Results 136 to 150 of 400
Thread: ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ..
-
19-03-2010, 14:43 #136
Μπράβο Ντάλια μου, πολύ χαίρομαι κι εγώ.
Που να παραγγείλεις και από evans που σου έρχονται με τις κρεμαστρες τους και μέσα σε σελοφάν, όπως τα φυλάμε εμείς στις αλλαγές εποχής!
Επίσης πολύ καλή είναι και η new look μόνο που δεν έχει πάντα νούμερα πάνω από 18.
Εγώ πήρα και ωραιότατες μπαλαρίνες με 19 ευρώ σε e fit και είναι σαν να φοράω παντόφλες, τόσο αναπαυτικά και άνετα...περιττό να πω ότι παραγγειλα σε πέντε ακόμα χρώματα!
Και, τώρα θυμήθηκα πως την πρώτη φορά που είχα παραγγείλει μου είχαν στείλει "απολογητικό" mail διότι λόγω των χιονοπτώσεων είχε κλείσει το αεροδρομιο και δεν μπορεσαν να μου τα στείλουν έγκαιρα.
Καλοφόρετα και πάλι!
- 20-03-2010, 00:09 #137
Με την laredoute αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα.Ήθελα ένα δερμάτινο μπουφάν.Ήταν ακριβό σχετικά αλλά είχα σκοπό να το πάρω.
Τυχαία μπαίνω στο αγγλικό της σάιτ και βρίσκω το ίδιο μπουφάν 75 ευρώ πιο φτηνά.Κοίταξα και τα άλλα προϊόντα και όλα είχαν
μεγάλες διαφορές στην τιμή.Όταν τους πήρα τηλ.να τους το πω μου παν πως τις τιμές τις καθορίζει η εκάστοτε αγορά.
Κοινώς μου παν εφόσον είστε κορόιδα,πληρώστε.Εννοείται πως δεν έχω ξαναπαραγγείλει τίποτα.
20-03-2010, 00:16 #138
καλε μαφαλντα... τι μουντ ειναι αυτο??μπρρρρ....
20-03-2010, 00:19 #139
Ωχ,ωχ λες να πρέπει να τ'αλλάξω;Είναι από ένα αγαπημένο ποίημα του Περικλή Κοροβέση.Αν φέρνει ανατριχίλες όμως πρέπει να σκεφτώ κάτι άλλο να βάλω.
20-03-2010, 00:26 #140
μπα αμα σου αρεσει κρατα το...
20-03-2010, 12:46 #141
Καλημέρα κορίτσια!
Πήγα σήμερα να δω τι έχει ένα γνωστό μου μαγαζί και έφυγα (πάλι) άπραγη! Γιατί όλα τα μεγάλα μεγέθη είναι τόσο αίσχος? Μα είναι δυνατόν να επικρατεί το βασίλειο της κακογουστιάς? Κάτι στάμπες τεράστιες, κάτι λογότυπα για γέλια του τύπου "i feel great" και δε συμμαζεύεται!
Ό,τι έδειχνα που μου άρεσε δυστυχώς ήταν σε μικρά νούμερα. ʼρα καταλήγω στο συμπέρασμα της changes. Πρέπει να αδυνατίσω, ώστε να είμαι σε θέση να ψωνίζω αυτά που μου αρέσουν και όχι ότι μ...α που πασάρουν, απλώς επειδή μου κάνει.
20-03-2010, 12:50 #142
Επίσης θα ήθελα να θέσω το ζήτημα των κοσμημάτων:
Είναι ιδέα μου ή είμαστε υποχρεωμένες να φοράμε επίσης μεγάλα κοσμήματα? Δοκίμασα σήμερα κάτι κομψά -και αληθινά- μενταγιονάκια που έχω από όταν ήμουν αδύνατη και μου φάνηκαν πολύ μίζερα. Σκέφτηκα πως έδειχναν κάποτε όμορφα, γιατί ήμουν αδύνατη, οπότε φαινόταν.
Τι γνώμη έχετε?
20-03-2010, 13:24 #143
20-03-2010, 14:16 #144
Originally posted by Ava
Καλημέρα κορίτσια!
Πήγα σήμερα να δω τι έχει ένα γνωστό μου μαγαζί και έφυγα (πάλι) άπραγη! Γιατί όλα τα μεγάλα μεγέθη είναι τόσο αίσχος? Μα είναι δυνατόν να επικρατεί το βασίλειο της κακογουστιάς? Κάτι στάμπες τεράστιες, κάτι λογότυπα για γέλια του τύπου "i feel great" και δε συμμαζεύεται!
20-03-2010, 14:20 #145
20-03-2010, 14:42 #146
Originally posted by changes
Originally posted by Μαφάλντα
Με την laredoute αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα.Ήθελα ένα δερμάτινο μπουφάν.Ήταν ακριβό σχετικά αλλά είχα σκοπό να το πάρω.
Τυχαία μπαίνω στο αγγλικό της σάιτ και βρίσκω το ίδιο μπουφάν 75 ευρώ πιο φτηνά.Κοίταξα και τα άλλα προϊόντα και όλα είχαν
μεγάλες διαφορές στην τιμή.Όταν τους πήρα τηλ.να τους το πω μου παν πως τις τιμές τις καθορίζει η εκάστοτε αγορά.
Κοινώς μου παν εφόσον είστε κορόιδα,πληρώστε.Εννοείται πως δεν έχω ξαναπαραγγείλει τίποτα.
Χωρις πλακα τωρα,μπορει να μου εξηγησει καποια που εχει σπουδασει οικονομικα η κατι σχετικο;ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ,ΤΕΛΟΣ.
20-03-2010, 15:17 #147
20-03-2010, 15:50 #148
Οι τιμες δεν θα μπορουσαν να ειναι ιδιες σε καθε χωρα λογω της φορολογιας που εχει καθε κρατος. Απο εκει και περα, παιζουν πολλοι μεσαζοντες για να φτασει το αντικειμενο σε εμας. Μιας και πιασατε την ικεα πριν, θα δειτε πως εχει αντιπροσωπο στην Ελλαδα, δεν ειναι η ιδια η ικεα. Και ποσοι επιχειρηματιες ξερουν να διοικουν καλα μια επιχειρηση? Το κερδος δεν ειναι ελεγχομενο. Θετουν μια τιμη και πουλανε. Αφου βλεπουν οτι το κοινο ανταποκρινετε γιατι να την χαμηλωσουν? Ολα εινα ευνο'ι'κα για αυτους.
Τελος, υπαρχει χειροτερος καταναλωτης απο τον Ελληνα?!?! Την μια μερα κλαιγομαστε οτι αυξηθηκε η βενζινη, τα διδακτρα των φροντιστηριων κλπ, και την επομενη, ειμαστε στα μπουζουκια ή θα συντηρουμε καταστηματα φιρμες για λογους εντυπωσιασμου του κυκλου μας.
Καλα μας κανουν λοιπον.
23-03-2010, 13:38 #149
καλημερες και απο μενα! παιδια σχετικα με το θεμα του κορσε που θιξατε πιο πανω. Θα σας πω την προσωπικη μου εμπειρια μπας και αποτρεψω οσες απο εσας ειναι υπερ. ειχα λοιπον να παω σε ενα παρτι της σχολης οπου ηθελα -τρομαρα μου- να βαλω ενα σουπερ σεξι- στενο- αποκαλυπτικο φορεμα. το οποιο φυσικα δεν προκειται να εφαρμοζε χωρις τα σχετικα εξογκωματα στους μηρους και την περιφερεια αν δεν αποφασιζα να βαλω τον κορσε! Ε ναι ημουν η θεα του παρτι!! (χωρις σχολια παρακαλω!). ε οπου γνωριζω εναν σουπερ τυπο απο αυτους που θελουν ολες στη σχολη κ.τ.λ κ.τλ. δινουμε λοιπον "ραντεβου" την επομενη βδομαδα για ενα μαθημα που παρακολουθουσαμε κ οι δυο. ε και παω κ εγω η κακομοιρα με το τζινακι μου και μετα απο καμια ωριτσα κουβεντας τι ακουω η γυναικα????
'Ειχα την εντυπωση οτι εισαι αδυνατη'
εεεε οχι ρε φιλαρακι δηλαδη... απ οτι καταλαβαινετε οχι μονο εφαγα ακυρο αλλα και εξφενδονισα τον κορσε απ το παραθυρο...
24-03-2010, 10:59 #150
Μια που ήρθε η άνοιξη είπα να τακτοποιήσω την ντουλάπα μου. Κατάθλιψη μ'έπιασε, έβαλα στην άκρη όλες μου τις φουστίτσες που για τους επόμενους μήνες θα μου είναι άχρηστες
Πέρισι με 25 κιλά μείον δεν ήξερα ποιά να πρωτοφορέσω και τώρα ψάχνω..κουρτίνες να ραφτώ. Κανείς για παρέα να κουτουλάμε μαζί τα κεφάλια μας στον τοίχο;;;
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία