ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ.. - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 27 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast
Results 211 to 225 of 400
    Senior Member
    bad μου ολο τρως τρως τρως αλλα τα κιλακια φευγουν!!!!!!! ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙ!!!!!!!!!!! ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ!!!! το τζιν εχει τελεια εφαρμογη, ειναι τζαστ το νουμερο μου και ειναι απλα σουπερ!!! εχω ενθουσιαστει!!!!! φαντασου πως βαση διαστασεων επρεπε να εχω χασει και 2 ποντους για να μπει, αλλα τελικα ειναι καλο!!!!!!!!!!!! αχ το κοιταζα στον καθρεφτη κ ελεγα... γιατι να ειναι 48 και οχι 44...???? ελπιζω συντομα να ειμαι σε αυτο το νουμερο... και πραγματικα θα το ξαναπαρω το τζιν και σε πιο μικρο.... τοσο σουπερ ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    τελεια mtsek μου!!!!! στα λεγα εγω, εδω μιλαμε για γκουρου χαχαχαχαχαχα!!! πρεπει να με ανακηρυξουν επιτιμη πελατισσα χιχιχι....αντε, και εις κατωτερα ευχομαι, μακαρι να ξαναμπω κι εγω καποτε στο 48 και στο 46 που ισα ισα ειχα παρει τη χαρα του.. (κλαψ..) κι αφου ηρθαν τα καλα νεα που περιμενα, παω να την πεσω με το στομαχι να παιζει ταμπουρλο αλλα πολυ χαρουμενη και ικανοποιημενη αυριο πρωι πρωι εγερτηριο!!! φιλακια σε ολη την παρεα, καληνυχτα!!!

Senior Member
    Originally posted by mtsek85
    bad μου ολο τρως τρως τρως αλλα τα κιλακια φευγουν!!!!!!! ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ναι τελικα αυτο το κανω διαιτα τη μια δεν κανω την αλλη ισως ναναι το μυστικο...
    Δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως. Παλια νομιζα ηταν μονο οι νηστειες που αδυνατιζα αλλα τωρα ποσο καιρο δεν κανω νηστειεσ...
    φευγουν πολυ αργα ομως βρε μτσεκ μου οταν δεν προσπαθεις συνεχομενα...
    μεγεια τα ρουχα μτσεκακι , νασαι καλα να τα χαιρεσαι! κ ναδυνατισεις να ταλλαξεις!

Τετη μου ειναι ελαστικο τζιν αν αυτο σε παρηγορει...ε οχι κ λαστιχο αλλα οχι κ τα σκληρα τα levis
    Παντως ειλικρινα εχει αρχισει να μου τη δινει η φαση με τα ρουχα...
    δεν εχω ρουχα κ φοβαμαι να παρω αλλα κιολα! πηρα 500 ευρω εσωρουχα κ ξεδωσα, ελπιζω αυτα ακομα κι αν χασω κι αλλο να μου κανουν...
    μηνα του μελιτος δε θελω να παω τωρα, αν εχει ζεστη δεν εχω καλοκαιρινα...

Senior Member
    καλημερα καλημερα!!!

σας ευχαριστω κοριτσακια μου!!!!
    τελικα ενα ρουχαλακι πως σου αλλαζει τη διαθεση ε....?

εκανα και μια μετρηση με ενα απο τα παλια μου τζιν....

ειναι 4 ποντοι η διαφορα... με ενα απο τα πιο μεγαλα μου μεν αλλα παλιο και πιο στενο δε!!!!!! για να δουμε....

Originally posted by loukoumaki
    τελεια mtsek μου!!!!! στα λεγα εγω, εδω μιλαμε για γκουρου χαχαχαχαχαχα!!! πρεπει να με ανακηρυξουν επιτιμη πελατισσα χιχιχι....αντε, και εις κατωτερα ευχομαι, μακαρι να ξαναμπω κι εγω καποτε στο 48 και στο 46 που ισα ισα ειχα παρει τη χαρα του.. (κλαψ..) κι αφου ηρθαν τα καλα νεα που περιμενα, παω να την πεσω με το στομαχι να παιζει ταμπουρλο αλλα πολυ χαρουμενη και ικανοποιημενη αυριο πρωι πρωι εγερτηριο!!! φιλακια σε ολη την παρεα, καληνυχτα!!!

Senior Member
    Ξεχασα να γραψω οτι την Παρασκευη ειχα παει Μ&S στο Mall και δοκιμασα ενα τζην σωληνα νουμερο 10 και οχι μονο μπηκα μεσα αλλα ηταν και σχετικα ωραιο. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ και ενθουσιαστηκα...

Senior Member
    εγω εχω φοβερο προβλημα χανω τα κιλα κ δεν μου στρωνουν τα παντελονια κλαψ κλαψ

Senior Member
    τι εννοεις? γιατι χειροτερα ποδια απο μενα αποκλειεται να εχεις

Senior Member
    κι ομως εχω γονατα ιποποταμου μπουτια φοραδας κ γαμπες αστο καλυτερα δεν χανω απο τα ποδια τπτ

Senior Member
    ρε συ πραγματικα δεν γινεται σου λεω... Τι υψος εχεις?Εγω 1.60

Senior Member
    166 αλλα..... εχω χοντρα ποδια κ αδυνατο επανω κορμο ολο το βαρος μου ειναι εκει

Senior Member
    χμμμ εγω παιρνω ποδια και χερια

Χτες ειπα να δοκιμασω ενα καινουριο τζην που το αγορασα επιτηδες δυο νουμερα μικροτερο για να το εχω σαν στοχο.
    Οταν το αγορασα ανεβαινε ισα πανω απο τα γονατα.
    Χτες ανεβηκε κανονικα μεχρι πανω , αλλα δεν κουμπωνε ακομη.

Ελπιζω την επομενη φορα που θα το δοκιμασω να κουμπωνει...
    Εχω τοσα ομορφα ρουχα, ανυπομονω να τα βαλω ρε γμτ.

Και αποφασισα να σταματησω για ενα διαστημα να αγοραζω ρουχα και να μετατρεπω τη ντουλαπα μου σε καταστημα. Ολα τα ρουχα σε διαφορα νουμερα. Ελεος πια!

Την επομενη φορα που θα κανω επιδρομη στην αγορα θα ειναι τις εκπτωσεις το καλοκαιρι .

Ειναι κι αυτος ενας στοχος , δεν μπορειτε να πειτε.

Senior Member
    Originally posted by DALIA
    Και αποφασισα να σταματησω για ενα διαστημα να αγοραζω ρουχα και να μετατρεπω τη ντουλαπα μου σε καταστημα. Ολα τα ρουχα σε διαφορα νουμερα. Ελεος πια!

Την επομενη φορα που θα κανω επιδρομη στην αγορα θα ειναι τις εκπτωσεις το καλοκαιρι .

Ειναι κι αυτος ενας στοχος , δεν μπορειτε να πειτε.

+1000

Senior Member
    Καλημερα κουκλιτσες μου! Εγω παλι μια ζωη λιγουρευομαι τη ντουλαπα της αδερφης μου (172 υψος με ανωτερα κιλα που εφτασε ποτε τα 61), εχει γινει ονειρο ζωης απιαστο! Τεσπα ας φτασω εγω εκει που ημουνα και βλεπουμε, δε βαζω ανεφικτους προς το παρον στοχους! Παντως ειναι φοβερο, δεν εκανε ποτε της διαιτα, εχει απιστευτο σωμα και κανει τρελες καυσεις! Ετσι ηταν και η μαμα μου, μονο εγω βγηκα μοσχαριτσα, ααααχ ατιμη φυση γιατι κανεις τετοιες αδικιες?

Γλυκο μου λουκουμακι, σου ευχομαι ολοψυχα να καταφερεις καποια στιγμη να δανειζεσαι ρουχα απο τη γκαρνταρομπα της αδελφης σου.

Page 15 of 27 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast