ολα εινα ευνο'ι'κα για αυτους.
    Τελος, υπαρχει χειροτερος καταναλωτης απο τον Ελληνα?!?! Την μια μερα κλαιγομαστε οτι αυξηθηκε η βενζινη, τα διδακτρα των φροντιστηριων κλπ, και την επομενη, ειμαστε στα μπουζουκια ή θα συντηρουμε καταστηματα φιρμες για λογους εντυπωσιασμου του κυκλου μας.
    Καλα μας κανουν λοιπον.

Junior Member
    καλημερες και απο μενα! παιδια σχετικα με το θεμα του κορσε που θιξατε πιο πανω. Θα σας πω την προσωπικη μου εμπειρια μπας και αποτρεψω οσες απο εσας ειναι υπερ. ειχα λοιπον να παω σε ενα παρτι της σχολης οπου ηθελα -τρομαρα μου- να βαλω ενα σουπερ σεξι- στενο- αποκαλυπτικο φορεμα. το οποιο φυσικα δεν προκειται να εφαρμοζε χωρις τα σχετικα εξογκωματα στους μηρους και την περιφερεια αν δεν αποφασιζα να βαλω τον κορσε! Ε ναι ημουν η θεα του παρτι!! (χωρις σχολια παρακαλω!). ε οπου γνωριζω εναν σουπερ τυπο απο αυτους που θελουν ολες στη σχολη κ.τ.λ κ.τλ. δινουμε λοιπον "ραντεβου" την επομενη βδομαδα για ενα μαθημα που παρακολουθουσαμε κ οι δυο. ε και παω κ εγω η κακομοιρα με το τζινακι μου και μετα απο καμια ωριτσα κουβεντας τι ακουω η γυναικα????
    'Ειχα την εντυπωση οτι εισαι αδυνατη'
    εεεε οχι ρε φιλαρακι δηλαδη... απ οτι καταλαβαινετε οχι μονο εφαγα ακυρο αλλα και εξφενδονισα τον κορσε απ το παραθυρο...

Senior Member
    Μια που ήρθε η άνοιξη είπα να τακτοποιήσω την ντουλάπα μου. Κατάθλιψη μ'έπιασε, έβαλα στην άκρη όλες μου τις φουστίτσες που για τους επόμενους μήνες θα μου είναι άχρηστες Πέρισι με 25 κιλά μείον δεν ήξερα ποιά να πρωτοφορέσω και τώρα ψάχνω..κουρτίνες να ραφτώ. Κανείς για παρέα να κουτουλάμε μαζί τα κεφάλια μας στον τοίχο;;;

Page 10 of 27 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast