Results 151 to 165 of 400
Thread: ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ..
-
24-03-2010, 12:46 #151
Marilia επεσες σε μεγαλο βλακα αυτο εχω να πω...ελπιζω να τον σουταρες με τη μια.
Μου θυμισες εναν κομπλεξικο με τον οποιο τρομαρα μου ειχα και σοβαρη σχεση, παραλιγο να τον παντρευτω κιολας....καθε φορα που βρισκομασταν με σκαναρε, μου ελεγε πηγαινε λιγο στο φως να δω αν εχεις κυτταριτιδα, για φερε μια στροφη να δω πως φαινεσαι απο πισω κλπ...και εγω το δεχομουν....και ημουν μολις 62 κιλα με 1.75 υψος!
Δε σας λεω πως ηταν αυτος γιατι θα με βρισετε, τι σκατα εκανα μαζι του δεν μπορω να καταλαβω.
Ευτυχως ξυπνησα μια μερα των ημερων και τον εστειλα...
Μακρυα απο τετοιους τυπους , εχουμε ηδη αρκετα να μας χαλανε, δεν τους θελουμε στη ζωη μας ΚΑΙ αυτους.
- 24-03-2010, 15:02 #152
Νταλια μου δυστηχως μερικες φορες ελκομαστε απο τετοια ατομα μονο και μονο επειδη δεν τα εχουμε εμεις καλα με τον εαυτο μας. εγω σταθηκα πολυ τυχερη, ο φιλος μου αν και ειμαστε μαζι κατι λιγοτερο απο χρονο εχει σταθει διπλα μου σε σημειο που ερχεται κ αυτος μαζι μου στο διατροφολογικο κεντρο που με παρακολουθει. παντως θεωρω πολυ σημαντικο να εχεις διπλα σου ατομα που μπορουν να στηριξουν ουσιαστικα κ δεν εννοω μονο τισ ερωτικες σχεσεις αλλα κυριως φιλους και οικογενεια... τωρα αμα για παραδειγμα εχεις τη φιλη να σου λεει οτι θελεις να χασεις καμια δεκαρια κιλα για να βαλεις φουστα φουνταρεις η δε φουνταρεις (γιατι μου εχει τυχει και αυτο...) ασε που οταν εχασα τα κιλα μου και ημουν πιο εμφανισιμη απο κεινη μου ελεγε πως ειμαι σα σκιαχτρο κ πρεπει να παχυνω... μακρυα απο αυτα!
24-03-2010, 16:28 #153
εχω εναν προβληματισμο.....
βρηκα ενα τελειο παντελονι τζι γκρι στο laredoute, το οποιο ειναι μεχρι 48 νουμερο.... βαση των μετρησεων που εχω, ειμαι στο 50 την παρουσα φαση... αλλα μια φιλη που αγοραζει απο εκει μου ειπε πως στανταρ θα μου κανει το 48 γιατι ειναι μεγαλη φορμα τα παντελονια....
η διαφορα του 48 με το 50 ειναι 3 ποντοι... να το τολμησω.....???????
24-03-2010, 16:32 #154
24-03-2010, 16:33 #155
εγω λεω να το τολμήσεις για να έχεις ένα ακομα πιο σημαντικο κίνητρο για να χάσεις!χιχι
24-03-2010, 16:37 #156
ειναι μια σκεψη που την εκανα κ εγω σεμιε!!! επισης, μια φιλη μου που αγοραζει απο αυτο το καταστημα, μου ειπε πως στανταρ θα μου κανει το 46!!!!! και πως το 48 θα μου ειναι μεγαλο (εκεινη στις μετρησεις της ειναι 46 νουμερο και φορα τελικα το 42 αντε 44 το πολυ.....)
ειναι τρομερο τζινακι, γκρι!!!!!! εχω λατρεια με τα γκρι!!!!!!!!!!! και το εχει μονο 37 ευρω... επισης, σκεφτομαι πως ααααααν κουμπωσει, δε θα ανοιξει και λιγακι.....?
24-03-2010, 16:40 #157
ναι βρε!ασε εγω με τα τζιν εχω μεγαλο προβλημα!μου μπαινουν αλλα νοιωθω οτι πεταει η κοιλιά μου.κ για αυτο δε τα φοράω συχνα... :-(
24-03-2010, 16:41 #158
εγω εχω τζι που φοραγα οταν ημουν 65-70 κιλα.... που αυτο ειναι το κανονικο μου...... μαρεσω σε αυτα τα κιλα.
απο τοτε που πηρα παραπανω, δεν ξαναπηρα τζιν....
24-03-2010, 16:59 #159
εμενα μου μπαίνουν κ τώρα μερικά αλλά επειδή παχαίνω στην κοιλιά μετά νοιώθω ότι πετάει η κοιλιά μου οποτε φοράω σπάνια.Τουλάχιστον είμαι τυχερή που δεν παχαίνω στα πόδια, εννοω ψωμάκια πχ.κατι ειναι κ αυτο.αν δεν έπαιρνα κ στήθος...αχ...θυμάμαι που είχα κάτι τζίν όταν ήμουν 50 κιλά κ ΄τωρα δε χωράει ούτε μέχρι το γόνατο!!!!χαχαχαχα
28-03-2010, 16:30 #160
Έχω να φορέσω τζιν και γενικότερα παντελόνι κάτι χρόνια.. Μόνο φούστες! Βολεύουν διότι για τα κιλά μου έχω οκ γάμπες, δε φαίνονται πολύ άσχημα.. έχω όμως πρόβλημα με τα καλσόν (σφίγγουν πολύ!!)
Κατά τα άλλα έχω "βολευτεί" με τη λαρεντούτ και τα μαρκς, δηλ. χωρίς πωλήτριες και οκ νούμερα. Προτιμώ όπου μπορώ λίγο ντεκολτέ, πάαααντα μακριά μανίκια, και φούστες, φούστες, φούστες!!
Παρόλα αυτά, θα ήθελα αν αδυνατίσω να πάρω πιο μοντέρνα ρούχα: εκτός δουλειάς λίγο πιο αρτιστίκ, πιο ιδιαίτερα
όπως αυτά http://www.anthropologie.com/anthro/...t=0&id=CLOTHES
http://www.anthropologie.com/anthro/...LOTHES-OUTFITS (και όχι μόνο μαύρα και μονόχρωμα που φοράω τώρα) και για τη δουλειά (δουλεύω σε τράπεζα) να μπορώ να φοράω σακάκια και ταγέρ μοντέρνα!! Τώρα λόγω στήθους ούτε για πλάκα να φορέσω σακάκι, τη βγάζω με ζακέτες και είμαι σαν θείτσα!!
29-03-2010, 02:21 #161
και τώρα τι φοράνε πάλι?
αμάν, πάνω κάτω, σαν γιο γιο, όλη την ώρα και όλα μου τα ρούχα χάλια και οι ντουλάπες άνω κάτω
και εγώ να μην ξέρω πάλι τι να βάλω με αυτόν τον καιρό
ΑΜΑΝ.....
29-03-2010, 02:32 #162
Originally posted by ChristinaV
Έχω να φορέσω τζιν και γενικότερα παντελόνι κάτι χρόνια.. Μόνο φούστες! Βολεύουν διότι για τα κιλά μου έχω οκ γάμπες, δε φαίνονται πολύ άσχημα.. έχω όμως πρόβλημα με τα καλσόν (σφίγγουν πολύ!!)
Κατά τα άλλα έχω "βολευτεί" με τη λαρεντούτ και τα μαρκς, δηλ. χωρίς πωλήτριες και οκ νούμερα. Προτιμώ όπου μπορώ λίγο ντεκολτέ, πάαααντα μακριά μανίκια, και φούστες, φούστες, φούστες!!
Παρόλα αυτά, θα ήθελα αν αδυνατίσω να πάρω πιο μοντέρνα ρούχα: εκτός δουλειάς λίγο πιο αρτιστίκ, πιο ιδιαίτερα
όπως αυτά http://www.anthropologie.com/anthro/...t=0&id=CLOTHES
http://www.anthropologie.com/anthro/...LOTHES-OUTFITS (και όχι μόνο μαύρα και μονόχρωμα που φοράω τώρα) και για τη δουλειά (δουλεύω σε τράπεζα) να μπορώ να φοράω σακάκια και ταγέρ μοντέρνα!! Τώρα λόγω στήθους ούτε για πλάκα να φορέσω σακάκι, τη βγάζω με ζακέτες και είμαι σαν θείτσα!!
30-03-2010, 20:00 #163
Μα, αφού έτσι είναι; Είμαι 30 και μοιάζω, λόγω ρούχων, σαν θείτσα των 55. Με τη ζακετούλα μου, τη φουστίτσα μου τη μαύρη τη σεμνή ως το γόνατο, παπουτσάκια μαλακά να μην κουράζουν, ΕΛΕΟΣ δηλαδή!!! Να πάρω και μια τσάντα ορθογώνια, να την κρατάω στα πόδια μου όταν κάθομαι, σαν τη Ζουμπουλία, να έρθει να δέσει!!!
30-03-2010, 20:49 #164
Originally posted by ChristinaV
Μα, αφού έτσι είναι; Είμαι 30 και μοιάζω, λόγω ρούχων, σαν θείτσα των 55. Με τη ζακετούλα μου, τη φουστίτσα μου τη μαύρη τη σεμνή ως το γόνατο, παπουτσάκια μαλακά να μην κουράζουν, ΕΛΕΟΣ δηλαδή!!! Να πάρω και μια τσάντα ορθογώνια, να την κρατάω στα πόδια μου όταν κάθομαι, σαν τη Ζουμπουλία, να έρθει να δέσει!!!
30-03-2010, 21:19 #165
Απλούστατη η απάντηση: με σιέλ ή ανοιχτό μοβ, πιστεύω ότι θα φαίνομαι. Ενώ με τα μαύρα, βυθίζεσαι στο φόντο και δε σε προσέχουν! (ή έτσι νομίζεις) Κατάντια, ε; Επίσης, δουλεύω σε τράπεζα και πρέπει να έχω "σοβαρό" ντύσιμο, μαύρα, γκρι, έστω κανένα άσπρο αξάν εδώ κι εκεί. Το λουκ της θείτσας κομπλε!! Αν ήμουν τα κιλά που θέλω να είμαι, θα ντυνόμουν στα κόκκινα.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία